Аниме Smash Codes јули 2023 година - Откупете ги врвните бесплати

Барате новообјавени Anime Smash Codes? Тогаш сте дошле на вистинското место за да научите сè за нив. Во моментов има многу работни кодови за Anime Smash Roblox кои можат да ви добијат некои корисни ставки и ресурси како што се оштетување, моќ, скапоцени камења итн.

Anime Smash е една од свежо објавените игри на платформата Roblox која за кратко време постигна светска слава. Развиен е од Anime Evox Studios и првпат беше објавен на 14 април 2023 година. Има над 3 милиони посети за два месеци и неодамна доби ажурирање наречено Ажурирање 4.

Во искуството со Roblox, можете да изберете од вашите омилени аниме ликови во Roblox и да ги купите користејќи скапоцени камења. За да станете посилни во играта, треба да ги победите вашите непријатели и да соберете скапоцени камења. Скапоцените камења ви помагаат да отклучите нови борци, кои можете да ги додадете во вашиот тим. Со поголема колекција на борци, можете да се впуштите во нови области и да се соочите со построги противници. Со надминување на овие предизвици, вие продолжувате да растете во моќ и да напредувате во играта.

Што се аниме Smash кодови

Ќе ги научите сите работни аниме Smash кодови кои ќе ви помогнат бесплатно да откупите бројни добрите. Ќе ги обезбедиме информациите за наградите и ќе го објасниме процесот на откупување. Кодот може да се откупи во играта со внесување во одредената област.

Програмерите и издавачите на игри користат специјални кодови за да им дадат бесплатни работи на играчите. Овие шифри се составени од букви и бројки и може да се внесат во играта за да добиете бесплатни ставки. Програмерите обично ги споделуваат овие кодови на страниците на социјалните мрежи на играта за заедницата да ги користи.

Играчите ќе можат да добијат бесплатни ресурси и ставки во играта со откупување на овие алфанумерички комбинации. Наградата може да ја подобри способноста да се изгради моќен аватар кој има влијателни способности и го забрзува вашиот напредок.

Осигурајте се да ја посетите нашата Бесплатни откупи кодови страница често за да откриете кодови за различни игри на платформата Roblox. Добра идеја е да го зачувате како обележувач за да можете брзо да го најдете секогаш кога ви треба. Нашиот тим редовно ја ажурира страницата со информации за кодот специјално за Roblox.

Roblox Anime Smash Codes 2023 јули

Следната листа ги содржи сите работни кодови за оваа игра заедно со информации поврзани со понудените бесплатни понуди.

Список со активни кодови

 • 2.5MVISITS – Откупете го кодот за двојно напојување
 • UPDATE4 - Откупете го кодот за двојно напојување
 • 6KLIKES - Откупете го кодот за двојни скапоцени камења
 • 4.5 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • 11KFAVS – двојно оштетување
 • 10KFAVS – двојно оштетување
 • SHUTDOWN3 – награди
 • SHUTDOWN2 – награди
 • SHUTDOWN1 – двојни скапоцени камења
 • 800 KVISITS – двојни скапоцени камења
 • 1.5MVISITS – двојно оштетување
 • UPDATE3 – двојна моќност
 • 8KFAVS – двојно оштетување
 • 5 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • 4 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • UPDATE2 – двојна моќност
 • 3 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • 2 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • 500KVISITS – двојно оштетување
 • 1MVISITS – двојно оштетување
 • UPDATE1 – двојна моќност
 • 1 KLIKES – двојни скапоцени камења
 • UPDATE1 – двојна моќност
 • 100KVISITS – двојно оштетување
 • 500 ЛАЈК – двојна моќност
 • СУПЕР – 50 скапоцени камења
 • SMAAASHH – 250 Моќ
 • 1KFAV – двојно оштетување
 • 40 KVISITS – двојни скапоцени камења
 • ОСЛОБОДУВАЊЕ – 150 скапоцени камења

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за играта

Како да ги откупите кодовите во аниме Smash

Како да ги откупите кодовите во аниме Smash

Следниве чекори ќе ви помогнат да ги откупите активните кодови за оваа игра.

Чекор 1

Отворете Anime Smash Roblox на вашиот уред.

Чекор 2

Кога играта е целосно подготвена за играње, кликнете/допрете го копчето Кошничка на страната на екранот.

Чекор 3

Сега скролувајте надолу до дното и пронајдете го полето за откуп.

Чекор 4

Сега внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 5

Кликнете/допрете го копчето за откуп за да го завршите процесот и бесплатните ќе бидат примени.

Алфанумеричките кодови работат само одредено време, а потоа престануваат да работат. Исто така, не можете повеќе да користите кодови откако ќе се користат одреден број пати. Затоа, не заборавајте да ги користите брзо за да ги добиете сите бесплатни работи.

Можеби ќе бидете заинтересирани да го проверите новото Кодови на омега напаѓачи

Заклучок

Со Anime Smash Codes 2023, можете да добиете многу интересни работи како скапоцени камења, моќ и многу повеќе. Едноставно следете ги чекорите споменати претходно за да ги користите шифрите и да го подобрите вашето искуство со игри со користење на бесплатните понуди. Тоа е сè што имаме за ова, бидејќи сега се потпишуваме.

Оставете коментар