Одговори на квизот на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, како да се игра - победи 10000

Ќе ги обезбедиме потврдените одговори на квизот на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G што се поставени во најновиот квиз натпревар на апликацијата Амазон. Ова е нов натпревар во делот Funzone за индиски корисници во кој тие можат да учествуваат за да имаат шанса да освојат платен биланс од 10000 amazon.

Најновото дополнување на почетната линија на паметни телефони на OnePlus за индискиот пазар е Nord CE 3 Lite 5G. Додека компанијата ја прикажа пастелната боја на уредот во слики, моментално има ограничени информации за неговите карактеристики и спецификации.

Компанијата ќе го лансира овој производ на 4 април 2023 година. За да го промовира производот на Амазон, компанијата организираше квиз натпревар за корисници. Во овој квиз на учесниците им се поставуваат пет прашања во врска со новиот производ на OnePlus.

Што е квиз на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Нов натпревар започна Amazon India кој е достапен во делот FunZone со помош на OnePlus. Се базира на претстојниот паметен телефон OnePlus Nord CE 3 Lite кој ќе биде лансиран следниот месец во Индија. Можете да бидете дел од овој квиз со играње на натпреварот и точно одговарање на сите прашања. Задолжително е точно да се одговори на сите прашања за да се биде дел од среќното извлекување кое ќе се одржи на крајот за да се одредат добитниците.

Клучни моменти на квизот на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Спроведено од           Амазон Индија
Достапно на             Само апликација за Амазон (секција FunZone)
Име на натпреварот          Квиз за OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
Времетраење на натпреварот        23 март 2023 година до 4 април 2023 година
Добитничка награда      Rs 10,000
Вкупно победници       5
Датум на објавување на победникот    4th Април 2023

Одговори на квизот на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Еве ги сите прашања со проверени одговори.

Прашање 1: На кој датум ќе започне OnePlus Nord CE 3 Lite?

Одговор: 4th Април 2023

Прашање 2: ознаката за OnePlus Nord CE 3 Lite е____

Одговор: Поголемо од живот

Прашање 3: Како се вика освежувачката и живописна боја на OnePlus Nord CE 3 Lite?

Одговор: Пастелен вар

Прашање 4: Што значи „CE“ во OnePlus Nord CE 3 Lite?

Одговор: Основно издание

Прашање 5: OnePlus Nord CE 3 Lite се полни супер брзо со _ SUPERVOOC полнење

Одговор: 67W

Како да играте квиз на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Како да играте квиз на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

Следниве чекори ќе го опишат начинот на играње на овој натпревар.

Чекор 1

Инсталирајте ја апликацијата Амазон, а потоа Регистрирајте се и најавете се со вашите ингеренции.

Чекор 2

Отворете ја апликацијата и побарајте го делот Funzone.

Чекор 3

Сега пронајдете го овој натпревар што ќе биде достапен со банер и допрете го за да го отворите

Чекор 4

Точно одговара на сите прашања едно по едно за да може да учествува во среќното извлекување.

Запомнете дека среќните извлекувања ќе бидат спроведени на крајот на натпреварот и 5 добитници ќе добијат парична награда.

Оглас за победник на квизот на OnePlus Nord CE 3 Lite 5G на Amazon

Изборот на добитниците ќе се случи преку среќно извлекување кое ќе се спроведе по завршувањето на натпреварот на 4 април 2023 година. Дополнително, учесниците ќе добијат известување преку текстуална порака или е-пошта на бројот што го регистрирале.

Вие исто така може да бидете заинтересирани за учење Одговори на квизот на Amazon BoAt Niravana Ion

Крајна Линија

Како исполнување на нашето ветување, претставивме список на сите потврдени одговори на квизот на Amazon OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Овие одговори можат да ви помогнат да учествувате во натпревар кој има потенцијал да ви заработи парична награда од 10000 ₹. Покрај тоа, ви ги доставивме сите релевантни информации во врска со квизот. Затоа, сега е време да се збогуваме.

Оставете коментар