Кодови за аниме авантури, јули 2023 година, откупете одлични бесплати

Дали сакате да знаете за најновите кодови за авантури за аниме 2023 година? Имаме комплетна колекција на нови кодови за Anime Adventures Roblox за да сте на вистинското место. Меѓу бесплатните што може да ги добиете се билети за повик, скапоцени камења и многу повеќе.

Roblox е најдоброто место ако сте љубител на аниме, има неколку фасцинантни игри кои се нудат инспирирани од популарните аниме и манга серии. Anime Adventures е очигледно едно од оние искуства на Roblox што се истакнуваат на оваа платформа која нуди ангажирана игра и карактеристики.

Оваа игра е за собирање ликови од различни аниме универзуми и нивно користење за заштита на вашата база од напаѓачи. Вашата цел е да ги соберете најквалификуваните борци за да ги уништите вашите непријатели и да ги распоредите стратешки за да ја одбраните вашата база.

Roblox Anime Adventure Codes 2023 година

Во оваа статија, ќе се запознаете со сите најнови кодови за аниме авантури 2023, заедно со наградите поврзани со нив. Ќе разговараме и за тоа како да ги откупите кодовите во авантурата на Roblox, затоа внимателно прочитајте ја целата статија.  

Во случај да се прашувате што е откупен код, тогаш тоа е алфанумерички ваучер/купон што може да откупи работи во апликацијата без да потрошите денар. Инвеститорот ги обезбедува овие купони редовно преку официјалните сметки на играта на социјалните медиуми.

Купонот што може да се откупи може да му помогне на играчот на неколку начини бидејќи може да им помогне на играчите да ги отклучат ликовите, да го променат изгледот на неговиот/нејзиниот лик во играта и да обезбедат работи што можете да ги користите додека играте. Значи, тоа е вашата голема можност да добиете бесплатни работи и да уживате во играта уште повеќе.

Што се однесува до апликацијата за игри, таа е бесплатна за играње и достапна на платформата Roblox. Последниот пат кога проверивме имаше повеќе од 280,055,800 посетители на платформата и од нив, 313,429 играчи го додадоа овој во нивните омилени.

Роблокс аниме авантуристички кодови јули 2023 година

Овде ќе го претставиме Викито за кодови за аниме авантури што содржи 100% работни алфанумерички купони со придружните бесплатни понуди.

Список со активни кодови

 • TOURNAMENTUFIX – Откупете го кодот за 250 скапоцени камења
 • AINCRAD - Откупете го кодот за 500 скапоцени камења
 • MADOKA – Откупете го кодот за 500 скапоцени камења
 • ФРЕСРОСА – 250 скапоцени камења
 • МИЛИЈАРДА – 12 митски светски скокачи и 2,500 скапоцени камења
 • ЗАБАВА – 500 скапоцени камења
 • HAPPYEASTER – 500 скапоцени камења
 • VIGILANTE – 250 скапоцени камења
 • ЗЛАТЕН – 500 скапоцени камења
 • ЗЛАТНО ИСКЛУЧУВАЊЕ – 500 скапоцени камења
 • SINS2 – 250 скапоцени камења
 • ГРЕВИТЕ – 500 скапоцени камења
 • UCHIHA – 250 скапоцени камења

Список со истечени шифри

 • HERO
 • ОБЛАК
 • моторна пила
 • NEWYEAR2023
 • БОЖИЌ2022
 • ГРАВИТАЦИЈА
 • ПОРТАЛФИКС
 • АЖУРИРАЊЕ
 • КАРАКОРА2
 • КАРАКОРА
 • ДЕТЕЛИНА2
 • Ноќ на вештерките
 • ПРОКЛЕТУВАЊЕ2
 • ЖАЛИ ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ2
 • ПРОКЛЕТУВАЊЕ
 • САМО
 • субтомаокума
 • SubToKelvingts
 • SubToBlamspot
 • КингЛафи
 • TOADBOIGAMING
 • ноклипсо
 • ФикцијаНаПрва
 • Проколнати
 • СЕРВЕРФИКС
 • ЛОМАН
 • ПОДИГАЊЕ
 • ШУПИЛ
 • MUGENTRAIN
 • ГУЛ
 • ДВА МИЛИОНИ
 • ПРВИ СТРАИДИ
 • ПОДАТОЦИ
 • МАРИНЕФОРД
 • СООПШТЕНИЕ
 • CHALLENGEFIX
 • GINYUFIX
 • СОРИРФОРСУДАН
 • ДВА МИЛИОНИ

Авантурите за аниме: Како да се откупите

Авантури за аниме Како да се откупи

Процесот на откуп на оваа авантура е многу јасен и е објаснет подолу. За сите бесплатни награди што се нудат, едноставно следете ги упатствата дадени во чекорите.

Чекор 1

Стартувајте ја апликацијата за игри на вашиот уред со помош на Roblox или Апликација.

Чекор 2

На почетната страница, пронајдете ја иконата на Twitter и кликнете/допрете на таа икона

Чекор 3

Сега полето за откуп ќе се појави на екранот, па внесете ја шифрата во полето или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете го копчето Откупи достапно на екранот за да ги добиете поврзаните бесплатни награди понудени од развивачот.

Важно е да се запамети дека купоните работат само за ограничен временски период. Исто така, кога купонот ќе ги достигне своите максимални откупувања, тој не работи повторно, па затоа е од суштинско значење да ги откупите навреме.

Можеби ќе сакате да проверите Кодови на овошни бојни полиња

Последни мисли

Па, има многу игри поврзани со аниме серии на платформата Roblox и оваа сигурно е една од врвните гејмерски авантури. Можете да го забрзате напредокот во играта со Anime Adventures Codes 2023, што ќе го подобри вашето искуство со игри. 

Оставете коментар