Lista de gañadores da clasificación do Balón de Ouro 2022, mellores xogadores homes e mulleres

Queres saber quen gañou o Balón de Ouro de Francia e quen figura na lista dos 10 mellores xogadores? Entón estás no lugar axeitado para saber todo. Estamos aquí coa clasificación completa do Balón de Ouro 2022 e tamén comentaremos o que aconteceu na cerimonia de entrega de premios de onte á noite.

A cerimonia do Balón de Ouro celebrouse onte á noite cando o mundo foi testemuña do xogador do Real Madrid e de Francia, Karim Benzema, gañar o maior galardón do fútbol. Fixo unha tempada fantástica co Real Madrid gañador de campións e coa Laliga.

O Balón de Ouro feminino foille concedido á capitana e dianteira do Barcelona Alexia Putellas. Agora gañou este prestixioso premio facendo historia. Ninguén antes que ela gañou dúas consecutivas no fútbol feminino, formou parte do equipo do Barcelona que gañou a Laliga e perdeu na final da UCL.

Clasificación do Balón de Ouro 2022

Todos os anos hai tanto debate sobre este premio e todos buscan que os seus xogadores favoritos o gañen. Pero este ano foi obvio para todos os afeccionados por que Karim gañou o Balón de Ouro de Francia de fútbol masculino. Foi prolífico nos últimos anos para o Madrid liderando a liña e marcando grandes goles.

O dianteiro francés de 34 anos marcou 44 goles para o Real Madrid, incluídos algúns significativos que converten a eliminatoria cara a eles na liga campión. É o primeiro premio ao mellor xogador da súa carreira do dianteiro do Real Madrid e Francia Karim Benzema.

Foi o máximo goleador da liga española e da UEFA Champions League a pasada tempada. Un premio moi merecido para el despois da incrible tempada que levaba. Como é o caso de Alexia Putellas, que marcou algúns goles importantes e tamén se converteu en provedora moitas veces na tempada que bateu o ano pasado.

O máis sorprendente que pasou este ano é que nin Lionel Messi nin Cristiano Ronaldo quedaron entre os tres primeiros. Sadio Mané do Bayern de Múnic quedou segundo e Kevin De Bruyne do Manchester City quedou terceiro no Top 3 do Balón de Ouro.

Clasificación do Balón de Ouro 2022 - Gañadores dos premios

Os seguintes detalles revelarán os gañadores do premio do evento de onte á noite en Francia.

• O Barcelona Gavi foi anunciado como o gañador do Trofeo Kopa 2022 (o premio é para o mellor xogador novo)
  • Thibaut Courtois do Real Madrid foi galardoado co Trofeo Yashin (O premio é ao mellor porteiro)
  • Robert Lewandowski gañou o premio Gerd Muller por un ano consecutivo (O premio é para o mellor dianteiro do mundo)
  • O Manchester City obtivo o premio ao Club do Ano (o premio é ao mellor equipo do mundo)
  • Sadio Mane foi recoñecido co primeiro Premio Sócrates (O Premio para honrar os xestos de solidariedade dos xogadores)

Clasificación masculina do Balón de Ouro 2022: os 25 mellores xogadores

• = 25. Darwin Núñez (Liverpool e Uruguai)
  • = 25. Christopher Nkunku (RB Leipzig e Francia)
  • = 25. Joao Cancelo (Manchester City e Portugal)
  • = 25. Antonio Rudiger (Real Madrid e Alemaña)
  • = 25. Mike Maignan (AC Milan e Francia)
  • = 25. Joshua Kimmich (Bayern de Múnic e Alemaña)
  • = 22. Bernardo Silva (Manchester City e Portugal)
  • = 22. Phil Foden (Manchester City e Inglaterra)
  • = 22. Trent Alexander-Arnold (Liverpool e Inglaterra)
  • 21. Harry Kane (Tottenham e Inglaterra)
  • 20. Cristiano Ronaldo (Manchester United e Portugal)
  • = 17. Luis Díaz (Liverpool e Colombia)
  • = 17. Casemiro (Manchester United e Brasil)
  • 16. Virgil van Dijk (Liverpool e Holanda)
  • = 14. Rafael Leao (AC Milan e Portugal)
  • = 14. Fabinho (Liverpool e Brasil)
  • 13. Sebastien Haller (Borussia Dortmund e Costa de Marfil)
  • 12. Riyad Mahrez (Manchester City e Alxeria)
  • 11. Son Heung-min (Tottenham e Corea do Sur)
  • 10. Erling Haaland (Manchester City e Noruega)
  • 9. Luka Modric (Real Madrid e Croacia)
  • 8. Vinicius Junior (Real Madrid e Brasil)
  • 7. Thibaut Courtis (Real Madrid e Bélxica)
  • 6. Kylian Mbappe (PSG e Francia)
  • 5. Mohamed Salah (Liverpool e Exipto)
  • 4. Robert Lewandowski (Barcelona e Polonia)
  • 3. Kevin De Bruyne (Manchester City e Bélxica)
  • 2. Sadio Mane (Bayern Múnic e Senegal)
  • 1. Karim Benzema (Real Madrid e Francia)

Clasificación feminina do Balón de Ouro 2022 - Top 20

• 20. Kadidiatou Diani (París Saint-Germain)
  • 19. Fridolina Rolfo (Barcelona)
  • 18. Trinity Rodman (Washington Spirit)