Одговори на квизот на Amazon BoAt Niravana Ion, како да се игра - освои 25000 рубли

Ги проверивме и составивме сите потврдени одговори на квизот на Amazon BoAt Niravana Ion што можете да ги поднесете за да заработите шанса да освоите 25000 ₹. Нов квиз сега е достапен за корисниците на апликациите на Амазон во Индија што ви го донесе компанијата BoAt. Натпреварот можете да го играте со тоа што ќе отидете во делот за зона на забава користејќи ја апликацијата Амазон.

BoAt Niravana Lon се слушалки кои доаѓаат со многу неверојатни карактеристики. Поддржува брзо полнење и ќе добиете 120 часа време за репродукција. ANC е карактеристика што помага да се намали или елиминира надворешниот шум, овозможувајќи ви да ја слушате вашата музика појасно без пречки од звуците во заднина.

За да го промовира овој производ, компанијата започна квиз натпревар. Има пет прашања во натпреварот и сите се за овој конкретен производ. Не треба да се грижите за прашањата бидејќи ќе ви обезбедиме потврдени одговори.

Што е Amazon BoAt Niravana Ion квиз

Квизот BoAt Niravana Lon е најновиот натпревар понуден од Amazon за индиските корисници. Натпреварот ви дава шанса да освоите парична награда од 25000 ₹. Сè што треба да направите е да го играте натпреварот со одговор на сите прашања поставени во квизот. Потоа почекајте датумот на завршување на натпреварот да бидете дел од среќното извлекување кое ќе го реши победникот.

Клучни моменти на Amazon BoAt Niravana Ion Quiz

Име на натпреварот              Квиз на BoAt Niravana Lon
Спроведено од               Amazon FunZone
Датум на започнување на натпреварот       13th март 2023
Датум на завршување на натпреварот         31st март 2023
Добитничка награда                25000 РС биланс за плаќање на Амазон
Најава за победник      31st март 2023

Amazon BoAt Niravana Ion Quiz одговара со прашања

П1: Колку вкупно часови репродукција прави производот?

Одговор 1 - (В) 120 часа

П2: Која е ознаката на лансирањето на јоните на Нирвана?

Одговор 2 - (Б) Следна голема работа

П3: Кои се основачите на boAt?

Одговор 3 - (Б) Аман Гупта и Самер Мехта

П4: Колку полнење има по слушалка на Nirvana Ion?

Одговор 4 - (А) 24 часа по слушалка

П5: boAt е бренд ___.

Одговор 5 - (Б) Индиски бренд

Како да се игра Amazon BoAt Niravana Ion Quiz

Овие чекори ќе ве водат во играњето на играта и доставувањето на одговорите.

Чекор 1

Значи, прво ќе треба да ја отворите официјалната апликација Amazon на вашиот паметен телефон.

Чекор 2

Едноставно скролувајте до делот Funzone на почетната страница или побарајте го името на квизот во полето за пребарување.

Чекор 3

Потоа допрете на банерот за овој конкретен квиз.

Чекор 4

За да го играте натпреварот, притиснете го копчето за почеток и означете го точниот одговор за секое прашање. Ќе изгубите шанса да освоите фантастична награда ако дадете неточен одговор.

Чекор 5

Откако ќе заврши квизот, почекајте го објавувањето на победниците.

Одредби и услови за учество во квиз на Амазон

  • Учесниците треба да бидат индиски државјани кои легално живеат во Индија.
  • Прво мора да се регистрирате и да го потврдите вашиот мобилен број со Amazon India.
  • Во моментот на учество во овој натпревар, мора да имате 18 години или повеќе.
  • Во случај да победите на натпревар, мора да обезбедите доказ за возраста и идентитетот преку правни документи како што се PAN-картичка, лична карта за гласање, возачка дозвола или индиски пасош.
  • Вашето име, сличност, слика, глас и/или изглед, фотографии, видео снимки и слично направени за натпреварот или какви било промоции може да ги користи Amazon со ваша согласност.
  • Сите информации споделени во врска со натпреварот ќе се третираат според известувањето за приватност на Amazon.
  • Компанијата го задржува правото да ги промени условите или да го откаже натпреварот во секое време.

BoAt Niravana Ion Quiz Објава за победник на Амазон

Среќните извлекувања ќе бидат спроведени по завршувањето на натпреварот на 31 март 2023 година за да се прогласат победниците. Победниците ќе бидат известени преку е-пошта или мобилен број. Резултатите ќе бидат објавени и на Веб-страница на Амазон, за да можете да проверите таму за резултатите.

Можеби ќе сакате да проверите Одговори на навистина тешки мобилни квизови на Amazon

Заклучок

Едноставно поднесете ги одговорите на квизот на Amazon BoAt Niravana Ion споменати погоре за вашата шанса да освоите 25000 ₹. Погрижете се да не ја пропуштите оваа фантастична можност да освоите нешто големо и за да ве водиме ви ги дадовме сите детали во врска со натпреварот.

Оставете коментар