Кодови на Elemental Dungeons декември 2023 година - Побарајте корисни бесплатни надоместоци

Барате нови и функционални кодови на Elemental Dungeons? Па, дојдовте на вистинското место затоа што овде ќе ги обезбедиме сите кодови за Elemental Dungeons Roblox. Има XP засилувања, скапоцени камења, поени за вештини и други ставки што треба да ги откупите за играчите што ги користат шифрите.

Elemental Dungeons е ангажирано борбено искуство развиено од Malt Games за платформата Roblox. Играта Roblox првпат беше објавена во август 2023 година и неодамна доби големо ажурирање наречено [UPD1]. Досега има над 43 милиони посети и 14 илјади омилени на платформата.

Борбената игра вклучува освојување шефови, собирање митски плен, повикување митски елементи и ослободување на елементарни способности. Ве носи до место со многу соби наречени зандани. Треба да поминете низ секоја соба една по една. Кога ќе ги победиш сите газди во соба, одиш во следната. Конечно, треба да се борите со голем шеф на крајот пред да ја завршите целата зандана.

Кои се шифрите на Elemental Dungeons

Овде ќе го претставиме викито на Elemental Dungeons Codes во кое ќе научите за работните кодови за оваа игра заедно со наградите прикачени на секоја од нив. Заедно со тоа, ќе се запознаете и како функционира кодот бидејќи и овде ќе ја објасниме целосната процедура.

Откупот на шифрите ви овозможува да добиете специјални ставки и корисни работи за игри кои се достапни само за ограничено време. Важно е да се напомене дека секој активен код може да работи одреден број пати и има временско ограничување поставено од провајдерот после тоа ќе истече.

Овие шифри се мешавина од букви и бројки поставени по одреден редослед. За да ги добијат наградите бесплатно, играчите треба само да го напишат кодот точно како што им кажува производителот на играта во специјалното поле за текст. Инвеститорот генерира кодови и ги обезбедува преку рачките за социјалните медиуми.

За да бидете сигурни дека нема да пропуштите нови кодови за оваа возбудлива игра и другите игри на Roblox, можете да ја посетите нашата веб страница редовно и зачувајте го во вашите обележувачи. Ако сте редовен корисник на Roblox, тогаш тоа е одлична можност да добиете неколку гратис, па не дозволувајте да ви помине.

Roblox Elemental Dungeons Codes 2023 декември

Следната листа ги содржи сите активни кодови за оваа игра заедно со детали поврзани со бесплатните.

Список со активни кодови

  • ATLANTIS212 - Откупете го кодот за бесплатни награди (Ново)
  • FROG – Откупете го кодот за 100 скапоцени камења (нов)
  • 10MVISITS – Откупете го кодот за бесплатни награди
  • SubToToadBoiGaming – Откупете го кодот за 30 скапоцени камења
  • НОВ КОД - Откупете го кодот за 50 скапоцени камења
  • TYFOR20KPLAYERS – Откупете го кодот за 100 скапоцени камења и повратете пари SP
  • БЕТА - Откупете за 60 скапоцени камења
  • RefundSP – Откупете за вештина поени за враќање пари

Список со истечени шифри

  • BrokenGameMeSorry123 – Откупете го кодот за бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Elemental Dungeons

Како да ги откупите кодовите во Elemental Dungeons

Следете ги упатствата дадени во чекорите за да го откупите секој код и да ги добиете наградите што се нудат.

Чекор 1

Отворете Roblox Final Elemental Dungeons на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Кодови на почетниот екран.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави поле за откуп, напишете код во полето за текст или можете исто така да ја користите командата copy-paste за да ја ставите таму.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете го копчето Откупи за да ги добиете бесплатните поврзани со нив.

Запомнете дека развивачите на играта не ни кажуваат кога нивните кодови ќе истечат, но тие истекуваат по некое време. Значи, важно е да ги откупите брзо. Понатаму, штом кодот ќе го достигне својот максимален број на откуп, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Контрола на Армијата 2 кодови

Заклучок

Играчите ќе можат бесплатно да откупат некои корисни ставки во играта, како што се поени за вештини, скапоцени камења и повеќе кога ќе ги користат Elemental Dungeons Codes 2023. Ако ја следите горната процедура, ќе можете да ги откупите и да уживате во вашите бесплатни награди.

Оставете коментар