Брукхејвен кодови (музика) декември 2023 година - Откупи неверојатни песни

Дали ги барате новите и функционални Брукхевен кодови? Потоа проверете ја целосната објава затоа што ќе ги обезбедиме сите кодови за Brookhaven Roblox. Ќе добиете многу бесплатна музика за репродукција во играта и ќе го направите вашето искуство попријатно.

Brookhaven е многу популарно Roblox искуство развиено од Wolfpaq. Доаѓа со уникатна игра каде играчите можат да уживаат во истражување на светот и правење различни работи. Првпат беше објавен во април 2022 година и кога последен пат проверивме имаше над 35.7 милијарди посетители заедно со 18 милиони омилени.  

Во оваа забавна игра Roblox, на учесниците им се обезбедува простор да се поврзат со поединци кои споделуваат слични интереси и се вклучуваат во свет на играње улоги. Искусете ја возбудата од престојот во спектакуларни домови, крстарење во импресивни возила и започнување со истражувања низ градот. Ослободете ја вашата имагинација и отелотворете ја секоја личност што ја сакате во светот на Брукхевен РП.

Што се Брукхевен кодови

Овде ќе го претставиме викито на Брукхевен Кодови во кое ќе научите сè за кодовите за оваа конкретна игра. Исто така, ќе дојдете до тоа кои кодови ќе ве наградат и како да ги користите во играта. Во моментов, постојат многу Брукхевен музички кодови достапни за користење за плеерите.

Овие кодови се создадени од развивачот на играта за да ги награди играчите и да го зголеми интересот за играта. Постои одреден распоред на броеви во еден код. За да ги отклучат бесплатните работи, играчите мора да ги внесат во полето за откуп точно како што се претставени од развивачот.

Играчите навистина сакаат да ги користат овие кодови затоа што можат да ја подобрат играта со стекнување корисни ставки и ресурси. Овие добрини можат да направат ликот да изгледа подобро, а исто така да отклучат интересни работи за прилагодување во играта.

Нашиот тим ќе ве информира за новите кодови за оваа гејмерска авантура и другите игри на Roblox, вклучувајќи ги и игрите на платформата Android и iOS, па затоа ви препорачуваме да ја посетите нашата веб страница редовно.

Roblox Brookhaven Codes 2023 декември

Еве ги сите Брукхејвен кодови кои работните играчи можат да ги користат за да откупат толку многу бесплатни пари.

Список со активни кодови

 • 1259050178 - Роблокс рап/Среќен Божиќ Роблокс
 • 6957372976 – Лошо зајаче – Јонагуни
 • 1845016505 – Верник
 • 6843558868 – BTS – Путер
 • 5253604010 – Капоне – О не
 • 5937000690 – Чикато – Чика Чика
 • 5760198930 – Клаиро – Софија
 • 1725273277 – Френк Оушн – Шанел
 • 189105508 – Frozen – Let It Go
 • 6432181830 – Стаклени животни – Топлотен бран
 • 249672730 – Илија – На мојот пат
 • 1243143051 - Jingle Oof (пародија на Jingle Bells)
 • 224845627 - Танцот на мачката на мачката
 • 6620108916 – Лил Нас Х – Јави ме по твое име
 • 143666548 – Mii Channel Music
 • 6447077697 – Болка во Пинк Пантерес
 • 3400778682 – Тема на теретана од Pokemon Sword and Shield
 • 6678031214 – Polo G – RAPSTAR
 • 6887728970 – Раув Алехандро – Тодо Де Ти
 • 5595658625 – Ројал и змијата – преплавени
 • 292861322 – Снуп Дог – Спушти го како да е жешко
 • 6794553622 - Syko Brooklyn Blood Pop
 • 6463211475 – Тешер – Јалеби Бејби
 • 154664102 – Те тролале

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во Brookhaven Roblox

Како да ги откупите кодовите во Брукхевен

Овде ќе најдете чекори кои го опишуваат начинот на откупување на код за оваа игра.

Чекор 1

Отворете Brookhaven на вашиот уред.

Чекор 2

Кликнете/допрете ја иконата Сина ѕвезда која се наоѓа лево од екранот.

Чекор 3

Потоа кликнете/допрете ја иконата за музички звучник и ќе ви се појави скокачки прозорец со барање да го купите производот Music Speaker Unlocked.

Чекор 4

Сега изберете ја опцијата Купи сега за да продолжите понатаму.

Чекор 5

Откако ќе ја изберете опцијата „Купи сега“, ќе се појави нов прозорец кој ќе ве поттикне да го внесете вашиот Roblox ID како играч.

Чекор 6

По обезбедувањето на потребните информации, играчите ќе имаат можност да го внесат музичкиот код на Brookhaven RP за целите на откупување на бесплатни награди.

Кодовите имаат одредено временско ограничување за кое може да се користат по што повеќе нема да важат. Покрај тоа, постои ограничување на бројот на пати алфанумеричкиот код може да се откупи. За да ги максимизирате нивните придобивки, препорачливо е да ги искористите веднаш.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови на пероксид

Заклучок

Со работните Brookhaven Codes 2023, можете целосно да ја засилите вашата игра и да добиете корисни ставки во играта што ќе ја подобрат вашата игра. Ако ја следите горната процедура, ќе можете да ги откупите и да уживате во вашите бесплатни награди.

Оставете коментар