Список со 5 букви зборови со ОРА – индиции и совети за Wordle

Денес даваме комплетна листа од зборови од 5 букви со ОРА во нив за да помогнеме во правилното откривање на одговорот на Wordle. O, R и A се дел од многу зборови со пет букви, од кои еден може да ја реши загатката Wordle на која работите. Значи, за да ви помогнеме да го пронајдете точниот збор, ќе обезбедиме комплетна компилација.

Ако не можете да го погодите дневниот одговор откако ќе се обидете шест пати, Вордл повеќе нема да ви дозволи да се обидете. Тоа е навистина тешка игра каде што треба да дознаете збор од пет букви секој ден во шест обиди. Секој ден се нуди само еден предизвик.

Многу луѓе сакаат да играат Wordle и се обидуваат редовно да го погодат тајниот збор. Предизвиците можат да бидат навистина тешки и не е секогаш едноставно да се најде вистинскиот одговор со само неколку обиди секој ден. Затоа, играчите бараат помош, а компилацијата на зборови со 5 букви може да ја обезбеди многу потребната помош.

Кои се 5 букви зборови со ОРА во нив

Wordle е игра на погодување на кој било збор од пет букви со која било комбинација што ја сакате во секој даден ден. Списокот со зборови со зборови од 5 букви со ОРА на која било позиција во нив ќе ги содржи сите можни исходи кои би можеле да бидат одговор на одреден дневен предизвик. Треба да ги проверите и анализирате сите можности за да се осигурате дека ќе дојдете до правилно решение.

Список од 5 букви зборови со ОРА во нив

Слика од екранот од 5 букви зборови со ORA во нив

Еве ја комплетната компилација од зборови од 5 букви со ИЛИ и А каде било во нив.

 • гнасен
 • на бродот
 • издржи
 • роден
 • абортус
 • желад
 • акрон
 • преку
 • актер
 • обожува
 • Обожавам
 • украсуваат
 • ерос
 • претходно
 • afros
 • агро
 • агора
 • агрос
 • алгоритам
 • амаро
 • amore
 • аморт
 • сакам
 • андро
 • аорта
 • пристаништето
 • приближно
 • престилка
 • Арбор
 • лакови
 • гори
 • аргол
 • аргон
 • сленг
 • ариот
 • оклоп
 • ароба
 • ароха
 • ароид
 • арома
 • стана
 • arrow
 • ориз
 • подметнување пожар
 • арвос
 • аспро
 • работа
 • бард
 • барон
 • баро
 • одбор
 • свињи
 • чамец
 • болар
 • борак
 • борална
 • бора
 • боракс
 • Борна
 • бои
 • Браво
 • широк
 • карбо
 • товар
 • рогач
 • Carol
 • карим
 • карон
 • јасно
 • coarb
 • кобра
 • копра
 • корални
 • корам
 • јаже
 • корија
 • чкрипење
 • добра
 • злато
 • дорба
 • дорза
 • дуар
 • дура
 • долар
 • драко
 • фарови
 • фаро
 • корист
 • флора
 • беа
 • напад
 • форма
 • forza
 • милоста
 • Gator
 • гојач
 • гобар
 • горална
 • горас
 • гореј
 • гура
 • жито
 • стенкање
 • гриз
 • грома
 • харос
 • купиште
 • засипите
 • засилен
 • хора
 • хорален
 • часа
 • јорас
 • ixora
 • Јорам
 • џовар
 • каро
 • карос
 • кокра
 • рано
 • Коран
 • Корас
 • корат
 • корма
 • кура
 • круна
 • труд
 • долго
 • лобарски
 • лорален
 • Лоран
 • макро
 • персонал
 • манор
 • марго
 • Марон
 • Марор
 • повисоки
 • мори
 • могар
 • могра
 • мохар
 • моира
 • моларен
 • morae
 • мора
 • морална
 • моран
 • капини
 • морат
 • море
 • морија
 • морна
 • мора
 • mowra
 • нагор
 • нарко
 • народ
 • норија
 • Норма
 • даб
 • веслаше
 • веслач
 • овес
 • окреа
 • оран
 • бамја
 • омрах
 • опера
 • орах
 • оратие
 • орали
 • оранг
 • оранс
 • орант
 • говорат
 • орбат
 • orcas
 • руда
 • орган
 • оргија
 • орикса
 • орвал
 • осари
 • Оскар
 • отарска
 • оттар
 • јајниците
 • oware
 • овари
 • Pareo
 • дупчалка
 • пармо
 • условна слобода
 • парво
 • исплатувач
 • поларна
 • порите
 • портал
 • пристаниште
 • праос
 • проал
 • проас
 • прора
 • псора
 • пурао
 • ќорма
 • ракон
 • Радио
 • радон
 • Ramon
 • планинари
 • рапсо
 • сооднос
 • кучка
 • стаорци
 • раупо
 • вискоза
 • разоо
 • жилет
 • реално
 • ријато
 • риоха
 • роуч
 • патишта
 • патен
 • рок
 • ројачки
 • лута
 • рони
 • роани
 • рика
 • рикање
 • печено
 • ротираат
 • моли
 • Рохан
 • црвено
 • rolag
 • ромски
 • Римски
 • руса
 • рорален
 • розова грмушка
 • роша
 • роса
 • ротален
 • ротан
 • скршен
 • ротта
 • роуан
 • Royal
 • сапор
 • сарго
 • сарод
 • сарос
 • сарво
 • вкус
 • издигнуваат
 • се зголемуваат
 • до сега
 • соларни
 • хидролокатор
 • sopra
 • сорален
 • сора
 • сорда
 • сора
 • сорта
 • савар
 • табор
 • доцна
 • тарок
 • тарок
 • тарос
 • tarot
 • таксор
 • толар
 • тора
 • торан
 • тора
 • торта
 • партал
 • газење
 • троак
 • троат
 • висок стол
 • ураос
 • храброст
 • пареа
 • вардо
 • voars
 • да лета
 • јарко
 • јарто
 • Јорга

Со тоа завршува списокот со зборови! Се надеваме дека оваа листа на зборови ќе ви помогне да го најдете денешниот одговор на Wordle.

Проверете исто така 5 букви зборови со ONS во нив

Заклучок

Ќе имате голема корист од комплетната колекција на зборови од 5 букви со ОРА во нив додека погодувате збор од 5 букви. Погрижете се да ги поминете сите можности за да го најдете вистинскиот одговор на проблемот со Wordle.

Оставете коментар