Кодови на Blade Ball од јануари 2024 година - Добијте монети и други практични предмети

Ќе обезбедиме комплетна колекција на кодови на Blade Ball кои функционираат и ќе ви добијат некои значајни бесплатни награди. Новите шифри за Blade Ball Roblox доаѓаат со некои практични предмети како монети, кожи и неколку други бесплатни пари. Сè што треба да направите е да го откупите секој код во играта за да ги побарате ставките и ресурсите.

Blade Ball е популарна борбена игра на платформата Roblox од Wiggity. Таа е една од неодамна објавените игри на платформата која постигна огромна популарност за неколку месеци. Играта првпат беше објавена во јуни 2023 година и кога последен пат ја проверивме имаше над 445 милиони посети заедно со 120 илјади омилени.

Во возбудливото искуство со Roblox, играчите треба да избегнуваат отклонувачка топка која доаѓа со голема брзина ловејќи ги. Играчите можат да имаат онолку натпревари колку што сакаат еден против друг. Тие можат да ги користат своите вештини и блокови за да ја контролираат топката што ја брка целта. Качете се по скалата со тоа што ќе бидете навистина добри во своите вештини и ќе стекнете нови способности. Покажете се со легендарните дизајни на оружје и завршните потези.

Кои се шифрите на Blade Ball

Овде ќе ги претставиме сите информации во врска со шифрите на Blade Ball Roblox во кои ќе дознаете за сите активни кодови и наградите што се нудат. Исто така, ќе се запознаете како тие работат заедно со постапката за откуп што треба да ја извршите за да ги стекнете бесплатните.

Како и стотици други развивачи на игри на Roblox, Wiggity дава откупни кодови. Овие шифри имаат букви и бројки и можат да бидат со која било должина. Цифрите во кодот обично се однесуваат на нешто во играта, како ново ажурирање или посебно достигнување.

Со нивно откупување се отклучуваат скриени знаци, нивоа, валута или други плодни ставки кои вообичаено не е лесно да се најдат во играта. Можеби е можно да ги стекнете способностите на ликот во играта што секогаш сте ги посакувале, но не сте можеле да ги добиете.

Можете да ги откупите овие алфанумерички комбинации во играта во одредената област каде што треба да го внесете кодот на начин обезбеден од развивачот. Кодот е чувствителен на големи букви и може да се откупи еднаш по сметка и задолжително е да се откупи навреме бидејќи некои од нив се временски ограничени.

Roblox Blade Ball Codes 2024 јануари

Еве го списокот што ги содржи сите работни кодови за Blade Ball 2023-2024 заедно со информации за бесплатните.

Список со активни кодови

 • HAPPYNEWYEAR – две новогодишни вртења
 • БАЖАК – 150 колачиња
 • WINTERSPIN – вртење со една сезона

Список со истечени шифри

 • НЕДЕЛА 4 – Откупете го кодот за единствена кожа од меч
 • SORRY4DELAY – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 200KLIKES – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 50000 ЛАЈК – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • SITDOWN – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 10000 ЛАЈК – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 5000 ЛАЈК – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • ThxForSupport – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 1000 ЛАЈК – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • UPDATETHREE – Откупете го кодот за бесплатно центрифугирање на тркалото
 • 1MLIKES - Откупете го кодот за бесплатни монети
 • HOTDOG10K – Откупете го кодот за уникатна кожа од меч
 • 500K - Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 10KFOLLOWERZ – Откупете го кодот за уникатна кожа од меч
 • FORTUNE – Откупете го кодот за бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Blade Ball

Како да ги откупите кодовите во Blade Ball

Само следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги откупите наградите поврзани со секој работен код.

Чекор 1

За почеток, стартувајте го Blade Ball на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако ќе се вчита играта, допрете/кликнете на копчето Дополнително во горниот лев агол на екранот.

Чекор 3

Потоа кликнете/допрете го копчето Кодови.

Чекор 4

Сега на вашиот екран ќе се појави прозорец за откуп каде што треба да внесете работен код.

Чекор 5

Откако ќе го внесете кодот во препорачаното поле за текст, кликнете/допрете го копчето Внесете за да ги добиете наградите.

Запомнете дека е задолжително играчите да ги откупат своите кодови пред истекот на временскиот рок, бидејќи кодот важи само за одреден временски период поставен од развивачот. Исто така, штом алфанумеричките комбинации ќе ги достигнат своите максимални откупувања, тие повеќе нема да важат.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Кодови на Haze Piece

Заклучок

Колекцијата Blade Ball Codes 2023-2024 сигурно ќе ви обезбеди корисни бесплатни работи. Можете да ги откупите користејќи ја постапката спомената погоре, а потоа да си играте со бесплатните што ги добивате. Тоа е се за овој пост. Слободно споделете ги вашите ставови и прашања во делот за коментари.

Оставете коментар