Сите лоши деловни кодови од февруари 2024 година - добијте одлични бесплати

Имаме за вас компилација од Сите лоши деловни кодови за 2024 година во која се вклучени и најновите кодови за лош бизнис. Ќе можете да откупите некои корисни работи во играта, како што се Risen Charm, кредити, Doodle Charm и многу други награди.

Bad Business е игра на Roblox создадена од развивач наречен Bad Business и првпат беше објавена на оваа платформа во мај 2019 година. Ова е една од најиграните игри на оваа платформа, каде играчите се соочуваат со брз FPS со мноштво на оружје и карактеристики за прилагодување.

Може да се здружите со пријателите за да уживате во искуството со брзо стрелање или да го истрелате во сценарио на игра со пиштол. Целта е да се израмни карактерот во играта и да се отклучи козметиката. Со помош на различни оружја, ќе се борите против вашиот противник.

Сите лоши деловни кодови 2024 година

Во оваа статија, ќе претставиме вики за лоши деловни кодови во кое ќе се запознаете со работните и истечените кодови објавени од развивачот на играта во 2024 година. Понатаму, ќе научите како да ги откупите шифрите во оваа игра на Roblox откако ќе ги добиле.

Активирањето е исто така едноставно, бидејќи можете да го направите во апликација и наградите автоматски ќе се појават на вашата сметка во играта. Потоа можете да ги користите како што сакате и да имате подобро искуство со игри. Тоа ќе биде корисно за подобрување на способностите на вашиот карактер.

Ова привлечно искуство доаѓа со продавница во апликации која нуди широк избор на оружја, скинови, CR и други ресурси за играчите да ги користат. Ова е одлична можност за играчите да добијат гратис, па затоа треба да ја искористат.

Со Бесплатни откупи кодови, можете да стекнете предмети и ресурси кои вообичаено чинат пари во реалниот живот без да потрошите ниту цент. Ќе имате многу придобивки со откупување на овие алфанумерички купони (шифри) бидејќи можете да добивате бесплатни работи, како и да го подобрите вашиот арсенал во играта.

Сите лоши деловни кодови 2024 година (февруари)

Следната листа содржи лоши деловни кодови кои моментално се активни заедно со бесплатни награди поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • 400 МИЛИОНИ - 2,000 CR
 • HALLOWEDBUSINESS – 2,000 CR (нов!)
 • ГОРДОСТ – 2023 гордост срце шарм
 • wildaces – Wildaces шарм
 • theboys – All Might T кожа
 • КАЧИНГ – 2,000 CR
 • Doodledarko – Doodle Darko шарм
 • Huz_Gaming – Huz Gaming шарм
 • ZYLIC – Зилик шарм
 • THEBOYS – All Might T кожа од оружје
 • Еднорог – VR очила
 • Викинг – Шарм со брадести мускули
 • Doge – Дуждовата привлечност
 • ADOPTME – пет налепници Adopt Me
 • мбу – шарм со брадести мускули
 • сина – шарм BlueGrassMonkey
 • fr0gs – FreeTheFr0gs шарм
 • godstatus – Богостатусен шарм
 • notvirtuo0z – ImMinty шарм
 • пиштол – скок шарм
 • lecton – Lecton Gaming шарм
 • mulletmafia – шарм на mullets
 • милениче – PetrifyTV шарм
 • r2 – R_2M шарм
 • ruddevmedia – Рудев Медиумски шарм
 • syn – шарм SynthesizeOG
 • xtrnal – Xtrnal шарм
 • Z_33 – Zekro_3300 шарм

Список со истечени шифри

 • SCAR-Y
 • PP2K
 • LMPOWER
 • АНТИМОЌНОСТ
 • SLAY98
 • ИНВАЗИЈА
 • БЕGЕР
 • ЛУКСЕ
 • МИНИКАТАНА
 • ЛЕГЕНДАР
 • ГОДИНА3
 • БРОДОРДИНИЦА
 • САМЧЕЊЕ
 • 300 МИЛИОНИ
 • МУТАЦИЈА
 • АРПОУР
 • 3 ТОЧКА0
 • Ремонт
 • SMGPOWER
 • ДИВИОТ ЗАПАД
 • ДВАЕСЕТ ДВАЕСЕТТВО
 • СВЕТЛИВО
 • AK47
 • SBR
 • ВЕЌЕВЕРИ
 • SPOOKY21
 • НИВОЛО
 • СТАРТЕР
 • ШРИК
 • VOHEX
 • 2 ПИШТОЛИ
 • ГРОЗА
 • ASR50
 • ХОНЧО
 • МИТСКИ
 • суровост
 • M249
 • СКОРПИОН
 • ДОМА
 • ДВЕ ГОДИНИ
 • LOADOUT
 • ПРВИ МАЈ
 • HITMAN
 • Xbox
 • EASTER21
 • 200 МИЛИОНИ
 • getsp00ked
 • робзи
 • презентираат
 • патриот
 • зомби
 • Boo
 • плашлив
 • нинџа
 • ѕвезда
 • месечината
 • комета
 • галаксија
 • 6mi
 • Alien

Како да ги откупите сите лоши деловни кодови 2024 година

Како да ги користите сите лоши деловни кодови 2022 година

Следната постапка чекор-по-чекор ќе ви помогне да ги откупите активните кодови. Затоа, следете ги упатствата за да ги добиете сите поврзани добрите што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Bad Business на вашиот уред користејќи ја веб-страницата или апликацијата Roblox.

Чекор 2

Потоа одете во главното мени и кликнете/допрете ја иконата на кутијата за подарок лево од иконата за поставки.

Чекор 3

Овде внесете ги активните кодови еден по еден или користете ја командата copy-paste за да ги ставите во полето за текст.

Чекор 4

Конечно, притиснете го копчето Redeem достапно на екранот, а потоа наградите ќе се примаат автоматски.

Можеби ќе сакате да научите и за новото Кодови на ракетната лига

Завршни зборови

Едноставно следете го методот споменат погоре за да ги користите Сите лоши деловни кодови 2024 за да ја подобрите вашата игра и да ги зајакнете вештините на вашиот карактер. Сега се збогуваме, слободно споделете ги вашите размислувања во делот за коментари.

Оставете коментар