5 зборови со букви кои започнуваат со H листа – индиции за денешниот Wordle

Добивме целосна компилација од зборови од 5 букви кои започнуваат со H за да ви помогнеме да ги пронајдете одговорите на Wordle кои содржат H како прва буква. Можете да ја проверите оваа компилација за стратешки да ги анализирате сите можни решенија и да ги дознаете преостанатите букви од одреден одговор на Wordle.

Од сите незгодни игри, Wordle е една од најтешките. Во оваа игра, секој ден треба да погодите збор со само пет букви. Добивате шест обиди за да го завршите дневниот предизвик. Предизвикот се рестартира на секои 24 часа.

Многу луѓе сакаат да играат Wordle и се обидуваат редовно да го погодат тајниот одговор. Предизвиците можат да бидат навистина тешки и не е секогаш едноставно да се најде вистинскиот одговор со само неколку обиди секој ден. Затоа, играчите бараат помош, а компилацијата на зборови со 5 букви е при рака.

Што се 5 букви зборови кои почнуваат со H

Во оваа статија ќе ги претставиме сите зборови од 5 букви што почнуваат со H. Без разлика зошто ви се потребни овие зборови, гарантираме дека ќе го наведеме секој збор на англиски што одговара на овој опис. Ќе го вклучиме секој можен збор од пет букви што би можел да биде одговорот во Wordle.

Правилата на Wordle се лесно разбирливи. Кога внесувате буква, таа добива зелена, жолта или сива боја. Ако буквата е во правилна положба, таа станува зелена. Ако е во погрешна положба, станува жолто. И ако воопшто не е дел од одговорот, станува сив.

Список од 5 букви зборови кои почнуваат со H

Слика од екранот со 5 букви зборови кои почнуваат со H

Следната листа ги содржи сите зборови од 5 букви кои започнуваат со H.

 • хафови
 • хаарс
 • шешири
 • навика
 • Зборував
 • хабус
 • хацек
 • хакове
 • хакерски
 • хадал
 • хадев
 • хадес
 • хаџи
 • хаст
 • хеми
 • харе
 • хетите
 • хафови
 • хафиз
 • недела
 • секири
 • хагови
 • хахам
 • хахас
 • хакерство
 • хаика
 • хаиците
 • хаику
 • град
 • влакнести
 • жили
 • залак
 • влакна
 • влакнести
 • хаит
 • хаџес
 • хаџии
 • хаџи
 • хакам
 • хаки
 • хакеа
 • осличи
 • судија
 • хакус
 • халал
 • халди
 • халирана
 • халер
 • лапчиња
 • половина
 • половини
 • запрен
 • hallo
 • сали
 • алма
 • халми
 • халон
 • ореоли
 • Халсе
 • халш
 • запира
 • алва
 • преполовува
 • алва
 • Портер
 • хамба
 • Хамед
 • хамел
 • Хамес
 • hammy
 • Хамза
 • ханап
 • ханс
 • канџи
 • хенди
 • раце
 • мобилни
 • кои
 • виси
 • удари
 • откачен
 • ханза
 • хансе
 • шапки
 • хаоле
 • хаома
 • хапас
 • хапакс
 • веројатно
 • среќници
 • среќни
 • hapus
 • недозволената
 • тешко
 • жилав
 • зајаде
 • харем
 • зајаци
 • харим
 • харки
 • харлс
 • штети
 • харнови
 • харос
 • харфи
 • харфи
 • Хари
 • груби
 • карти
 • хаши
 • хашови
 • hasps
 • до
 • побрзаа
 • избрзан
 • отворот
 • омразен
 • hater
 • мрази
 • хаха
 • хати
 • шапка
 • хауди
 • хауфови
 • хау
 • хауго
 • влечење
 • влечење
 • превозници
 • влечење
 • прогонува
 • прогонува
 • куќа
 • висок
 • хаван
 • харел
 • рај
 • носител
 • haves
 • хаос
 • откачен
 • јастреби
 • хамови
 • хаос
 • сено
 • Хејер
 • сено
 • сено
 • хазан
 • опасен
 • леска
 • хазер
 • маглини
 • замав
 • глави
 • главатарлив
 • исцели
 • лекува
 • хема
 • купишта
 • бујна
 • слушнале
 • слушај
 • слуша
 • срцето
 • жесток
 • здравје
 • горештини
 • топло
 • издигнува
 • тешки
 • секогаш
 • Хеба
 • хехт
 • подлеци
 • смрдеа
 • хеџ
 • жива
 • внимава
 • внимателен
 • потпетици
 • хезе
 • голема
 • густи
 • здрав
 • Хејау
 • heids
 • височина
 • heils
 • наследници
 • Heist
 • хејаб
 • хејра
 • запален
 • штикли
 • Helio
 • хеликс
 • здраво
 • Здраво
 • пеколи
 • пеколно
 • кормила
 • здраво
 • хелот
 • помага
 • полица
 • хемал
 • хеми
 • хемички
 • хемин
 • конопите
 • коноп
 • оттука
 • подмачкување
 • кокошки
 • henge
 • Хена
 • Хени
 • henry
 • кокошки
 • хепар
 • билки
 • херби
 • стада
 • ереси
 • херлс
 • херма
 • херми
 • шипки
 • хернија
 • херои
 • херпес
 • хери
 • искористи
 • херци
 • ај
 • хесп
 • се чувствува
 • хетес
 • хети
 • хех
 • хеф
 • хевеа
 • чевел
 • издлабени
 • мајстор
 • хеф
 • хексаден
 • шеснаесетник
 • хексер
 • хексови
 • хексил
 • постои
 • хинт
 • хибас
 • Хикс
 • сокриле
 • кријач
 • крие
 • хиемс
 • хифис
 • издигнувања
 • висина
 • Хиџаб
 • hijra
 • планинари
 • планинар
 • скокање
 • хикои
 • спин
 • ридче
 • здраво
 • ридови
 • ридско
 • хилса
 • рачки
 • хилум
 • хилус
 • химбо
 • хинау
 • задните
 • шарка
 • шарки
 • хинки
 • хини
 • совети
 • хиоис
 • со колкови
 • хипер
 • колковите
 • колкови
 • нилски коњ
 • хипи
 • ангажиран
 • наемник
 • наемник
 • вработува
 • подсвиркване
 • хистира
 • накуцване
 • горе
 • кошница
 • зима
 • коприва
 • hizen
 • хоуч
 • копаше
 • затрупана
 • купиште
 • засипите
 • засилен
 • хост
 • хоби
 • хобос
 • боцки
 • хокус
 • хода
 • оџа
 • hoers
 • Хоган
 • хоген
 • свињи
 • босички
 • хого
 • хогос
 • хохед
 • кука
 • hoied
 • куки
 • hoing
 • дигалка
 • дигалка
 • хоки
 • заглавени
 • куки
 • хокеј
 • хоки
 • хоку
 • хокум
 • има
 • закопчан
 • дупки
 • дуплив
 • дупчиња
 • ола
 • hollo
 • Холи
 • Холм
 • холмс
 • холон
 • Holos
 • холти
 • хома
 • домашен
 • Хомер
 • домови
 • домашен
 • хоми
 • човек
 • хомос
 • Хонан
 • Хонда
 • хондови
 • избришан
 • почесен
 • бруси
 • мед
 • хонги
 • хонги
 • звуци
 • чесен
 • чест
 • хоуч
 • качулки
 • hoody
 • хауеј
 • копита
 • хуго
 • хоха
 • наргиле
 • куки
 • зависен
 • свето
 • хоунс
 • обрачи
 • хорда
 • хорови
 • хуш
 • копита
 • пусти
 • копито
 • хопак
 • се надеваше
 • надежен
 • се надева
 • бубачка
 • хора
 • хорален
 • часа
 • орда
 • хорис
 • бурги
 • horme
 • рогови
 • роговиден
 • коњ
 • хорст
 • коњски
 • црево
 • хосел
 • црево
 • гускач
 • црева
 • hosey
 • хоста
 • Силите
 • хотч
 • хотел
 • жешко
 • хотис
 • жешко
 • хауба
 • жешка
 • хуф
 • хуфови
 • грутка
 • навивач
 • часовник
 • часа
 • куќа
 • хути
 • ховеа
 • лебдеше
 • лопата
 • ховен
 • лебдиш
 • копита
 • како
 • абе
 • како
 • како
 • офф
 • хауфс
 • завива
 • завива
 • уре
 • како тоа
 • како да
 • искривен
 • боксови
 • хоја
 • hoyed
 • Хојл
 • хуба
 • hubby
 • гужва
 • худна
 • худуд
 • хуерс
 • хуфови
 • подуени
 • огромна
 • гушкање
 • huhus
 • си побегнал
 • бои
 • Хукоу
 • хулас
 • гуми
 • лушпи
 • крупни
 • здраво
 • трупови
 • лушпата
 • човековите
 • хумас
 • хмфови
 • хумични
 • влажен
 • хумор
 • хмф
 • грпки
 • грбави
 • хумус
 • подуеност
 • може
 • парчиња
 • откачен
 • лови
 • сокови
 • фрлаат
 • набрзина
 • ура
 • брза
 • боли
 • боли
 • повреден
 • тивко
 • лушпи
 • ескими
 • хусос
 • машки
 • колиба
 • хутија
 • huzza
 • збунет
 • hwyls
 • Хајдел
 • хидра
 • хидро
 • хиена
 • хиени
 • hygge
 • hying
 • хајкс
 • хилас
 • hyleg
 • Hyles
 • хилик
 • химен
 • химни
 • хинден
 • хиоиден
 • hyped
 • Хипер
 • возбуда
 • хифа
 • хифија
 • хипос
 • хиракс
 • хисон
 • hythe

Зборовите од 5 букви кои започнуваат со H листата се завршени сега. Се надеваме дека ќе ви ги обезбеди посакуваните резултати и ќе ви помогне да го достигнете денешниот одговор на Wordle.

Проверете исто така 5 Букви зборови со N како втора буква

Заклучок

Кога играте загатки со зборови и треба да решавате загатки со пет букви, проверката на зборовите од 5 букви Почнувајќи од H може да ви помогне да го најдете вистинскиот одговор за многу онлајн загатки на Wordle кои започнуваат со буквата „H“. Сега го завршуваме овој пост, но слободно прашајте ги сите прашања што ги имате.

Оставете коментар