Шифри за симулатор на аниме сили декември 2023 година - Побарајте возбудливи награди

Проверете ја оваа објава за да дознаете за сите работни кодови на Anime Force Simulator и добијте шанса да откупите некои корисни ставки во играта. Кодовите ќе ви помогнат да барате моќ, среќа, монети, токени и други практични бесплатни награди кои ви даваат предност во играта.

Anime Force Simulator е уште едно врвно ново објавено искуство на Roblox базирано на аниме ликови. Играта е развиена од Anime Force TEAM за платформата Roblox и беше објавена пред неколку недели овој месец. За ова кратко време, играта Roblox ја посетија 538 корисници и 3k ја додадоа оваа игра во нивните омилени.

Играта ви овозможува да го соберете вашиот врвен тим на шампиони за да ја засилите вашата моќ и да го освоите светот. Соберете непријателски монети за да ги подобрите вашите вештини и опрема. Плови по океаните, откривајќи различни острови на вашиот сигурен брод. Разбудете го вашиот внатрешен воин, фаќајте награди и тргнете во голема авантура во оваа возбудлива симулациска игра.

Кои се шифрите за симулатор на аниме сила

Во овој водич за Anime Force Simulator, ќе се запознаете со сите работни кодови за Anime Force Simulator Roblox. Оваа игра е стара само неколку недели, така што кодовите што ги даваме се првиот сет издаден од развивачот на играта. Можете исто така да научите како да ги откупите овде.

Отклучете различни бесплатни ставки во играта користејќи алфанумерички кодови познати како кодови обезбедени од развивачот. Овие кодови се споделуваат преку сметките на играта на социјалните мрежи кои ви овозможуваат да напредувате побрзо без да трошите пари.

За да постигнат доминација над своите непријатели, играчите мора целосно да ги искористат способностите на нивните ликови. Оваа цел може да се олесни со откупување на овие алфанумерички комбинации кои нудат награди кои можат да ги зголемат нивните способности и да дадат пристап до дополнителни.

Не е изненадување што гејмерите сакаат да добиваат бесплатни награди за игрите што ги играат и затоа постојано сурфаат на интернет во потрага по нив. Но, тука е добрата вест, нашата веб страница ве опфати! Ги обезбедуваме сите најнови кодови за оваа игра и за другите игри на Roblox, така што нема да морате да го трошите вашето време барајќи на друго место додека доаѓате овде секогаш кога ви требаат.

Roblox Anime Force Simulator Codes 2023 декември

Овде можете да ја проверите листата на активни кодови заедно со наградите поврзани со секоја од нив.

Список со активни кодови

 • UPDATERAGNAROK – награди
 • АЖУРИРАНИ - награди
 • 2MVISITS – бесплатни награди
 • SMALLUPDATE – награди
 • Nefron2K – награди
 • Astazx - награди
 • StefanRecYT – награди
 • PheDutra - награди
 • BlackWolf - награди
 • Маранто – награди
 • Sh4dowblox5k – награди
 • Даетои – награди
 • FWREPORT – награди
 • НОВОДИМЕНЗИЈА – награди
 • CursedCode – награди
 • СЕРВЕРИ – награди
 • 1MVISITS – награди
 • 5 KLIKES – награди
 • ОДЛОЖУВАЊЕ – награди
 • MOUNT – награди
 • PassiveUpdate – пет пасивни токени
 • UpdateDelay – три пасивни токени
 • SORRYBUGS1 – награди
 • UpdateNerf – награди
 • HunterUpdate – награди
 • FwUpdate – награди
 • ОДБРАНА – награди
 • UpdateBuff – награди
 • 1kLike – награди
 • ЗМЕЈ – награди
 • MiniUpdate – награди
 • SorryBugs – двојна моќност, двојна среќа и двојни монети
 • SorryForShutdown – двојна моќност, двојна среќа и двојни монети
 • Ослободување - двојна моќност и двојни монети

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечен код за откуп за оваа игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во Симулаторот за аниме сили

Како да ги откупите кодовите во Симулаторот за аниме сили

Следете ги упатствата за да ги откупите сите гратис.

Чекор 1

За да започнете, отворете го Anime Force Simulator на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете го копчето Цитат од страната на екранот

Чекор 3

Потоа внесете код во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите таму и да избегнете грешки.

Чекор 4

Откако ќе го залепите кодот во полето, кликнете/допрете на копчето Внесете ќе ги добиете бесплатните прикачени на тој конкретен.

Во случај кодот да не функционира, размислете да ја затворите и повторно да ја стартувате играта за да ја преиспитате нејзината валидност. Повремено, префрлањето на друг сервер може да даде подобри резултати. Вреди да се напомене дека кодовите доаѓаат со временско ограничување и ќе станат неважечки по одреденото времетраење. За да користите код пред неговото истекување, препорачливо е да го откупите што е можно поскоро.

Можеби ќе бидете подготвени да го проверите новото Кодови за одбрана на демонската кула

Заклучок

Користењето Anime Force Simulator Codes 2023 може да ја подобри вашата целокупна игра и да ви помогне да добиете некои корисни работи. Само следете ги чекорите за кои зборувавме претходно за да ги користите овие кодови и да ги добиете вашите бесплатни награди. Тоа е се! Ако имате други прашања во врска со играта, споделете ги со коментари.

Оставете коментар