Кодови за напад во бањата февруари 2024 година - Добијте врвни бесплатни понуди

Ќе претставиме збирка на шифри за напад на бања што можете да ги користите во играта за да ги откупите бесплатните предмети и ресурси. Во моментов, има пристоен број на работни кодови за Bathroom Attack Roblox кои ќе ви помогнат да ги отклучите бесплатните како дијаманти, монети и неколку други награди.

Нападот во бањата е навистина популарно искуство на Roblox во последно време засновано на вирусниот Skibidi Toilet. Играта е развиена од Game Geek Studio и првпат беше објавена во јуни 2023 година.

Во оваа возбудлива борбена игра, ќе го изберете вашиот најценет лик и оружје за потоа да го започнете вашиот напад! Напредувајте низ нивоата за да го отклучите пристапот до нови боишта, како и разновидни оружја и ликови. Ќе се борите против брановите тоалети во овој свет на Skibid Toilets.

Кои се шифрите за напад на бања

Сите нови и работни шифри Roblox за напад на бања може да се најдат на страницата. Исто така, информациите за наградите поврзани со секој код се дадени заедно со постапката што треба да ја извршите за да ги откупите гратисите.

Кодот што може да се откупи служи како единствен купон или ваучер обезбеден од развивачот на играта. Овие кодови често се дистрибуираат за да им овозможат на играчите да се здобијат со предмети и ресурси без трошоци. Откупот на овие купони може во голема мера да има корист од играта преку зајакнување на вашиот карактер и обезбедување средства за купување дополнителни предмети со стекнатите ресурси.

Играчите можат да отклучат награди како монети и дијаманти кои може да се користат во играта за отклучување оружје, улоги и други корисни работи. Играчите мора да го внесат кодот точно како што е даден од развивачот во ставките за барањето на полето за откуп. Овие кодови се направени од развивачот на играта и се споделуваат преку платформите за социјални медиуми.

Не е тајна дека гејмерите обожаваат бесплатни и тие секогаш се во потрага по кодови за да ги добијат на интернет. Погоди што? Нашата веб-страница има се што ви треба! Ги обезбедуваме најновите кодови за оваа игра и другите игри на Roblox, така што не мора да барате на друго место. Само посетете го нашиот веб страница секогаш кога барате кодови.

Кодови за напад на бања Roblox 2024 февруари

Еве ги сите активни кодови за оваа игра заедно со информации за награди.

Список со активни кодови

 • ЧОВЕК - Откупи го кодот за бесплатни награди (НОВО)
 • BUG2000 - Откупете за божиќни монети од 2000 година
 • GamingDan – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • PPYT – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • PERROTE - Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • Cachorra – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • Honor – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • RyZe – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • TDOG – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • DIGI – Откупете го кодот за 50 дијаманти
 • rebirth – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • PLAY – Откупете го кодот за 3,000 злато
 • HAPPY100 - Откупете го кодот за 100 злато
 • тоалет – Откупете го кодот за 3,000 Gold

Список со истечени шифри

 • ОСЛОБОДУВАЊЕ - бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Roblox за напад во бања

Како да ги откупите кодовите во Roblox за напад во бања

Вака играчот може да користи код во оваа игра на Roblox.

Чекор 1

За почеток, стартувајте го Bathroom Attack на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Кога играта е целосно натоварена, упатете се и застанете покрај тоалетот со кодови во лобито.

Чекор 3

Сега ќе видите поле за текст со етикета Внесете код Овде каде што треба да го внесете работниот код.

Чекор 4

И на крај, кликнете/допрете го копчето Откупи за да ги отклучите бесплатните понудени.

Алфанумеричките кодови имаат датум на истекување и штом ќе го достигнат, тие веќе не се употребливи. Дополнително, кодовите не може да се активираат откако ќе го достигнат својот максимален лимит. За да се осигурате дека нема да пропуштите никакви гратис, откупете ги што е можно поскоро.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови на Blox Fruits

Заклучок

За да го направите вашето време во оваа игра на Roblox уште повозбудливо и да го подобрите вашето искуство, не заборавајте да ги користите шифрите за напад во бањата. Едноставно следете ги чекорите споменати погоре за да ги откупите. Ако имате други прашања, не двоумете се да прашате во полето за коментари подолу.

Оставете коментар