Шифри за симулатор на аниме овошје јануари 2023 година - Добијте неверојатни награди

Дали ги барате најновите кодови за симулатор за аниме овошје? тогаш сте добредојдени овде бидејќи ќе ги претставиме новите кодови за Anime Fruit Simulator Roblox. Ова е една од новите игри на оваа платформа и можете да ги купите некои од најдобрите работи во играта што ги нуди со откупување на кодовите.

Anime Fruit Simulator е игра Roblox развиена од Obtain за оваа платформа. Оваа акциона игра нуди нон-стоп игра каде играчите се борат со непријателите во различни светови за да заработат монети. Целта е да се израмни и отклучи сите светови.

Како дел од вашето патување, можете да купите миленичиња кои ќе ви помогнат при вашето патување користејќи го готовината од ресурсите во играта. Можете да станете најдобриот играч во светот на игрите со фузија на ставки, добивање бос капки и отклучување на сите светови.

Кои се кодови за симулатор на аниме овошје

Во оваа статија, ќе ги запознаете сите кодови за симулатор на аниме овошје 2023 објавени од развивачот на играта добијат. Ние, исто така, ќе ги споменеме бесплатните поврзани со секоја од нив и ќе објасниме како можете да добиете откуп во оваа авантура на Roblox.

Програмерите на овие игри редовно објавуваат кодови преку социјалните платформи како што тоа го прават за другите игри на оваа платформа. Најчесто, развивачот ги објавува кога играта ќе достигне одредена пресвртница, како 1 милионитата посета.

Кодот за откупување е алфанумерички ваучер/купон што може да се користи за да се добијат некои од најдобрите ставки и ресурси од продавницата во играта. Играта има и купувања во апликација и продавница во апликации, но со откупување на купоните ќе добиете бесплатни работи како монети, вртења и скапоцени камења.

Користењето на ваучерите може да ви обезбеди многу поволности, вклучувајќи корисни ставки и ресурси што може да се користат додека ја играте играта. Дополнително, може да се користи за отклучување нови светови и подобрување на способностите на вашиот карактер во играта.

Кодови за симулатор на аниме овошје (јануари)

Следната листа ги содржи работните шифри за оваа фасцинантна игра заедно со бесплатните прикачени на секоја од нив.

Список со активни кодови

  • triffyWscripter – Откупете го кодот за бесплатни монети, вртења и скапоцени камења
  • FREETORI:O – Откупете го кодот за бесплатни монети, вртења и скапоцени камења
  • Добијте Дискорд - бесплатни монети, вртења и скапоцени камења
  • 100 ЛАЈК!<3 – Бесплатни монети, вртења и скапоцени камења (нов код)
  • TWITTERGang! - Бесплатни монети, вртења и скапоцени камења
  • ОСЛОБОДУВАЊЕ!W – Бесплатни монети, вртења и скапоцени камења

Список со истечени шифри

  • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во симулатор за аниме овошје

Како да ги откупите кодовите во симулатор за аниме овошје

За да ги откупите сите купони само следете ја чекор-по-чекор процедурата спомната подолу. Извршете ги инструкциите дадени во чекорите еден по еден за да ги стекнете сите поврзани гратис.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте Anime Fruit Simulator на вашиот уред користејќи ја апликацијата или веб-страницата Roblox.

Чекор 2

Откако апликацијата за игри е целосно вчитана, пронајдете го копчето за откуп на екранот и кликнете/допрете на него.

Чекор 3

Ќе го видите полето за текст „Впишете го вашиот код“ во новиот прозорец, овде внесете го кодот во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете на копчето за откуп и наградите ќе ги добиете.

Може да се обидете да ја затворите играта и повторно да ја отворите ако новиот код не работи. Секој код е валиден одредено време, а исто така не работи откако ќе го достигне максималниот број за откуп што го поставил развивачот.

Редовно посетувајте ја нашата страница за да видите повеќе нови кодови за игрите на Roblox. Сите игри на Roblox се покриени и обезбедуваме информации за бесплатни награди кои можат да го направат вашето искуство со Roblox попријатно.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Вики со кодови за одбрана на сите ѕвездички на кулата

Конечната пресуда

Ако редовно ја играте оваа фасцинантна игра, тогаш сигурно ќе ви се допаднат наградите откако ќе ги откупите кодовите за симулатор за аниме овошје. Во случај да имате повеќе прашања во врска со играта или шифрите, тогаш споделете ги во делот за коментари.

Оставете коментар