За LA Press

Срдечно ви посакуваме добредојде на нашата веб-страница LA Press. Неговото име се заснова на акроним што ги истакнува главните теми што ги покриваме на нашата веб-страница. Значи, се работи за вести, учење, маркетинг, кариера и советување скратени во LA Press, а со тоа и на веб-страницата lapress.org.

lapress.org ви го носи најдоброто на интернет од повеќе полиња, вклучувајќи вести, учење, маркетинг, кариера и советување, меѓу другото што е тренд и важно за вас да останете во тек, што е многу важно во некогаш - светот што се менува.

Општи услови: За информирање на сите засегнати луѓе, субјекти и организации, нашата веб-страница е за вести, учење, маркетинг, кариера и советување со краткиот образец LA Press и URL lapress.org. Оваа веб-локација lapress.org не е поврзана со ниту едно јавно или приватно тело или организација на која било земја и сигурно не е директно или индиректно поврзано со какви било тела кои имаат скратени акроними што се совпаѓаат со нашата веб-локација. Понатаму, ние не тврдиме или се обидуваме да се поврземе со која било владина или невладина институција од кој било вид. lapress.org е портал за вести што се фокусира на доставување на најновите од целиот свет поврзани со многу теми и области.

Ако имате какви било прашања или предлози за нашата работа или сакате да додадете вредност на она што ви го носиме, можете да контактирате со нас користејќи на овој линк.