Кодови за аниме Rifts, ноември 2022 година - Добијте неверојатни бесплатни услуги

Дали сакате да знаете кои се најновите кодови на Anime Rifts? тогаш дојдовте на вистинското место бидејќи ние сме тука со колекција на нови кодови за Anime Rifts Roblox. Со нивно откупување, можете да добиете двојно искуство, бесплатни подобрувања и неколку други награди.

Инспириран од познатите Dragon Balls, Anime Rifts е многу популарна игра на Roblox. Порано познат како DBZ Adventures Unleashed, тој е развиен од Adventures Unleashed за Roblox. Во оваа игра на Roblox, можно е да станете лик од франшизата Dragon Ball.

Играчите можат да стекнат различни способности и да се обидат да ги совладаат за да станат моќни. Со завршување на задачите и мисиите, можете да го израмните вашиот карактер. Целта е да се биде најдобар и максимално да се искористи способноста на карактерот и да се истражува светот на фантазијата.

Roblox Anime Rifts Codes

Во оваа статија, ќе го претставиме викито на Anime Rifts Codes во кое ќе ги запознаете неодамна објавените работни кодови за оваа игра на Roblox заедно со бесплатните услуги поврзани со нив. Ќе биде објаснет и процесот на откуп што мора да го следите за да ги соберете наградите.  

Како и со многу други игри на оваа платформа, развивачот на играта редовно подарува откупливи алфанумерички купони. Заедно со другите вести поврзани со апликацијата за игри, овие купони се објавени на страниците на социјалните мрежи на играта.

Нема ништо подобро од добивање на добар број бесплатни награди за играта што ја играте редовно. Тоа е она што се нуди со овие кодови за откупување откако ќе ги откупите. Ја зајакнува вашата игра на многу начини и добрите може да се користат за подобрување на вештините на вашиот карактер.

Новите Roblox кодови редовно се додаваат на нашата страница за повеќето игри на Roblox. Ги имаме сите најнови изданија на нашите Бесплатни откупи кодови страница за да можете да бидете во тек ако сте корисник на Roblox.

Аниме Rifts Codes 2022 година

Следниве се шифрите за Anime Rifts кои работат во моментов заедно со наградите прикачени на секој од нив.

Список на активни кодови

 • yami2out – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • SubToTaklaman – Откупете го кодот за 6 часа двојно сè
 • oldbeerusisback – Откупете го кодот за 30 минути двојно сè
 • moredemonslayerssoonmaybe – Откупете го кодот за 1 час двојно сè
 • Whydisrespectthegreenman – Откупете го кодот за 30 минути двојно сè
 • Demonslayersoon – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • gasstationworker – Откупете го кодот за 30 минути двојно сè
 • благодарам – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
 • речиси назад – Откупете го кодот за 3 часа Double XP
 • fairytailmonth – Откупете го кодот за 1 час Double XP
 • keepyourultrainstinctkakarot – Откупете го кодот за 1 час двојно сè

Список со истечени шифри

 • побожност – 30 минути двојно сè
 • ssj44vegeta – за 50,000 Зени
 • takeitslow – за 30 минути двојно сè
 • ослободување – за 60 минути двојно сè

Како да ги откупите кодовите во аниме Rifts

Како да ги откупите кодовите во аниме Rifts

Доколку сте заинтересирани да ги откупите гореспоменатите бесплати, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Само извршете ги инструкциите за да ги соберете сите бесплатни работи поврзани со секоја од нив.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте Anime Rifts на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината .

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Поставки на страната на екранот.

Чекор 3

Прозорецот за откуп ќе го отвори вашиот екран, овде внесете активен код во полето за текст „Внеси код“. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, притиснете го копчето Enter на вашата тастатура за да го завршите процесот и да ги соберете бесплатните работи што се нудат.

Секој код ќе работи само одреден временски период поставен од неговиот создавач, а ќе престане да работи по истекот на периодот. Кога кодот ќе го достигне својот максимален број на откупувања, тој престанува да работи, па откупете го што е можно поскоро.

Вие исто така може да сакате да знаете за Кодови на џиновски симулатори

Заклучок

Anime Rifts Codes 2022 имаат многу да понудат, а вие едноставно треба да ги откупите користејќи ја горната процедура. Ова го завршува овој пост. Ако имате повеќе прашања, не двоумете се да ги споделите во полето за коментари. 

Оставете коментар