Кодови на AFK Arena 2022 ноември – Откупете големи награди

Нашите AFK Arena Codes 2022 ви даваат пристап до некои од најдобрите ставки и ресурси во играта, како што се дијаманти, злато, свитоци за херои и многу повеќе. Заедно со најновата колекција на купони, во овој пост ќе биде објаснет и процесот на откуп.

Нема сомнеж дека AFK Arena е еден од најпознатите RPG базирани на неговата впечатлива и класична уметничка убавина. Оваа игра е развиена од LilithGames, основана компанија за развој на игри. Станете легенда борејќи се до врвот на седум фикции и уживајќи во над 100 херои.

Понатаму, добива многу пофалби за нудење постојани ажурирања со нови режими и теми за игра. За играта е достапна опција за купување во апликација, за која е потребна валута во апликација. Користејќи вистински пари, можете да ја купите таа валута.

Кодови на AFK Arena 2022 година

Нашата статија ќе ви ги обезбеди најновите, работни кодови на AFK Arena за 2022 година, заедно со бесплатни награди. Во обид да го направи искуството со игрите попријатно, Lalith Games нуди бесплатни на редовна основа.

Слика од екранот на AFK Arena Codes 2022 година

Кодовите за откупување на AFK Arena се исто така начин да добиете некои добрини за оваа гејмерска авантура што може да се користат додека играте. Како обичен играч, секако уживате во стекнувањето бесплатни бенефиции, бидејќи тие сигурно можат да помогнат на повеќе начини во играта.

Во минатото, видовме дека развивачот на оваа игра излегува од кутијата за да ги ангажира играчите и да им даде шанса да освојат неколку бесплатни награди, како што е поетскиот поп квиз на AFK Arena. На крајот на тој натпревар на учесниците им беа поделени многу прекрасни гратис.

Дополнително, тие редовно нудат кодови за AFK Arena што може да се откупат за бесплатни работи. Тие можат да се користат за подобрување на вештините на бојното поле и за различни опции за прилагодување. Во зависност од ресурсите што ги добивате, со нив може да купувате предмети од продавницата во апликации.

Кодови на AFK Arena ноември 2022 година

Овде ќе го претставиме списокот AFK Arena Codes 2022 кој вклучува 100% работни и AFK Arena кодови кои исто така не истекуваат.

Список со активни кодови

 • pepmjfpuhs – пет сандаци од херојска суштина L, пет големи златни сандаци, пет големи гајби херојски EXP, 3k дијаманти (нови!)
 • HAPPY333 – десет свитоци од ѕвездени, десет вообичаени свитоци од херој, десет свитоци од фракции и 2,000 дијаманти
 • meeyzuxw87 – бесплатни дијаманти и свитоци од херој
 • Brutus2022 – 500 дијаманти, 100 херојска суштина, 60 ретки херојски души
 • НИШУНЕН – бесплатни награди
 • kayd7grgvi – бесплатни награди
 • afk888 – 300 дијаманти, 20 илјади злато и 100 херојска суштина
 • iybkiwausg – 500 дијаманти
 • misevj66yi – 60 ретки херојски души, 500 дијаманти и пет обични херојски свитоци
 • uf4shqjngq – 30 вообичаени свитоци од херој
 • talene2022 – 300 дијаманти, 300k злато

Список со истечени шифри

 • HaruruAFK - Заработете пет обични свитоци за херој, 1,000 дијаманти, 1,500 злато
 • jenrmb3n3a – Заработете 60 ретки херојски парчиња
 • liuyan118 - Заработете 50,000 злато и три свитоци за фракции
 • liuyan233 – Заработете 50,000 злато и три обични свитоци од херој
 • liuyan888 - Заработете 100,000 злато и 888 дијаманти
 • mrpumpkin2 – Заработете 300 дијаманти и пет обични свитоци за херој
 • overlord666 – Заработете 500 херојска суштина, 500 дијаманти и 500 илјади злато
 • Persona5 – Заработете 500 херојска суштина, 500 дијаманти и 500 илјади злато
 • pqgeimc6da – Заработете 30 елитни херојски парчиња и злато
 • rvgv3b8g4i – Заработете 60 парчиња од ретки хероји
 • s4vyzvanha – Заработете 10 елитни херојски парчиња и 100 дијаманти
 • s7yps9phsj – заработете 20 елитни херојски парчиња и 200 дијаманти
 • te9gig7y58 – Заработете 1,000 дијаманти
 • благодарност2019 - Заработете 1 епски херој
 • tt9wazfsbp - Заработете 1,000 дијаманти
 • tvb5zkyt47 – Заработете 1,000 дијаманти
 • u3gpi6heu6 – Заработете 1,000 дијаманти
 • u9rfs27rd9 - заработете 1,000 дијаманти
 • uffqqmgtxd - Заработете 1,000 дијаманти
 • ufxsqraif5 – Заработете 1,000 дијаманти
 • vdgf3ak6fc - Заработете 1,000 дијаманти
 • vm894xsucf – Заработете 1,000 дијаманти
 • vxvtzgtz6f - Заработете 1,000 дијаманти
 • јуан ксиаоао - заработете 60 елитни херојски парчиња и 300 дијаманти
 • YuJaeseok - Заработете пет обични свитоци за херој, 1,000 дијаманти, 1,500 злато
 • jinsuo666
 • i43a5pk3jw
 • i4hhzxxvj7
 • I4MUSQ8DR6
 • ithg8qup87
 • ГОСПОД ДРЕАФ
 • J5Mjxtdpia
 • zq6apizmr6
 • AFKDLWNSUS
 • y9ntv77jvf
 • y9khdntp3v
 • y9ijrcnfsw
 • happy2022
 • yazyax56rz
 • wfmh5n68wt
 • wf7wcxr4nz
 • badlijey666
 • d14m0nd5
 • xmasl00t
 • ch3atc0de
 • g594b6vpjk
 • 311J4HW00D
 • Xiaban886
 • dwn8ekefbd
 • dqy4aq3pyw
 • Принцот на Персија
 • ayqcttc36x
 • aaz27uvgfi
 • bprc9kun5i
 • am2fc6hqmj
 • 8vws9uf6f5
 • 9qgzux8k82
 • персона 5 година
 • 9biwud4xrt
 • happy2021

Како да ги користите AFK Arena Codes 2022

Како да ги користите AFK Arena Codes 2022

Следниве чекори ќе ве водат низ процесот на откупување на активните кодови. Можете да ги соберете понудените гратис со следење и извршување на упатствата дадени во чекорите.

Чекор 1

Прво, стартувајте AFK Arena на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете го вашиот лик во горниот лев агол на екранот и запишете го вашиот ID

Чекор 3

Сега кликнете/допрете на „Поставки“ и „Код за потврда“ и забележете го ова бидејќи ќе биде потребно подоцна.

Чекор 4

Чекор 5

Сега кликнете/допрете на опцијата Redeem Code достапна на врвот на почетната страница.

Чекор 6

Внесете ги бараните детали како што се вашиот ID и кодот за верификација.

Чекор 7

Ќе се отвори страница за откуп, тука напишете го активниот код или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 8

Конечно, притиснете го копчето Enter и наградите ќе бидат достапни во делот за пошта во играта.

Кога кодот ќе го достигне својот максимален лимит за откуп, тој повеќе не работи. Запомнете дека кодот е валиден до одредено време поставено од развивачот. Продолжете да ја посетувате веб-локацијата за да знаете за најновите Кодови за игри на Roblox и други игри на платформа.

Можеби ќе сакате да проверите и:

PUBG Redeem Codes

Farmville 3 кодови

Кодови на Богот на демонот

Завршни зборови

За да ја подобрите вашата севкупна игра и да ги зајакнете вашите вештини за карактер во играта, едноставно следете ги упатствата погоре и користете ги AFK Arena Codes 2022. Споделете ги вашите размислувања во делот за коментари додека се збогуваме.

Оставете коментар