Кодови на Да Худ ноември 2022 година - Добијте корисни бесплати

Дали сте во потрага по најновите кодови на Да Худ? тогаш сте добредојдени овде бидејќи ќе обезбедиме колекција на нови кодови за Da Hood Roblox. Има добар број артикли и ресурси за откупување, како што се премиум гајби, готовина и многу повеќе.

Da Hood е познато искуство на Roblox развиено од Da Hood Entertainment. Во оваа игра Roblox, ќе живеете во тешки улици како криминалец каде криминалот е на врвот и полицијата може да ве фати во секое време. Ќе треба да направите сè за да преживеете, како на пример ограбување банки, продавници и други работи.

Од друга страна, исто така, ќе можете да живеете како полицаец и да ги соборите криминалците. Во двата случаи, ќе мора да тренирате понапорно за да станете посилни. Главната цел е да станете најдобри во она што го правите или како криминалец или полицаец.

Кодови на Roblox Da Hood 2022 година

Во оваа објава, ќе претставиме Вики за кодови на Да Худ во кое ќе има работни кодови за оваа игра на Roblox заедно со поврзаните бесплатни награди. За да ви помогнеме да ги откупите овие бесплатни надоместоци, ќе ја обезбедиме и процедурата за откупување на кодови.

Ако сакате брзо да напредувате во играта и да стекнете корисни работи што можат да ги подобрат вашите способности како играч, тогаш само откупете ги шифрите споменати подолу. Кодот е алфанумерички ваучер на кој се прикачени повеќе награди.

Слика од екранот на Da Hood Codes

Развивачот на играта ги објавува овие ваучери на редовна основа и ги споделува преку социјалните медиуми. Главно, кодовите за откуп се објавуваат кога играта ќе достигне пресвртници како што се преминување на границата од 1 милион посетители, добар број лајкови итн.

Кога сме веќе кај бројките, оваа игра на Roblox е една од најпосетуваните игри на оваа платформа. Кога последен пат проверивме имаше над 1,655,901,172 посетители на оваа платформа. 2,397,676 играчи ја додадоа оваа Roblox авантура во нивните омилени.

Roblox Da Hood Codes 2022 (ноември)

Следниве се работните кодови со наградите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • СРЕЌЕН ДЕН НА ВЕШТЕРКИТЕ! – Ограничени за Ноќта на вештерките AR Da Hood Cash и Da Hood Cash
 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ – 100 Da Hood Cash, 7x премиум гајби, 2x случаен маркер ножеви
 • BACK2SCHOOL – Бесплатен кеш Да Худ

Список со истечени шифри

Следната листа покажува дека Da Hood Codes не работи.

 • 2022 ЈУНИ - 250K DHC, 3x премиум гајба, 5x обичен гајба
 • #FREED – 50K Da Hood Cash
 • FIREWORKS – 100K Da Hood Cash, x5 Premium гајби, x5 DHC гајби, x5 Fireworks
 • freepremiumcrate – Откупете го кодот за премиум гајба
 • easterdahood – Откупете го кодот за x5 Da Hood гајба кожи
 • Ѕвезди – Откупете го кодот за 1M готовина
 • DHUpdate – Откупете го кодот за 3M готовина
 • ОСТВАРУВАЊЕ - 200 илјади Da Hood кеш, x5 премиум гајба, x5 гајба за ножеви
 • АВГУСТ 2022! – Бесплатен кеш Да Худ
 • DHSUPRISE! - 50K Da Hood кеш, 10x гајби, 8x премиум каси

Како да ги откупите кодовите на Да Худ

Како да ги откупите кодовите на Да Худ

Ако никогаш не сте откупиле код за оваа игра и сакате да добивате откупи за да ги соберете горенаведените подароци, тогаш само следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Извршете ги упатствата дадени во чекорите за да добиете рака на бесплатните.

Чекор 1

Прво, стартувајте го DA Hood на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Ранец што се наоѓа на дното на екранот.

Чекор 3

Прозорецот за откуп ќе се отвори на вашиот екран, овде внесете го кодот во полето за текст или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите во препорачаното поле за текст.

Чекор 4

И на крај, кликнете/допрете на копчето Откупи за да го завршите процесот и да ги добиете понудените бесплати.

Ова е начин за откупување кодови во Da Hood Roblox. Но, имајте на ум дека важноста на ваучерите е временски ограничена и ќе истече кога ќе истече временскиот рок. Кодот исто така не работи кога ќе го достигне својот максимален број на откупувања, па затоа е важно да ги користите навреме и што побрзо.

Можеби ќе сакате да проверите Вики со кодови за живот на Шиндо

Најчесто поставувани прашања

Каде можам да најдам повеќе кодови за Roblox Da Hood?

Придружете се на официјалното лице Сервер за раздор за оваа игра да бидете во тек со доаѓањето на нови кодови и други новости поврзани со оваа апликација за игри.

Завршни зборови

Па, шифрите на Да Худ може да ви ги добијат некои од најдобрите работи во играта бесплатно бидејќи треба само да го примените процесот на откуп за да ги искористите. Тоа е сè за овој напис, можете да ги споделите вашите размислувања за него во делот за коментари, за сега се отпишуваме.  

Оставете коментар