Список со 5 букви зборови со ТИР - Wordle индиции за денес

Во потрага по 5-те букви зборови со TIR во нив? Тогаш сте дошле на вистинската дестинација бидејќи ќе ги научите сите зборови од 5 букви што имаат TIR во нив на која било позиција што може да биде решение за одреден Wordle. Покрај тоа што ќе ви помогне да ја погодите загатката Wordle на која работите, збирката зборови ќе ви помогне и да ги решите игрите поврзани со загатки.

Тоа вклучува погодување мистериозен збор од пет букви во шест обиди, и секој ќе се соочи со истиот предизвик. Ова е една од најпривлечните карактеристики на играта бидејќи сите играчи се стремат ефикасно да ја решат секоја загатка.

Трендовите покажуваат дека најдобри перформанси се оние кои ги завршуваат предизвиците во 2/6, 3/6 и 4/6 обиди. По завршувањето на сложувалката, играчите често го споделуваат резултатот на социјалните мрежи за да можат нивните пријатели да видат што направиле.

Што се 5 букви зборови со TIR во нив

Во оваа статија, ќе претставиме комплетна листа од 5 зборови со букви кои содржат TIR во нив на која било позиција што постои на англискиот јазик. Оваа игра е одлична затоа што можете секојдневно да учите нови зборови и да разберете како да ги користите, што може да го подобри вашето владеење на овој јазик.

Оваа листа може да ве води до точниот одговор на Wordle и исто така да ви помогне да излезете од менталната блокада со која често се среќавате кога ја играте оваа игра. Исто така, можеби ќе ви биде корисна компилацијата кога играте други игри со зборови кои се занимаваат со зборови со пет букви. 

Познатиот Њујорк Тајмс сега го објавува Wordle, кој е развиен од Џош Вардл. Можете да го најдете во делот за игри на весникот и на веб-страницата на NYT. Во основа, тоа е веб-базирана игра што можете да ја играте со посета на официјалната веб-страница.

Слика од екранот од 5 букви зборови со TIR во нив

Список од 5 букви зборови со TIR во нив

Следната листа на зборови ги има сите 5 зборови со букви со буквите T, I и R каде било во нив.

 • аарти
 • африт
 • воздухот
 • воздухот
 • amrit
 • ариот
 • арит
 • артичка
 • зголемување
 • астир
 • атрија
 • патување
 • раѓање
 • краја
 • брат
 • британци
 • кршлив
 • бучава
 • кошула
 • да цитирам
 • крит
 • критики
 • нечистотии
 • валкани
 • лебдат
 • капе
 • право
 • прва
 • четврти
 • флертуваат
 • фрати
 • фрит
 • Фрист
 • пржени
 • пржете
 • фрит
 • пржени
 • фрит
 • Фриц
 • овошје
 • обем
 • шипки
 • грофта
 • griot
 • зафат
 • гриз
 • гриз
 • гриз
 • ифтар
 • инертен
 • Интер
 • интра
 • интро
 • гневен
 • таму
 • китер
 • краит
 • лажго
 • лирот
 • литар
 • литар
 • заслуги
 • веселба
 • митра
 • митра
 • митри
 • murti
 • нитер
 • нитра
 • нитро
 • нитриј
 • орбита
 • делови
 • Петри
 • пристаништето
 • печати
 • јорган
 • рајта
 • raith
 • стакленици
 • сооднос
 • рати
 • rebit
 • рецитираат
 • recti
 • Повтори
 • отпор
 • релит
 • пренос
 • повторете се
 • ретиа
 • поврати
 • мрежницата
 • ретип
 • риант
 • риата
 • ријато
 • richt
 • пукнатина
 • пукнатини
 • разбрануван
 • право
 • немири
 • немири
 • rists
 • обреди
 • рите
 • ритс
 • рицит
 • занитвам
 • роист
 • розит
 • рости
 • печени
 • розит
 • рутина
 • риоти
 • кошула
 • ситар
 • здолниште
 • шмркање
 • алкохол
 • сприт
 • скала
 • промешува
 • мрсе
 • промешува
 • меша
 • стрии
 • стриг
 • стрим
 • лента
 • таира
 • тапир
 • тарси
 • тераи
 • тетри
 • нивните
 • трети
 • повик
 • трета
 • трип
 • тиара
 • тиаре
 • дијадеми
 • нивоа
 • тигар
 • плочкар
 • тајмер
 • уморен
 • гуми
 • тирлс
 • пукање
 • тирс
 • трит
 • титар
 • титар
 • титир
 • наслов
 • торички
 • тории
 • торзи
 • траги
 • траик
 • патека
 • воз
 • особина
 • триф
 • триак
 • тријада
 • судење
 • племе
 • трис
 • трик
 • триде
 • се обиде
 • триер
 • се обидува
 • трифа
 • триф
 • пченица
 • тригови
 • трик
 • трилд
 • трил
 • тримс
 • трино
 • тринови
 • триол
 • триор
 • тројки
 • тројка
 • патувања
 • тропен
 • трист
 • банален
 • три
 • twier
 • жица
 • twirk
 • вртење
 • врти
 • урит
 • матка
 • virtu
 • vitro
 • зглоб
 • пишувам
 • писмена
 • yirth

Ова го завршува нашиот список со зборови за денес, па се надеваме дека ќе можете да го погодите одговорот на Wordle за најкратко време.

Проверете исто така 5 Букви зборови со OYR во нив

Заклучок

Па, Wordle е позната како многу предизвикувачка игра поради нејзините тешки предизвици. Нашиот страница е секогаш тука да ви помогне ако ви треба помош или индиции за да ви го олесни животот во играта. Како што направивме со зборовите од 5 букви со TIR во нив, секојдневно даваме индиции и совети.

Оставете коментар