Кодови на Apex Legends јануари 2024 година за Xbox, Windows, Android и други платформи

Дали ги барате најновите кодови на Apex Legends? Тогаш сте дошле на вистинското место за да знаете сè за нив. Играчите можат да го користат секој код за откупување на Apex за да отклучат некои практични награди како монети, кожи, ресурси и многу повеќе.

Apex Legends е врвна борбена ројал игра развиена од Respawn Entertainment и објавена од Electronic Arts. Популарната игра со пукање е достапна на различни платформи како PlayStation 4, Windows, Xbox One, Android и iOS.

Во ова возбудливо гејмерско искуство, играчите можат да се организираат во одреди од два или три члена и да изберат од најразлични однапред дизајнирани ликови, секој опремен со уникатни способности наречени „Легенди“. Можете да играте различни режими, а најпознатиот е battle royale.

Кои се шифрите на Apex Legends

Во ова упатство, ќе ги претставиме сите работни кодови за откупување на Apex Legends бесплатно кои можат да ви дадат неколку корисни бесплатни надоместоци. Ќе дознаете какви бесплатни награди се поврзани со секој код за откупување на Apex Legends и ќе дојдете до сите можни начини да ги откупите.

Оваа игра е позната по своите брзи борби и редовни ажурирања со вклучување на различни нови теми. Можете да стекнете награди на различни начини во оваа игра како што се израмнување, зголемување на вашето ниво, завршување мисии и трошење пари. Наједноставниот начин е да го откупите кодот на Apex обезбеден од развивачот.

Кодот е комбинација од алфанумерички цифри создадени од развивачот што може да се откупат за ставки и ресурси во играта. Кога користите код, обично добивате награди како ставки со знаци што можете да ги користите додека играте или ресурси што можете да ги користите за отклучување други ставки.

Добрите ќе ви овозможат брзо да се искачите на ниво и побрзо да бидете најдобри во играта. Има многу корисни ресурси и ставки што може да се добијат без да се потроши ништо, што само по себе е голема работа за играчите.

Сите шифри на Apex Legends 2024 јануари

Еве список на сите кодови за откупување на Apex Legends што работат заедно со информации за наградите.

Список со активни кодови

 • 3EAA-G9TE-JZBR-MUS8 – 100 Apex монети
 • 5S44-W26Z-5HHQ-GNLX – 100 Apex монети
 • 996C-JD7U-G9QC-GWX8 – Зголемување на нивото за 2 часа
 • 9HXB-8Q8R-R4QM-YCJH – 100 Apex монети
 • B6JU-4NJV-AADQ-5ELD – 100 Apex монети
 • BBYL-ZGJ9-EBFF-DJ37 – 100 Apex монети
 • C4FP-SUXH-BPCY-LCNZ – Слободна кожа
 • C4ME-EXHK-BVMG-T78L – 500 Apex монети
 • CFKT-LEB6-45C5-HJ7A – 100 Apex монети
 • CJAE-9EN7-ZS8R-C57A – 100 Apex монети
 • CVFD-NSUX-CDAW-H8G9 - 600 Apex монети
 • DCZA-SA3X-MVML-HRLB – 100 Apex монети
 • E3WW-E2X9-JWJ6-TB3B – 30 Apex монети
 • GY2K-RPHZ-CZ94-5BEV – Апекс монети
 • 2N5W-F7NN-V65W-WVGF – 50 Apex монети

Список со истечени шифри

 • 3EAA-G9TE-JZBR-MUS8 – 100 Apex монети
 • 5S44-W26Z-5HHQ-GNLX – 100 Apex монети
 • 996C-JD7U-G9QC-GWX8 – Зголемување на нивото за 2 часа
 • 9HXB-8Q8R-R4QM-YCJH – 100 Apex монети
 • B6JU-4NJV-AADQ-5ELD – 100 Apex монети
 • BBYL-ZGJ9-EBFF-DJ37 – 100 Apex монети
 • C4FP-SUXH-BPCY-LCNZ – Кожа
 • C4ME-EXHK-BVMG-T78L – 500 Apex монети
 • CFKT-LEB6-45C5-HJ7A – 100 Apex монети
 • CJAE-9EN7-ZS8R-C57A – 100 Apex монети
 • CVFD-NSUX-CDAW-H8G9 - 600 Apex монети
 • DCZA-SA3X-MVML-HRLB – 100 Apex монети
 • E3WW-E2X9-JWJ6-TB3B – 30 Apex монети
 • GY2K-RPHZ-CZ94-5BEV – Апекс монети
 • 1МПосети
 • 1MVisitsPartUwU
 • 2МПосети
 • 3MUАжурирање
 • 3МПосети
 • 4MUАжурирање
 • 500 KU ажурирање
 • 6КЛАЈКИ
 • Анонимни
 • Досадни
 • ApexGameStudio
 • APSComeBackOML
 • Банана Ганг
 • BigMamaReward
 • BoostCelebration
 • ByeByeDupeGlitch
 • ByeByeLag
 • DataApology
 • DataApologyAgain
 • FakebarisIsCool
 • FallEvent
 • FixCodeGui#$@
 • FrozenUpdate
 • GalaxyBoom
 • Одете во јајце каде што сакате
 • ILoveDog
 • ILoveRoblox
 • Како СегаИли Нема среќа
 • LikeOrDieV2
 • LikeOrGe
 • LikeToAPSorNotEpic
 • Мулти-Избриши
 • Мутирано ажурирање
 • NoeliaIsGe
 • ПетИндекс
 • Rzill3xPet
 • Сенко Леб

Како да ги откупите кодовите во Apex Legends

Како да ги откупите кодовите во Apex Legends

Постојат неколку начини за откупување на код во Apex Legends. Следете ги чекорите дадени овде за да го направите тоа во играта

Чекор 1

Отворете Apex Legends на вашиот уред.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, одете во лобито и кликнете/допрете ја иконата Продавница која се наоѓа на горниот дел од екранот.

Чекор 3

Сега кликнете/допрете го копчето Откупи код во долниот лев агол на страницата Продавница.

Чекор 4

Внесете го кодот за откупување на Apex во препорачаната област или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 5

Конечно, кликнете/допрете го копчето Enter за да го завршите процесот и да ги добиете наградите.

Како да ги откупите шифрите на Apex Legends преку веб-страницата на EA

Како да ги откупите кодовите на Apex Legends
 1. Посетете ја веб-страницата на Electronic Arts ea.com
 2. Сега најавете се со вашата сметка и посетете го вашиот профил
 3. Кликнете/допрете на опцијата Поставување сметка достапна таму и изберете Откупи го кодот на производот
 4. Внесете работен код во полето за текст
 5. На крај, кликнете/допрете ја опцијата Следно и наградите ќе бидат испратени во поштенското сандаче во играта

Поради ограничената важност на кодовите за откупување на Apex, тие мора да бидат откупени во таа временска рамка. Дополнително, не функционира откако ќе се достигне максималната граница за откуп. Друга причина зошто кодот нема да работи е тоа што веќе сте го откупиле, а дозволено е само едно откупување по сметка.

Можеби ќе сакате да го проверите и најновото Епски седум кодови

Завршни зборови

Работните Apex Legends Codes 2023-2024 ќе ви ги добијат врвните награди. За да ги добиете гратисите, едноставно треба да ги откупите. Само следете една од постапките споменати погоре за да ги добиете. Тоа е се за овој пост. Доколку имате некакви размислувања, слободно споделете ги во делот за коментари.

Оставете коментар