Кодови за одмазда на Dragon Ball декември 2023 година - Побарајте врвни бесплатни пари

Има некои кодови за одмазда на Dragon Ball за играчите да ги откупат и да добијат куп практични награди во моментов. Овде ќе ги обезбедиме сите шифри Dragon Ball Revenge Roblox што можете да ги користите во играта за да барате бесплатни ставки и ресурси.

Ако сте љубители на анимето Dragon Ball Revenge, тогаш оваа игра на Roblox е за вас. Тоа е популарно искуство на платформата Roblox развиена од фан клубот на Dragon Ball Revenge. Првпат беше објавен во август 2021 година и до сега има над 12.4 милиони посети.

Во овој свет на игри, можете да направите свој лик во светот на Dragon Ball. Направете ги посилни со многу вежбање и учење нови вештини. Кога сте доволно силни, можете да се борите против другите играчи за да покажете кој е најдобар. Вашата цел е да станете најсилните во оваа борбена игра.

Кои се кодовите за одмазда на Dragon Ball 2023 година

Ќе можете да ги видите сите кодови за одмазда на Dragon Ball кои работат на оваа страница заедно со други значајни информации поврзани со нив. Исто така, ќе научите како да ги откупите во играта за да немате никакви проблеми додека ги барате бесплатните награди.

Најдоброто нешто за обичните играчи е добивањето многу бесплатни награди. Ова е она што шифрите за откуп им го нудат на играчите откако ќе бидат откупени. Играта може да се подобри на различни начини, како и да се подобрат способностите на вашиот карактер.

Програмерите создаваат парови букви и броеви (алфанумерички цифри) за да направат откупни кодови. Тие ги даваат овие кодови на играчите за да можат да добијат бесплатни работи како ресурси и ставки во игрите. Можете да ги користите овие комбинации на букви-броеви за да добивате работи поврзани со играта бесплатно.

Наградите обично се отклучуваат со трошење пари или достигнување одредени нивоа, но можете да ги откупите овие алфанумерички цифри за да ги добиете бесплатно. Штом ќе станат достапни нови кодови за оваа авантура и другите игри на Roblox, ќе ве известиме. Значи, обележете ја нашата веб-страница и проверувајте редовно.

Вики со кодови за одмазда на Roblox Dragon Ball

Еве список на работни кодови за ова искуство со Roblox заедно со бесплатни награди што можете да ги откупите.

Список со активни кодови

 • ОДМАЗДА - (ново!)
 • N3wM0des – 5m статистика и 10k zeni
 • 70kM3mbeRs – 7m статистика и 10k zeni
 • Роденденски настан – статистика на 20 метри
 • 60kM3mbeRs – бесплатни награди
 • TikTokIkariS4int – бесплатни награди
 • Sub2Axthrius – Откупете го кодот за 5M статистика и бесплатен Zenaki
 • Visits7M – Откупете го кодот за Статистика и Зени
 • AbstritoPro – Откупете го кодот за статистика и Зени
 • FREEZenni – Откупете го кодот за 1M Zenni
 • N3wM0d3s – Откупете го кодот за 1M статистика и 10K Zenni
 • H4ppyN3wY3ar – Откупете го кодот за 1M STATS и 10K ZENNI
 • 40KЧленови – Откупете го кодот за 4M STATS и 70K ZENNI

Список со истечени шифри

 • FreeZenkai – Откупете го кодот за статистика и Зени
 • DBZRevengeUPD – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • RevengeUPD2022 – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • 50m – Откупете го кодот за Статистика и Зени
 • Visits3M – Откупете го кодот за Статистика и Зени
 • SorryForBugs – Откупете го кодот за статистика и Зени
 • 50M – Откупете го кодот за Статистика и Зени
 • 1M – Откупете го кодот за Статистика и Зени
 • Revenge2022 – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • DBZRevenge – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • Omnigogito – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • RoDro_Fs – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • IncE_Fs – Откупете го кодот за Stats и Zeni
 • RainBowgotenksYT – Откупете го кодот за статистика и Зени
 • Visits2M – Откупете го кодот за статистика од 2 милиони и 10,000 Зени
 • DanieltGT – Откупете го кодот за формулар 1.4 милиони (Партнери)
 • Metalizer – Откупете го кодот за формулар 1.4M (Партнери)
 • Среќна Нова Година 2022 – Откупи код за 500k статистика и 10,000 Zeni
 • UPDJune2022 – Откупете го кодот за Статистика и Зени

Како да ги откупите кодовите во Dragon Ball Revenge

Како да ги откупите кодовите во Dragon Ball Revenge

Следниве упатства ќе ве водат во откупувањето на наградите.

Чекор 1

Стартувајте го Dragon Ball Revenge Roblox на вашиот уред.

Чекор 2

Допрете/кликнете на копчето Кодови во главното мени.

Чекор 3

Сега ќе се отвори нов прозорец, тука внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Допрете/кликнете на копчето Откупи и соберете ги бесплатните работи прикачени на секоја од нив.

Имајте на ум дека програмерите не одредуваат датум на истекување за нивните кодови, но тие истекуваат по некое време, па затоа треба да ги откупите што е можно поскоро. Понатаму, штом кодот ќе го достигне својот максимален број на откуп, тој повеќе нема да работи.

Можете исто така да го проверите новото Шифри за симулатор на аниме сили

Заклучок

Кодовите за одмазда на Dragon Ball 2023 ќе ви дадат големи награди. Само искористете ги бесплатните откупувајќи ги и ќе ги добиете тие награди. Следете ги чекорите споменати погоре за да ги добиете откупите. Ако имате какви било прашања, можете да не прашате во полето за коментари.

Оставете коментар