Кодови за симулатор за борење на раката октомври 2023 година - Побарајте корисни награди

Овде ќе ги претставиме сите работни кодови за симулатор за борење рака за да ви помогнеме да ги откупите врвните награди и да го направите вашето искуство во играта повозбудливо. Вртења, засилувања, бесплатни добивки и други практични работи може да се откупат со користење на овие кодови.

Најновите кодови за Arm Wrestle Simulator Roblox исто така може да ви помогнат да напредувате побрзо во играта. Arm Wrestle Simulator познат и како AWS е искуство на Roblox развиено од Kubo Games и е една од трендовските игри на платформата Roblox што беше објавена пред неколку месеци.

Во оваа фасцинантна игра Roblox, играчите можат да одат во теретана и да ја користат лентата за трчање за да ја подобрат својата кардио способност со одење или трчање. Тие исто така можат да кликнат за да креваат тегови и да станат посилни или да користат рачки за да ги направат рацете посилни. Кога се чувствуваат подготвени, тие можат да се натпреваруваат во борење со раце против противниците за да победат и да достигнат ново ниво на достигнувања. Крајната цел е да се избега од училиште.

Кои се шифрите за симулатор за борба со рака

Откупот на кодови е едноставен начин да добиете бесплатни работи и овде ќе ги најдете сите Roblox кодови на Arm Wrestle Simulator 2023 што ќе ги користите во моментов. Исто така, ги проверувате наградите што можете да ги откупите користејќи ги и научите како да ги барате и наградите.

Развивачот на играта дава откупливи кодови кои имаат и букви и бројки. Овие кодови може да се користат за да се добијат бесплатни работи во играта. Можете да го користите истиот код за да добиете онолку бесплатни работи колку што сакате. Обично, гратисите што ги добивате како награди се ресурси и ставки.

Бесплатите се достапни во различни форми како што се валута во играта, скинови, засилувања и други ставки. Овие бесплатни понуди обично се дистрибуираат за време на значајни настани како што се лансирање на игри или ажурирања и остануваат достапни ограничено време пред нивното истекување.

Секоја игра на Roblox има свои уникатни начини за откупување на код, но добрата вест е што можете да откупите код во самата игра. Не треба да се грижите бидејќи овде ќе го објасниме целиот процес, со што ќе ви биде полесно да собирате награди.

Кодови на симулатор за борење со рака на Roblox 2023 октомври

Следната листа ги содржи сите шифри за симулатор за борење рака 2023 заедно со информации за награди.

Список со активни кодови

 • 5kreactions – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
 • ITSHULKTIME – Откупете го кодот за +15% вкупна јачина
 • 500 MILLION - Откупете го кодот за 2x победи за 5 часа
 • ЛАЈК – Откупете го кодот за 2x победи и 2x среќа за ПЕТ ЧАСА
 • bigupdatesoon – Откупете го кодот за јачина од 10%.
 • Грчки – Откупете го кодот за +250 победи во светот на настани
 • THANKSFOR400M – Откупете го кодот за +5% статистика и 2x зголемувања за добивка за 5 часа
 • СРЕДА – Откупете го кодот за +5% статистика за сите силни страни и 2x победи за 5 часа
 • ФИКСИРАНО - Откупете го кодот за големо зголемување на статистиката
 • 200m – Откупете го кодот за +5% на сите ваши статистики
 • enchant – Откупи код за 3 бесплатни преродби
 • Лиги - Откупете го кодот за зголемување на победата
 • BOOST – Откупете го кодот за да добиете +5% од статистиката за вашата сила
 • pinksandcastle – Откупете го кодот за 1 бесплатно вртење
 • тајна – Откупете го кодот за песочно јајце
 • лековерен – Откупи го кодот за 1 бесплатна победа
 • noobs – Откупете го кодот за бесплатно вртење
 • Knighty – Откупете го кодот за 4 бесплатни победи
 • axel – Откупете го кодот за 50 бесплатни добивки

Список со истечени шифри

 • ЖАЛИ - Откупи го кодот за +5% на целата ваша статистика
 • ослободување – Откупете го кодот за бесплатен Bo

Како да ги откупите кодовите во симулатор за борење со рака Roblox

Како да ги откупите кодовите во симулатор за борба со рака

Следете ги упатствата дадени овде за да ги откупите наградите.

Чекор 1

За да започнете, стартувајте го Roblox Arm Wrestle Simulator на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете го копчето Кодови на страната на вашиот екран.

Чекор 3

Внесете шифра во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 4

На крајот, притиснете го копчето Потврди за да го завршите откупот и наградите ќе ги добиете.

Поради ограничената важност на AWS кодовите, тие мора да се откупат во таа временска рамка. Дополнително, не функционира откако ќе се достигне максималната граница за откуп. Друга причина зошто кодот нема да работи е тоа што веќе сте го откупиле, а дозволено е само едно откупување по сметка.

Можеби ќе сакате да го проверите најновото Забранување на кодови на Simulator X

Заклучок

Ќе добивате врвни награди кога користите Arm Wrestle Simulator Codes 2023. Само треба да ги откупите бесплатните за да ги добиете. Постапката наведена погоре може да се следи за да се добијат откупи. Со задоволство ќе одговориме на сите други прашања што ги имате, затоа споделете ги со помош на полето за коментари.

Оставете коментар