5 Букви зборови со О како само самогласка: Целосна листа

Прекрасната игра Wordle може да ви фрли каков било предизвик. На пример, може да биде побарано да погодите зборови од 5 букви со самогласка О. Овој навидум едноставен предизвик може да биде голема пречка за некои луѓе.

Особено за оние кои се борат да го подобрат својот јазичен вокабулар или оние кои немаат англиски како прв јазик, тоа би можело да биде огромен предизвик. Или во исто време, дури и мајчин јазик не може да биде во вистинската состојба на умот.

Овој свет на игри со погодување е исполнет со сите видови предизвици и Вордл знае како да ги собере вашите мозоци во секој даден ден. Значи, ако се мачите, само не грижете се. Се ќе биде добро, бидејќи сте на вистинското место.

5 Букви зборови со О како само самогласка

Кои се зборовите со 5 букви со О како само самогласка

Одеднаш постави такво прашање, по дифолт многу луѓе ќе најдат дека нивните мозоци заостануваат со соодветната обработка. Да не зборуваме, имате само шест обиди да ги погодите вистинските букви кои се вкупно пет на број.

Со безброј опции за избор, не може да биде лесно да се плови низ светот на сложувалката со удобност. Ако и вие се чувствувате надвор од вашата комфорна зона кога ќе се соочите со такво прашање, тоа не е чудно за вас. Многу луѓе го чувствуваат истото.

Значи, ако и вие сте заглавени во вашата игра со загатки Wordle и не знаете што е овој збор што сакаат да го ставите во празните кутии, тука сме целосно опремени со вистинската комбинација на букви за да ви помогнеме.

Кои се зборовите со 5 букви со О како само самогласка

Ви ја пренесуваме листата со зборови од 5 букви со О како единствена самогласка која дефинитивно можете да ја искористите за да ја освоите сложувалката Wordle на денот. Во оваа брилијантна игра на погодување зборови, имате само шест шанси да ја докажете својата моќ и не сакаме да пропуштите.

За твојата единствена трага која вели дај ми збор од пет букви со „О“ како единствена самогласка, следниве се твоите опции. Иако списокот овде е долг, ова не смее малку да ви го мачи умот. Бидејќи ќе имате доволно простор и време многу лесно да ги исклучите небитните.

 • блокира
 • руса
 • крв
 • разнесени
 • Боби
 • bongo
 • боб
 • зајакнување на
 • кабина
 • плен
 • пазуви
 • боч
 • размислуваш
 • Брук
 • метла
 • Браун
 • логор
 • акорд
 • часовник
 • крпа
 • дебелото црево
 • боја
 • удобно
 • condo
 • пченкасти
 • плашлив
 • школка
 • пријател
 • измамник
 • премине
 • изненаден
 • мила
 • слаб
 • мираз
 • дупчат
 • лига
 • овенати
 • пијан
 • се удави
 • Ирците
 • поплава
 • кат
 • пренесен
 • глупост
 • откажете
 • четврт
 • четириесет
 • расо
 • фронт
 • пред
 • мраз
 • пена
 • намуртено
 • духот
 • сјај
 • побожен
 • весел
 • глупав
 • младоженецот
 • бруто
 • грчи
 • расте
 • хоби
 • Холи
 • чест
 • роговиден
 • жешко
 • хидро
 • весела
 • тропај
 • тропа
 • познат
 • мувлосан
 • месец
 • нерасположено
 • морон
 • морфологија
 • мотото
 • мов
 • моторни
 • лоби
 • возвишени
 • заоблена
 • смирено
 • благородно
 • север
 • изрез
 • најлон
 • чудно
 • лажни
 • пуч
 • афион
 • тремот
 • бандаж
 • прокси
 • Роботот
 • карпести
 • пространа
 • дувло
 • ротор
 • шмркање
 • снежните
 • сут
 • саѓи
 • измислен
 • лажичка
 • лажица
 • Спорт
 • акции
 • безобразен
 • стоеше
 • столче
 • наведнат
 • штркот
 • приказна
 • несвестица
 • пикирам
 • нож
 • заколна
 • синод
 • потсмев
 • кара
 • лажичка
 • презир
 • потсмев
 • шок
 • се затресе
 • скратена
 • прикажани
 • ревијален
 • мрзлив
 • мрзлив
 • смок
 • зачадена
 • снуп
 • бр
 • буен
 • зборлив
 • светот
 • се грижи
 • најлошото
 • вреди
 • трн
 • пулсира
 • фрли
 • мали
 • заб
 • торзо
 • трол
 • војници

Ова е комплетната листа на зборови од пет букви со О како единствена самогласка. Се надеваме дека ќе можете да се доближите до завршување на вашата задача за тој ден со помош на оваа листа.

Тука се 5 букви зборови кои почнуваат со RO.

Заклучок

Така, овде споделивме со вас 5 букви зборови со О како само самогласка. Можете да ја користите оваа листа за да го стесните можниот одговор на вашата загатка со леснотија сега. Не заборавајте да го споделите ова во вашиот круг.

Оставете коментар