Список на 5 букви зборови со OYR во нив – индиции за Wordle проблеми

Денес го имаме списокот со зборови од 5 букви со OYR во нив, со цел да ви помогне да го погодите денешниот одговор на Wordle. Во списокот се споменати сите можни зборови кои можат да бидат одговор на загатката Wordle. Сè што треба да направите е да ги проверите сите можности за да го пронајдете правилното решение.

Погодувањето на решението може да биде тешко во Wordle поради фактот што добивате само совети за тоа дали сте поставиле буква правилно или не. Сите пет букви од мистериозниот збор што треба да ги погодите мора да ги сфати самиот играч.

Треба да ја завршите задачата во шест обиди и играта нуди само една загатка дневно. По 24 часа, создавачот на загатката ќе понуди нова задача. Со сите овие временски ограничувања и обиди, решавањето на проблемот станува покомплицирано.

Кои се 5 букви зборови со OYR во нив

Ќе претставиме компилација од зборови од 5 букви со овие букви O, Y и R каде било во нив. Тоа ќе му овозможи на играчот да ги помине сите опции што може да ги избере како одговор и да се доближи до вистинскиот одговор. Во случај вашиот одговор да содржи O, Y или R во нив, тогаш погодувањето на преостанатите букви ќе ви биде полесно.

Буквите што недостасуваат во денешниот одговор на Вордл ќе станат очигледни откако ќе ја прочитате целата листа. Постигнувањето на посакуваната цел често може да биде предизвик за играчите. Потребна им е помош за да ги надминат секојдневните предизвици.

Решетка со шест реда и пет полиња во секој ред се појавува во играта. Во решетката, обоените плочки покажуваат дали буквите се совпаѓаат или ги заземаат правилните позиции според претпоставката. Ќе го најдете точниот одговор следејќи го.

Врз основа на тоа колку вашата претпоставка беше блиска до зборот, бојата на плочките ќе се промени. Зелената боја во плочката покажува дека правилно сте ја погодиле и поставиле азбуката. Жолтата боја покажува дека азбуката е дел од одговорот, но не на вистинското место. Сивата боја покажува дека азбуката не е дел од одговорот.

Слика од екранот од 5 букви зборови со OYR во нив

Список од 5 букви зборови со OYR во нив

Следната листа на зборови ги има сите 5 букви зборови што содржат OYR во нив на која било позиција.

 • борти
 • бои
 • броси
 • Корби
 • Кори
 • плута
 • пченкасти
 • каури
 • куер
 • пријател
 • Дорки
 • студентски дом
 • dorty
 • мираз
 • беспилотни летала
 • дурој
 • цвеќиња
 • напад
 • forby
 • вилушка
 • четириесет
 • дома
 • пенасто
 • намуртен
 • ладно
 • слава
 • гојач
 • горчлив
 • гореј
 • горчлив
 • горчлив
 • гроди
 • грови
 • гирон
 • Yrирос
 • засилен
 • роговиден
 • коњски
 • хидро
 • иронија
 • Брегот на Слоновата
 • господар
 • камион
 • лори
 • Lowry
 • повисоки
 • мори
 • море
 • моргија
 • окер
 • еден
 • опери
 • оратие
 • отарска
 • наши
 • јајниците
 • ојари
 • исплатувач
 • пори
 • поргија
 • свинско месо
 • порно
 • пристаништа
 • проби
 • проза
 • прокси
 • пројн
 • пирос
 • вискоза
 • Роди
 • немири
 • патен
 • ројачки
 • роани
 • рикање
 • карпести
 • Родни
 • разбојник
 • жестоко
 • скитник
 • Rolly
 • ранлив
 • покривен
 • дебитант
 • пространа
 • раскошен
 • коренито
 • јаже
 • ролти
 • гнили
 • груби
 • руки
 • рупа
 • хулиган
 • Royal
 • ројет
 • Ројн
 • кралицата
 • риоти
 • риоти
 • жал
 • приказна
 • жилав
 • играчка
 • троја
 • тироси
 • зборлив
 • работен
 • црвен
 • се грижи
 • јарко
 • јарто
 • ybore
 • јокер
 • години
 • Јорга
 • Yorks
 • јорпс
 • твое
 • твое
 • твојата

Сега, кога го комплетиравме списокот со зборови што содржат OYR, се надеваме дека ќе успеете да ја разбиете денешната Wordle загатка и да продолжите да победувате. Додека споделуваме индиции за загатките на нашите страница редовно, можете да контактирате со нас за помош секогаш кога ви е потребна.

Проверете го и следново:

5 букви зборови со ОКО во нив

5 Букви зборови со ОВЖС во нив

Последни мисли

Wordle го подобрува вашето разбирање на англискиот јазик и може да ви помогне во учењето нови зборови секој ден. Поради оваа причина, повремено даваме индиции, исто како и за загатките поврзани со 5 зборови со букви со OYR во нив.

Оставете коментар