5 букви зборови со ОРЛ во нивната листа – индиции и совети за Wordle

Денес направивме комплетна колекција од зборови од 5 букви со ОРЛ во нив за да ви помогнеме да го пронајдете точниот одговор на Wordle за денес. Има пристоен број од пет букви кои ги содржат буквите Е, Н и Т (на која било позиција) и тука ќе ги научите сите. Било кој од овие зборови може да биде решение за Wordle во секој даден ден и компилацијата ќе помогне да се одреди потребниот збор.

Повеќето играчи имаат за цел брзо да ги решат загатките со најмалку обиди и да ги надмудрат другите во секојдневната игра со погодување Wordle. Но, не е лесно да ја решите секоја загатка самостојно бидејќи играта ви дава само шест обиди да го дознаете зборот врз основа на некои повратни информации.

Играчите ќе дознаат каде одат буквите само во полињата на мрежата. Обично, овие повратни информации што ги добивате не се доволни и ви требаат повеќе совети за да ја откриете загатката. Проверката на зборови блиску до точните претпоставки на букви може да ви помогне да го достигнете одговорот и тоа е она што списокот со зборови даден на оваа страница може да го направи за играчите на Wordle.

Што се 5 букви зборови со ОРЛ во нив

Во овој пост, ќе ги обезбедиме сите зборови со 5 букви со ОРЛ во кој било редослед за да ви помогнеме да ги решите проблемите со зборовите со пет букви на кои работите. Можете да ги проверите сите можни исходи кога зборот што треба да го погодите ги има овие три букви во него. Компилацијата ќе ги намали можните опции кои ќе ви помогнат да ја решите загатката прецизно и брзо.

Список од 5 букви зборови со ОРЛ во нив

Слика од екранот од 5 букви зборови со ОРЛ во нив

Следната листа се состои од 5 зборови со букви со овие букви E, N и T насекаде во нив.

 • абнет
 • агент
 • ахент
 • амент
 • анент
 • antae
 • мравја
 • порано
 • јадење
 • се искупи
 • бене
 • bento
 • свиткува
 • бенти
 • бетон
 • измешани
 • брент
 • кенто
 • центи
 • цент
 • смета
 • ctene
 • denet
 • заб
 • заби
 • дрент
 • заработи
 • изеден
 • јаде
 • елинт
 • донесе
 • нане
 • запали
 • внесете
 • ентија
 • меѓу
 • влез
 • етенс
 • етни
 • Етна
 • етин
 • настанот
 • финт
 • огради
 • фиент
 • генет
 • генти
 • генти
 • благ
 • кокошки
 • жешко
 • идентичен
 • неспособен
 • инертен
 • влез
 • вметнување
 • Intel
 • Интер
 • токен
 • кенте
 • кентови
 • клекна
 • задоцнет
 • потпрен
 • ленти
 • лето
 • лунет
 • мане
 • задржи
 • значеше
 • мент
 • menta
 • менто
 • мента
 • мејнт
 • јавањето
 • мотен
 • нанте
 • нетите
 • досаден
 • во близина
 • неато
 • уредни
 • гнездо
 • невнимателен
 • нента
 • непит
 • нерви
 • нерц
 • гнезда
 • гнездост
 • NETAS
 • мрежи
 • нетоп
 • нета
 • мрежи
 • мрежа
 • тројки
 • следните
 • нипет
 • нитер
 • нити
 • нитра
 • нето
 • Истакна
 • noter
 • белешки
 • овесна
 • често
 • олентен
 • еднаш
 • почетокот
 • надворешно
 • скејт
 • пеентен
 • калапи
 • рента
 • ануитет
 • изнајмува
 • мрежницата
 • ронте
 • Мирисот
 • чувствувам
 • чувствував
 • испраќа
 • поставени на
 • шент
 • сиент
 • потрошени
 • стан
 • Стен
 • Steen
 • мозок
 • стенд
 • стено
 • стенс
 • стент
 • ѕвезда
 • камен
 • пот
 • земени
 • танте
 • лента
 • тинејџерски
 • тинејџерка
 • тинејџерите
 • teeny
 • теинд
 • теини
 • тенч
 • има тенденција
 • тетива
 • имаш
 • догма
 • тенге
 • имал
 • тенне
 • тено
 • тени
 • тенон
 • тенор
 • напнат
 • десетина
 • шатори
 • шатор
 • облека
 • досадна
 • боцки
 • благодарам
 • thegn
 • во
 • потоа
 • твојата
 • тинеа
 • затемнети
 • вина
 • нијанса
 • знак
 • земете
 • тон
 • тонер
 • тонови
 • тон
 • тон
 • дрво
 • тренд
 • трино
 • тронот
 • подесена
 • тјунер
 • песни
 • меѓу
 • канап
 • tynde
 • затегнати
 • тајнови
 • uneth
 • отпушти
 • се обединат
 • отпуштен
 • отпушти
 • неисполнети
 • неизместен
 • одврзат
 • невлажни
 • урент
 • вентили
 • ветер
 • отиде
 • јента
 • јент
 • yrent
 • занте

Во справувањето со предизвикот Wordle, често се потпирате на индиции за да се движите и да направите чекор напред во погодувањето на точниот одговор. Листата со зборови дадена погоре може да ја обезбеди многу потребната помош и да ви помогне да го достигнете денешниот одговор на Wordle.

Проверете го и следново:

5 букви зборови со IET во нив

5 букви зборови со ENI во нив

Конечната пресуда

Многу игри вклучуваат решавање на загатки со зборови со пет букви. Ако ги проверите и анализирате зборовите од 5 букви со ОРЛ во нив, дефинитивно ќе ви помогне да го погодите правилното решение за многу проблеми со пет букви. Можете да истражувате различни опции и постепено да го дознаете вистинското решение со стеснување на вашите избори.

Оставете коментар