Кодови за создавачи на Clash Royale декември 2023 година – Како да ги користите за поддршка на стримувачите

Барате кодови за создавачи на Clash Royale за да ги поддржите вашите омилени создавачи на содржини во играта? Потоа ве опфативме. Шифрите за создавач на Supercell може да се користат во играта при купување предмети што им помага на креаторите да побараат одреден дел од продажбата од Supercell.

Clash Royale е стратешка игра во реално време која ја играат милиони ширум светот со голем интерес. Играта е развиена од Supercell и првпат беше објавена во 2016 година. Видео играта е достапна бесплатно и за уредите со Android и iOS.

Тоа е гејмерско искуство развиено со комбинирање на бројни елементи кои вклучуваат колекционерски игри со карти, одбрана на кули и арена за борба со повеќе играчи. Во оваа игра, играчот ќе влезе во Арената, ќе создаде Battle Deck и ќе ги надмудри своите противници во брзи битки во реално време.

Кои се шифрите за создавачи на Clash Royale

Код за создавање на Clash Royale е специјален код создаден од креатор на содржина. Supercell ги прави овие шифри за преносите на Clash Royale кои создаваат содржина на платформи како YouTube и Twitch. Новите создавачи може да побараат код преку програмата Supercell Creators.

Овој код не функционира како обичен код за откуп што го споделува развивачот на играта што им дава бесплатни на корисниците. Наместо тоа, му помага на создавачот на содржина кога ја користите додека купувате во играта, наградувајќи го создавачот со одреден дел од продажбата.

Тоа е лесен начин да ја изразите вашата благодарност за вашите претпочитани создавачи на содржина во заедницата Clash Royale. Кодот му се дава на создавачот на содржина од Supercell откако играчите ќе се пријават за програмата Supercell Creators.

Кодовите на создавачот ќе функционираат во сите игри на Supercell со функцијата „Поддржете го создавачот“, дури и ако создавачот не ја игра токму таа игра. Кодот останува активен 7 дена и треба повторно да се внесе за да продолжи да го поддржува создавачот.

Сите шифри за создавачи на Clash Royale од декември 2023 година

Еве список што ги содржи сите кодови за создавачи на Supercell за Clash Royale.

Список со активни кодови

 • Самит 007 — врвот 007
 • Пилешкото 2 - пилешко2
 • ИгратаХунта-хунта
 • Trymacs-trymacs
 • Вињо-вињо
 • Добро одиграно-cauemp
 • Со Зак - со Зак
 • Вондербрад - Вондербрад
 • Иде - ид
 • ЈоСојРик-јосојрик
 • Зсомац-зсомак
 • Службеник — придружник
 • Sir Moose Gaming-лос
 • SirTagCR-сиртаг
 • Sitr0x Игри-ситрокс
 • Сузи - Сузи
 • SkullCrusher Boom Beach-кршач на черепи
 • сокингрцк — киснење
 • spAnser — отклучувач
 • Spiuk Gaming-спиук
 • Ѕвездена листа - ѕвездена листа
 • Хируршки гоблин - хируршки гоблин
 • Статистика Ројал - статистика
 • Уа Леуф-уа
 • Ојун Гемиси-ојунгемиси
 • PitBullFera — питбулфера
 • Пиксел Крукс-суштина
 • пууки — пууки
 • Радикален Рош-радикал
 • Реј-реј
 • Romain Dot Live — ромски
 • RoyaleAPI - Royaleapi
 • Розетмен — розетмен
 • Руусков-Рурглу
 • ШЕЛБИ — Шелби
 • Малкаид — малкаид
 • МОЛТ- молт
 • МортенРојал-мортен
 • MrMobilefanboy-mbf
 • Нам Сак - Шејн
 • Нана-нана
 • Нат — нат
 • NaxivaGaming-naxiva
 • nickatnyte-nyte
 • Noobs IMTV - noobs
 • NyteOwl - був
 • Играње со сок од портокал - oj
 • Кашман-каш
 • Кени Џо-клашјо
 • KFC Clash-kfc
 • киокио — кио
 • Клус — клус
 • Клаус Гејминг-клаус
 • Лејдиб-ладиб
 • Ланди — ланди
 • Лекс-лекс
 • Светлина Полукс-светлополукс
 • Лукас - Ѕвезди на тепачка - Лукас
 • Легендари-зраци
 • ГОДСОН – Игри на среќа — кум
 • гулулу-гулулу
 • Гракс-гракс
 • Гуцо игри-гуцо
 • Еј! Брат-хејбрат
 • иЦу-ицу
 • ЈУНИ - јуни
 • Џо Џонас-џојанс
 • Џо Мекдоналдс - Џо
 • JS GodSaveTheFish-jsgod
 • Играње на џудо мрзливост - џудо
 • KairosTime Gaming-Каирос
 • Decow do Canal — decow
 • ДрекзенН-дрекзенн
 • ECHO Игри на среќа — ехо
 • Елчики — елчики
 • eVe MAXi — макси
 • Евелина — овца
 • Фере-фере
 • FlobbyCr-флоби
 • FullFrontage - целосен преден дел
 • Галадон игри — галадон
 • Играње со Noc-noc
 • GizmoSpike - Gizmo
 • Судир со Ерик - OneHive - Ерик
 • ClashGames - игри со судири
 • ClashPlayhouse-avi
 • CLASHwithSHANE — Шејн
 • Тренерот Кори - Кори
 • Coltonw83 - coltonw83
 • Консти-консти
 • КорумпиранYT - корумпиран
 • CosmicDuo — космо
 • Темноварварски — викибарбар
 • ДејвидК-давидк
 • Deck Shop-джавница
 • CarbonFin Gaming-carbonfin
 • Пилешко тепачка - пилешко
 • Главен Пат-пат
 • ChiefAvalon eSports и Gaming-chiefavalon
 • Clash Bashing-баш
 • Clash Champs — судир шампиони
 • Судир со Adda-adda
 • Судир со Нери-Нери
 • Судир нинџа-нинџа
 • Судир на статистика - cos
 • Clash Royale Dicas — clashdicas
 • Судир со Кори - cwc
 • Axael TV — axael
 • БангСкот — Бангскот
 • BBok TV — bbok
 • Beaker's Lab - клун
 • BenTimm1-bt1
 • BigSpin - BigSpin
 • Бисектатрон Игри на среќа — бисект
 • Б-рад - Бред
 • BroCast — емитува
 • Бруно Клеш — бруноклаш
 • Буфарете — буф
 • Капетан Бен - cptnben
 • Алваро845-алваро845
 • Ами Никол - ами
 • Аникило — аникило
 • Анон Мус-змот
 • Ковчегот - ковчег
 • Артуб Клеш-артуб
 • Судир со Еш - cwa
 • Пепел тепачка ѕвезди-ashbs
 • Аштакс — аштакс
 • АтчиинВу-атчиин
 • Aurel COC - aurelcoc
 • AuRuM TV — аурум

Како да користите кодови за создавачи на Clash Royale

Како да користите кодови за создавачи на Clash Royale

Еве како играчот може да откупи код за создавач во Clash Royale за да го поддржи вашиот омилен создавач на содржина.

Чекор 1

Отворете го Clash Royale на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете го копчето Продавница што се наоѓа во долниот лев агол од менито.

Чекор 3

Сега слезете до дното на Менито за да стигнете до делот за зајакнување на создавачот.

Чекор 4

Внесете код во препорачаниот простор и допрете го копчето ОК за да го активирате кодот.

Запомнете дека кодот на Создателот е поврзан со одреден создавач на содржина. Ако повеќе не сакаат да бидат поврзани со Clash Royale и Supercell не ги сака, нивниот код ќе престане да работи.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Покемон Скарлет и Виолетови мистериозни кодови за подароци

Заклучок

Ги претставивме сите активни кодови за создавачи на Clash Royale 2023 што играчите можат да ги користат за поддршка на нивните омилени стримери и проверени создавачи на содржини. Ако не знаете како да го користите овој конкретен код, следете ги упатствата дадени во горните чекори за да ги откупите.

Оставете коментар