Кодови за симулатор на кликер декември 2022 година - Добијте неверојатни бесплатни пари

Се обидувате да ги пронајдете новите шифри за симулатор на Clicker? Потоа дојдовте на вистинското место бидејќи ги имаме за вас најновите кодови за Clicker Simulator објавени од развивачот. Играчите ќе можат да откупат некои многу корисни бесплати како што се скапоцени камења, среќа и неколку други подобрувања.

Развиен од Pressure Studios, Clicker Simulator е една од најпопуларните игри на Roblox. Играта е, како што сугерира нејзиното име, игра со кликање. Кога ќе заработите доволно кликови, можете повторно да се родите за да добиете скапоцени камења што ќе ви овозможат уште повеќе да го надградите вашиот карактер.

Во оваа игра на Roblox, ќе допрете, кликнете или автоматски допрете за да добиете повеќе можни кликови. Во принцип, колку повеќе ги имате, толку подобро. Можно е да се изведуваат, собираат и тргуваат миленичиња кои се легендарни, ако не и понеобични. Како што напредувате во играта, можете да купувате скапоцени камења и мултипликатор за вашите кликови, како и повторно да ги раѓате миленичињата кои ќе ви помогнат да продолжите напред.

Кои се шифрите за симулатор на Roblox Clicker

Во овој пост, ќе обезбедиме вики за кодови за симулатор на кликер што ги содржи најновите работни кодови за оваа игра заедно со награди поврзани со секоја од нив. Дополнително, ќе откриете како треба да се откупат наградите.

на бесплатни откупни кодови се всушност алфанумерички ваучери/купони кои ги издава развивачот на одредена игра. Секој од нив може да добие повеќе ставки и ресурси во играта бесплатно откако ќе го примените процесот на откуп.

Откупот на нив може лесно да биде најлесниот начин да добиете некои работи во играта во која било игра. Вообичаено, играчите треба да завршат мисии и потраги за да ги отклучат наградите поврзани со нив. Можете да добиете ресурси како што се скапоцени камења кои можат да бидат многу корисни за подобрување на многу аспекти на играта.

Со овие скапоцени камења, вашиот карактер може да се надгради на ниво што е уште подобро и подобрено. Така, со кликнување, ќе можете да стигнете до врвот на таблата на водачи. Сепак, можете да се искачите на скалата на конкуренцијата на повеќе од еден начин.

Кодови за симулатор на кликер 2022 година (декември)

Следната листа ги содржи сите работни кодови на Clicker Simulator со информации поврзани со бесплатните прикачени на нив.

Список со активни кодови

 • 400 DOUBLELUCK – Бесплатно засилување
 • LUCKYCODE21 – Бесплатно засилување
 • 2xlongluck350 – Зголемување на среќата
 • LIKECLICK12 – Бесплатно засилување
 • tokcodeluck12 – Бесплатни засилувања
 • twitter100k – Бесплатно засилување
 • 325CLICKS2 – Бесплатно засилување
 • 300 DOUBLELUCK – Бесплатно засилување
 • 300SHINYCHANCE – Бесплатно засилување
 • 275K2XSHINY – Бесплатно засилување
 • 250 KLIKECLICKS – бесплатни засилувања
 • 225KLIKECODE – Бесплатно засилување
 • 200KLIKECODE – Бесплатно засилување
 • 175KLIKELUCK – Бесплатно засилување
 • FREEAUTOHATCH5 – 2 часа автоматско изведување
 • 150KCLICKS – бесплатни засилувања
 • 125KLUCK – 2x засилување на среќата
 • 100 KLIKES – Бесплатно засилување
 • 75 KLIKES – Бесплатно засилување
 • 50KLikes – бесплатни засилувања
 • 30 кликнете – 2 часа со 2x среќа
 • 20KLIKES – 3 часа автоматско изведување
 • freeautohatch – Бесплатен автоматски отвор
 • TGIFNOV – 6x Hatch 30-минутно засилување (НОВ КОД)
 • 2GLITCHY – Двојно зголемување на скапоцените камења
 • LIMITEDPET1 – Бесплатно милениче
 • X6EGGOP – бесплатни награди
 • 550KCODELIKE2 – Бесплатно засилување и среќа
 • 525KLIKECODE1 – Бесплатно засилување и среќа
 • twitter200kluck – 7 часа 2x среќа
 • CODE500KLUCK – 2 часа двојна среќа
 • 2HOUR475LUCK – 2 часа двојна среќа
 • 2HR500LIKE – 2 часа двојна среќа
 • TIK7500TOK – Бесплатно засилување
 • LUCKY5000 – Бесплатно засилување

Список со истечени шифри

 • 10KLikes – бесплатни засилувања
 • UPDATE4HYPE – 1 час со 2x среќа
 • 2022 – 2022 Шампион Пет

Како да ги откупите кодовите во Clicker Simulator

Како да ги откупите кодовите во Clicker Simulator

Ќе бидете водени низ процесот на откуп во следната чекор-по-чекор процедура. За да ги соберете сите поволности што се нудат, следете ги упатствата во чекорите и извршете ги.

Чекор 1

Прво, стартувајте Clicker Simulator на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или .

Чекор 2

Кликнете/допрете го копчето Мени на страната на екранот.

Чекор 3

Најдете и кликнете/допрете на копчето Твитер птица во Менито.

Чекор 4

Внесете го новиот код во текстуалното поле за откупување код. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 5

Конечно, кликнете/допрете го копчето Потврди за да ги добиете бесплатните понуди.

Важно е да се има предвид дека овие купони имаат ограничен период на важност и не работат по истекот на рокот. Купоните исто така истекуваат кога ќе го достигнат својот максимален откуп, па затоа е од суштинско значење да ги откупите што е можно поскоро.

Можеби барате најново Онлајн кодови на Kengun

Заклучок

Како што луѓето се возбудуваат кога добиваат бесплатни пари, како играч на оваа игра можете да го направите вашето искуство со игри уште повозбудливо со откупување на кодовите за симулатор на Clicker. Ова го завршува овој пост, слободно оставете коментар со вашите размислувања за него.

Оставете коментар