Шифри за симулатор на аниме бранови јануари 2024 година - Побарајте неверојатни бесплати

На оваа страница можете да ги најдете најновите кодови за симулатор на аниме бранови. Користете ги новите кодови во Anime Waves Simulator Roblox за да добиете бесплатни ставки што ќе ја подобрат вашата игра. Овие ставки ви даваат важни засилувања за да ви го олеснат патувањето во играта.

Anime Waves Simulator е нова игра на платформата Roblox развиена од Cosmos | Бранови. Тоа е уште една возбудлива борбена игра инспирирана од аниме за корисниците. Прво беше објавено во септември 2023 година, а неодамна го објави најновото ажурирање наречено „Ажурирање на клетвите 4“.

Во авантурата на Roblox, ќе започнете да тренирате за да станете посилни, да се борите со непријателите за да заработите пари во валутата во играта и да ја користите вашата заработка за да отклучите моќни борци. Секој борец што ќе го отклучите ве прави посилни и ви помага да заработите повеќе пари, претворајќи ве во огромна сила.

Кои се шифрите за симулатор на аниме бранови

Овде ќе најдете вики за кодови за симулатор на аниме бранови со сите работни кодови за играта заедно со информации за бесплатни понуди. Исто така, научете како да ги откупите кодовите во оваа специфична игра на Roblox. Можете да собирате готовина, напивки и други корисни гратис бесплатно.

Кодовите што може да се откупат функционираат како поттик за вашата авантура. Тие ви даваат важни работи што ви помагаат да напредувате побрзо во играта. Овие шифри можат да бидат голема помош при тренинзите и битките што ви овозможува побрзо да станете најсилниот воин во оваа игра.

Откупите кодови се единствени комбинации на броеви и букви што играчите ги внесуваат во играта токму онака како што им се дадени за да ги отклучат ставките во играта. Програмерите и издавачите користат кодови за да им дадат бесплатни работи за игри на нивните заедници. Програмерите обично ги објавуваат преку рачките за социјалните медиуми на играта.

За да бидете сигурни дека ги добивате сите нови кодови за ова фасцинантно искуство и другите игри на Roblox, само често посетувајте ја нашата веб-страница и зачувајте ја во вашите обележувачи. Ако многу играте игри на Roblox, само посетете ја нашата веб-страница секогаш кога сте во потрага по бесплатни пари.

Roblox Anime Waves Simulator Codes 2024 јануари

Следната листа ги содржи сите работни кодови или играта Roblox со информации за наградите.

Список со активни кодови

 • thx5kmembers – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
 • thx1kmembers – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
 • upd4 – Откупете го кодот за бесплатни награди (Ново)
 • jujuutsuu – Откупете го кодот за бесплатни награди (Ново)
 • 1 допаѓања – Откупете го кодот за бесплатни награди (Ново)
 • 100 kvisits – Откупете го кодот за x5 Lucky Potion
 • jongameplays10k – Откупете го кодот за x5 Melee Potions
 • heyyyo – Откупете го кодот за x5 Lucky Potion
 • 50kvisits – Откупете го кодот за Lucky Potion
 • update3 – Откупете го кодот за x5 Lucky Potion
 • sasageyo – Откупете го кодот за x5 Melee Potions
 • 1kvisits – Откупете го кодот за x5 среќни напивки
 • 5kvisits – Откупете го кодот за x1 Melee Potion
 • 10kvisits – Откупете го кодот за x1 Melee Potion
 • ty300likes – Откупете го кодот за x5 среќни напивки
 • ty200plr – Откупете го кодот за x5 Melee Potions
 • patriciogames300k – Откупете го кодот за напивки и бесплатни пари
 • ослободување – Откупете го кодот за 50 готовина
 • upd1 – Откупете го кодот за 50 Melee
 • upd2 – Откупете го кодот за x5 јени напивки
 • ty100likes – Откупете го кодот за 100 готовина

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени за оваа конкретна игра

Како да ги откупите кодовите во симулатор на аниме бранови Roblox

Како да ги откупите кодовите во Симулаторот за аниме бранови

Еве како можете да користите код во оваа игра на Roblox.

Чекор 1

Пред сè, отворете го Симулаторот за аниме бранови на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на иконата за птица Твитер лево од екранот.

Чекор 3

На оваа нова страница, ќе најдете поле за откуп, па внесете го активниот код во тоа поле за текст или користете ја командата copy-paste за да го ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, откако ќе ја внесете шифрата ако работи, автоматски ќе ја добиете соодветната награда, а ако не работи, кодот ќе исчезне од полето.

Имајте предвид дека алфанумеричките кодови работат само ограничено време и откако ќе истечат, тие повеќе нема да работат. Исто така, постои ограничување на бројот на пати кога можете да откупите одреден код и откако ќе го достигне лимитот, нема да можете повторно да го користите. За да ги добиете сите бесплатни работи, не заборавајте да ги користите шифрите што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Шифри за симулатор за аниме шампиони

Заклучок

Добивањето бесплатни ставки со помош на колекцијата Anime Waves Simulator Codes 2023-2024 е навистина едноставно! Само следете ги чекорите споменати погоре за да ги откупите шифрите и да добиете корисни награди. Објавата заврши, но ако имате други прашања во врска со него, можете да ги споделите со коментари.

Оставете коментар