Whakautu Nerdle I tenei ra 4 Oketopa 2022

Kei te titiro huri noa mo te Whakautu Nerdle i tenei ra? Na kua tae mai koe ki te waahi tika i te mea ka tukuna e matou te whakautu mo te raruraru Nerdle i tenei ra. Mena he tohunga mohio koe ki te pangarau ko tenei keemu te mea pai rawa atu mo koe.

Ka mahi koe i tetahi wharite pangarau uaua ia ra, ka ngana ki te matapae i te otinga tika i roto i nga piro e ono. He rite nga ture ki te Wordle rongonui. Ko te mea rereke ko te whakakapi i nga reta me nga kupu ki nga tau me nga wharite.

Ko te Nerdle he keemu panga tino auaha, me whakaoti e koe he wharite pangarau i roto i nga nganatanga e ono penei i a koe ki te whakaoti kupu reta e 5 ki Wordle. He rite tonu te mahi whakaari ki a Wordle na te mea me tohu koe i tetahi wharite i roto i te maha o nga nganatanga.

Whakautu Nerdle i tenei ra

I roto i tenei panui, ka tukuna e matou te Whakautu Nerdle mo tenei ra Oketopa 4, 2022, me nga korero mo te keemu. Pērā i Wordle, me whakaoti e koe he panga kotahi ia rā, ā, i muri i te 24 haora ka tautuhi anō a Nerdle me te whārite hōu.

Ma te korero mo te kaihanga me te kaiwhakawhanake o tenei keemu i kii a Richard Mann ko tenei keemu ko Wordle e rite ana ki te hunga e aroha ana ki te pangarau. no reira, mena kua purei koe i a Wordle ka mohio koe ki tenei keemu ka whakaaro koe he raru pangarau i tenei keehi.

Whakaahuamata o Nerdle Whakautu I tenei ra

Ko te wa paerewa mo te tiki panga hou i roto i nga rohe wa rereke ko 12 am GMT, 4 pm PST, 7 pm EST, 1 am CET, 9 am JST, me 11 am AET. Pērā i roto i te Wordle ka pōhēhē koe ka huri ngā taera i te tae hei tohu mena kei te tika koe, kei te he ranei.

Ko nga kaitakaro auau e tino korero ana mo tenei wheako petipeti i runga i nga paapori pāpori. Ka kaha ki te whakapuaki i nga hua o ia raru ki o raatau paapori paapori me te korerorero ki o hoa i nga wa katoa.

Whakautu Nerdle I tenei ra Oketopa 4, 2022

Kei roto i te keemu matapae he wharite no reira he uaua ake i te matapae kupu. Engari kua tae mai te whakautu tika mo te panga Nerdle o tenei ra.

  • Ko te Whakautu Nerdle mo tenei ra 4 Oketopa 2022 ko 36/3–3=9

Whakautu Nerdle 3 Oketopa 2022

Mena kare ano koe i mohio ki te whakautu mo te panga onanahi ka hoatu ki raro nei.

  • The Nerdle Answer October 3, 2022, is 93–20=73

Me pehea te takaro Nerdle

Me pehea te takaro Nerdle

Mena kaore koe i takaro i tenei keemu whakamiharo i mua, kaore koe e mohio me pehea te tiimata ka whai i nga tohutohu i raro nei.

  1. Tuatahi, haere ki te paetukutuku mana o tenei keemu ipurangi.
  2. He kore utu ki te takaro no reira, timata ki te matapae ka haere tonu.
  3. E ono nga nganatanga, no reira whakatauhia to whakaaro me te tirotiro i te tae hei tohu i te waahi tika, he he ranei.
  4. Ka mutu, kia mahara e 8 nga taera ko nga nama ka taea te kohi ko 0123456789.

Koia ka timata koe ki te wheako i tenei keemu me te whakaoti rapanga pangarau ia ra.

Ka hiahia pea koe ki te tirotiro 5 Nga Kupu reta me te SIN i roto i a raatau

FAQs

He aha te Nerdle?

He keemu whakaoti panga a Nerdle i runga i te matapae i te wharite pangarau i roto i nga nganatanga e ono. Whai muri i ia matapae, ka huri te tae o nga pūtau hei whakaatu i to tata ki to otinga.

He utu noa ki te takaro keemu?

Ae, he keemu koreutu-ki-te-tukutuku pera i a Wordle. Me toro koe ki te paetukutuku o te Nerdle ka timata te takaro.

Whakawa whakamutunga

Mena kei te pirangi koe ki te whakanui i o pukenga whakaoti wharite pangarau me te koi tonu ko Nerdle te keemu maau. Kua whakaratohia e matou nga korero matua mo te keemu me te Whakautu Nerdle i tenei ra i oatihia. Heoi ano mo tenei mena kei a koe etahi atu patai ka toha ki te pouaka korero.

Waiho i te Comment