Системски барања Borderlands 3, спецификации потребни за непречено водење на играта

Borderlands 3 е многу привлечна игра со ограбувачи и стрелци достапна за бројни платформи. Играта доаѓа со висококвалитетна графика и привлечна игра која бара специфични системски спецификации за да работи непречено. Овде ќе ги обезбедиме сите информации во врска со системските барања Borderlands 3 предложени за водење на играта на компјутер.

Borderlands 3 е навистина забавно и интензивно искуство со игри што можете да го играте сами или со пријателите. Gearbox Software ја разви играта и 2K ја објави. Можете да го играте на различни платформи како PS4, PS5, Windows, macOS, Xbox One и многу повеќе.

Во оваа возбудлива видео игра, можете да играте сами или со пријателите (до тројца). Изберете лик од четири класи, правете мисии од ликови кои не се играчи (NPC) и победете ги непријателите за да ги добиете нивните работи и да се подигнете на ниво за да стекнете нови способности. Тоа е продолжение на Borderlands 2 од 2012 година и е четврти натпревар од главната серија Borderlands.

Кои се системските барања Borderlands 3

Borderlands 3 несомнено е истакната игра со повеќе платформи која првпат беше објавена во 2019 година. Играта еволуираше малку од датумот на објавување со некои измени и дополнувања. Барањата за спецификации за системот за непречено да ја води играта исто така малку се променија.

Системските барања се како список за проверка за вашиот компјутер. Тие ви кажуваат што треба да има вашиот компјутер за да може некоја програма или игра да работи добро. Ако вашиот компјутер не ги исполнува овие барања, може да имате проблем со инсталирањето на програмата или да имате проблеми со начинот на работа.

Во Borderlands 3 PC, играчите можат да направат играта да изгледа точно како што сакаат со прилагодување на многу визуелни опции и графички поставки. Ова им овозможува да го создадат најдоброто визуелно искуство за себе. Но, за да го постигнете тоа, вашиот систем треба да има спецификации кои можат да си ги дозволат овие поставки во играта.

Програмерите на играта обезбедија предложени системски спецификации за извршување на Borderlands 3 и на основните и на препорачаните поставки. Иако овие барања се обично груби идеи, тие даваат чувство за хардверот потребен за непречено играње на играта.

Минимум Borderlands 3 Системски барања

Минималната спецификација за водење на играта не е толку висока или скапа ако треба да го надградите вашиот систем.

  • ОС – Windows 7/8/10 (најновиот сервисен пакет)
  • Процесор – AMD FX-8350 (Intel i5-3570)
  • Меморија - 6 GB RAM
  • Графичка картичка – AMD Radeon™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB)
  • HDD - 75 GB

Препорачани системски барања за Borderlands 3

Еве ги препорачаните спецификации потребни за непречено водење на оваа игра, што исто така ви овозможува да ги приспособите графичките поставки во играта на највисок квалитет.

  • ОС – Windows 7/8/10 (најновиот сервисен пакет)
  • Процесор – AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770)
  • Меморија - 16 GB RAM
  • Графичка картичка – AMD Radeon™ RX 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB)
  • HDD - 75 GB

Borderlands 3 Преглед

Наслов                      Гранични 3
Развиен од      Софтвер за менувач
Датум на издавање        13 2019 септември
Платформи          PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, Stadia, Microsoft Windows и macOS
Жанр                  Акционо играње улоги, стрелец во прво лице

Игра Borderlands 3

Во Borderlands 3 играта е слична на претходните игри од серијата Borderlands, одите на мисии, се борите со непријателите и собирате плен за да го подобрите вашиот оклоп. Играчите можат да ги добијат овие предмети победувајќи ги непријателите во играта. Како што играчите се зголемуваат, тие заработуваат поени за искуство што може да се искористат за подобрување на вештините во дрвото на вештини.

Слика од екранот на системските барања Borderlands 3

Играта може да се игра во режим на еден играч, а исто така и во режим на повеќе играчи во кој можете да додадете уште тројца играчи за да се здружите. Играта носи четири нови ликови што можете да ги играте како Amara, Moze, Zane или FL4K. Сите четири ликови имаат уникатни способности и вештини. Во претходните игри на Borderlands, ликот имаше само една вештина за играње во играта.

Можеби ќе ве интересира да знаете Системски барања на League of Legends

Заклучок

Borderlands 3 е фасцинантно гејмерско искуство каде што ќе се борите против непростливите непријатели. Овој водич ги објасни системските барања Borderlands 3 што треба да ги имате за да уживате во играта максимално. Ако размислувате да ја преземете оваа игра, проверете дали имате минимални или препорачани системски спецификации наведени погоре.

Оставете коментар