Список со 5 букви зборови со YAT - индиции за денешниот Wordle

Ги имаме за вас сите зборови од 5 букви со YAT во нив (на која било позиција) за да ви помогнеме да го погодите точниот одговор на Wordle. Збирката ќе биде од овие зборови ќе ви помогне да ги анализирате сите можности и да ги стесните опциите за да дојдете до точниот одговор.

Игрите со загатки со зборови како што е Wordle може да бидат предизвик за играчите поради нивните незгодни предизвици. Тие се уште попредизвикувачки кога имате ограничен број обиди да го погодите одговорот. Поради ова, најчесто играчите бараат помош, која можете да ја добиете на нашата страница.

Исто така, можно е да страдате од избледување на мозокот и да заглавите дури и кога предизвикот е едноставен. Не е невообичаено игрите како Wordle да нудат такви предизвици. Играчите секогаш бараат начини да победат во игри и да ги споделат своите резултати поради влијанието на социјалните медиуми.

Што се 5 букви зборови со YAT во нив

Во оваа статија, ќе претставиме компилација од зборови од 5 букви кои содржат YAT во нив на која било позиција. Тоа ќе биде корисно за да го дознаете денешниот одговор на Wordle. Сигурно компилацијата на зборови ќе ви ја олесни задачата и ќе ви помогне да ја завршите со минимален можен број обиди.

Со Wordle, ќе погодите збор од пет букви со неколку совети во шест обиди. Достапна е само една загатка дневно и таа автоматски се обновува по 24 часа. Загатките на оваа игра честопати се тешки за решавање и ќе ви треба помош за да ги завршите. 

Бесплатна е за репродукција и достапна во веб-базирана верзија. Секој кој никогаш не играл може да ја посети веб-страницата и да започне со решавање на загатки. Секогаш кога ќе го внесете одговорот на сложувалката, мора да бидете внимателни бидејќи погрешен запис ќе резултира со губење на обидот.

Слика од екранот на 5 букви зборови со YAT во нив

Зелената означува дека буквата што ја внесовте е точна и во вистинската позиција, жолтата означува дека е присутна во одговорот, но не е во правилната позиција, а сивата покажува дека ја нема во одговорот. Само така можете да ја завршите задачата и нема да ви бидат дадени други индиции.

Список од 5 букви зборови со YAT во нив

Значи, следната листа ги содржи сите 5 зборови со букви со букви Y, A и T насекаде во нив.

 • adyta
 • adyts
 • агати
 • пријателство
 • мртовец
 • соодветно
 • уметнички
 • артси
 • безгрижност
 • атаксијата
 • атими
 • атомијата
 • атонија
 • атопија
 • тетка
 • ајонт
 • банти
 • лилјак
 • бавти
 • бајти
 • претепан
 • чамец
 • бонбони
 • мачка
 • дент
 • етима
 • фабрика
 • дебело
 • масни
 • козар
 • избрзан
 • шапка
 • топло
 • жанти
 • киати
 • лаици
 • гнасен
 • лиарт
 • Lytta
 • слад
 • манти
 • мастика
 • слабо
 • матичен
 • мајст
 • месен
 • дадилка
 • гаден
 • Нето
 • Натија
 • nrtya
 • отарска
 • panty
 • партија
 • паста
 • нежно
 • папси
 • трпеливост
 • тресна
 • рамна
 • прати
 • пијати
 • разбрануван
 • ран
 • шилеста
 • рита
 • рибат
 • Солено
 • сата
 • сатир
 • вели
 • шкрилести
 • нестабилна
 • ѕвездено
 • останува
 • залутан
 • Мачка
 • натруфен
 • тафи
 • означен
 • таки
 • талси
 • разговорлив
 • картонче
 • скроти
 • затемнето
 • резервоарен
 • Танзи
 • танти
 • доцни
 • заостанува
 • курва
 • заматен
 • вкусна
 • привлечен
 • затегнат
 • tawny
 • Тајра
 • солзавец
 • замрзнат
 • туја
 • жаба
 • денес
 • токај
 • традиционален
 • послужавник
 • коцки
 • обиди
 • tways
 • типичен
 • тиран
 • огромно
 • Волти
 • сакат
 • брадавица
 • јахтата
 • јарта
 • јарто
 • јахти
 • јатра
 • квасец
 • јента
 • јрапт
 • јурта

Ова ја заклучува оваа специфична листа, па се надеваме дека ќе можете да го погодите одговорот на Wordle за денес на време и во најдобрите обиди.

Исто така, проверете:

5 букви зборови со КИС во нив

5 букви зборови со DLO во нив

Конечната пресуда

Многу игри се засноваат на решавање на загатки со зборови, а зборовите од 5 букви со YAT во нив ќе ви помогнат да го погодите вистинското решение додека ги решавате. Еве го крајот на овој пост. Ако имате какви било прашања во врска со тоа, ве молиме кажете ни во коментарите.

Оставете коментар