Кодови на Blox Fruits Септември 2022 година Откупете одлични бесплати

Дали ги барате новите Blox Fruits Codes? Да, тогаш сте го посетиле вистинското место бидејќи ние сме тука со колекција на работни кодови за Blox Fruits Roblox. Се нудат некои многу фасцинантни награди како Beli, Stat Reset, Experience и многу повеќе.

Како што сугерира името, ова е уште една игра на Roblox инспирирана од познатата аниме серија One Piece. Во оваа гејмерска авантура, ќе мора да најдете и јадете ѓаволски плодови. Откако ќе ги изедете, ќе ви даде уникатни моќи кои можете да ги поврзете со светот на One Piece.

Играта, исто така, постојано обезбедува ажурирања за подобрување на карактеристиките во играта и новото ажурирање Blox Fruits додаде функции како ново овошје, ново будење, нов остров, нови оружја и многу повеќе. Вашата цел е да станете најмоќни со напорно тренирање и победување на вашите непријатели.

Кодови на Blox Fruits

Во оваа статија, ќе го претставиме Викито на Blox Fruits Codes кое содржи добар број активни алфанумерички купони заедно со придружните бесплатни понуди. Ќе ја научите и постапката за добивање откуп во оваа конкретна игра.

Официјалниот развивач на играта ги објави овие купони. Секој купон што ќе го добиете овде има посебна способност и ви дава единствена награда. Ова може да бидат пари, плодови на побарувачката или какви било други предмети што инаку не се бесплатни.

Вашата цел во оваа игра е да станете најсилниот играч и овие награди можат да ви помогнат да станете најмоќниот со тоа што ќе ви ги дадат најдобрите работи во играта. Развиена е од Go Play Eclipses која преку својата официјална Твитер рачка ги објавува овие купони.

Играчите можат да се приклучат на серверот Blox Fruits Discord и да откупат многу кодови кои постојано се нудат само за членовите. Каналот на YouTube Gamer Robot, исто така, постојано дава ажурирања за новите кодови за оваа игра.

Blox Fruits Codes 2022 година (септември)

Овде ќе го претставиме списокот со ажурирање 17 на Blox Fruits Codes (Ново) заедно со бесплатните награди достапни за откупување.

Список со активни кодови

 • fudd10 - 1 $
 • fudd10_v2 - 2 долари
 • bignews – наслов во играта „Големи вести“
 • sub2gamerrobot_reset1 – ресетирање на статистиката
 • sub2unclekizaru – статистички рефунд
 • sub2gamerrobot_exp1 – 2x XP за 30 минути
 • axiore – 2x XP за 20 минути
 • bluxxy – 2x XP за 20 минути
 • enyu_is_pro – 2x XP за 20 минути
 • jcwk – 2x XP за 20 минути
 • kittgaming – 2x XP за 20 минути
 • magicbus – 2x XP за 20 минути
 • starcodeheo – 2x XP за 20 минути
 • Strawhatmaine – 2x XP за 20 минути
 • sub2daigrock – 2x XP за 20 минути
 • sub2fer999 – 2x XP за 20 минути
 • sub2noobmaster123 – 2x XP за 20 минути
 • sub2officialnoobie – 2x XP за 20 минути
 • tantaigaming – 2x XP за 20 минути
 • thegreatace – 2x XP за 20 минути
 • EXP_5B
 • RESET_5B

Список со истечени шифри

 • UPD16
 • 3БПСЕТИ
 • 2 милијарди
 • UPD15
 • ТРЕТО МОЈЕ
 • 1MLIKES_RESET
 • UPD14
 • 1 милијарди
 • ShutDownFix2
 • XmasExp
 • XmasReset
 • Ажурирање11
 • Поени Ресетирање
 • Ажурирање10
 • Контрола на
 • EXP_5B За 2x XP
 • RESET_5B - Ресетирајте ја вашата статистика
 • 3BVISITS - за 30 минути 2x искуство (EXP)
 • KittGaming - Откупете за 2x XP
 • Enyu_is_Pro - за 2x XP
 • Sub2Fer999 - за 2x XP
 • JCWK - за 2x XP
 • Magicbus - за 2x XP
 • Starcodeheo - за 2x XP
 • Bluxxy - за 2x XP
 • fudd10_v2 — За 2 долари Beli
 • 1MLIKES_RESET - За ресетирање на статистиката
 • UPD16 - за 20 минути 2x искуство
 • FUDD10 - за бесплатни 1 $ пари
 • BIGNEWS - За наслов во играта
 • THEGREATACE - за 20 минути 2x искуство
 • SUB2GAMERROBOT_RESET1 - За бесплатно ресетирање на статистиката
 • SUB2GAMERROBOT_EXP1 — за 30 минути 2x искуство со XP Boost
 • StrawHatMaine - За 20 минути 2x искуство со XP Boost
 • Sub2OfficialNoobie — 20 минути 2x искуство со XP Boost
 • SUB2NOOBMASTER123 — 15 минути 2x искуство со XP Boost
 • Sub2UncleKizaru - Добијте рефундирање на статистиката
 • Axiore — 20 минути 2x искуство со XP Boost
 • TantaiGaming - 15 минути 2x искуство со XP Boost
 • STRAWHATMAINE - 15 минути 2x искуство со xp Boost

Како да ги откупите кодовите во Blox Fruits

Како да ги откупите кодовите во Blox Fruits

Следете ги упатствата дадени во чекорите подолу за да добиете откуп и да ги стекнете наградите.

Стартување на играта

Прво, отворете ја играта на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината .

Стекнување кодови

Сега допрете на опцијата Твитер достапна на левата страна на екранот. Копирајте-залепете или внесете ги активните кодови што ги набројуваме погоре во полето за откуп достапно на екранот.

Откупување кодови

Има копче Пробај, па за да продолжите, допрете го и наградите сега ќе бидат испратени на вашата сметка за игри.

Исто така, проверете:

Кодови за аниме авантури 2022 година

TWD All Stars Codes

Конечната пресуда

Ако сте љубител на аниме, тогаш Roblox е врвна платформа за вас бидејќи има многу огромни игри инспирирани од најдобрите аниме/манга серии како оваа. Кодовите на Blox Fruits ќе ви помогнат брзо да напредувате во играта и да добиете различни засилувања.

Оставете коментар