Epic Seven Codes јануари 2024 година - Добијте неверојатни награди

Ако ги барате најновите Epic Seven Codes, тогаш мора да го посетите вистинското место. Овде ќе ги обезбедиме сите работни кодови за Epic Seven заедно со сите важни информации за играта. Има многу бесплатни награди за да ги користите овие кодови за откупување.

Epic Seven е многу популарно RPG искуство развиено од Smilegate Holdings Inc. Играта е достапна за уреди со Android и iOS. Милиони луѓе ја преземале оваа игра и ја играат редовно. Има над 10 милиони преземања на Google Play Store.

Во фасцинантната игра гача базирана на аниме, ќе соберете тим од четири ликови и ќе се движите низ различни поглавја, разоткривајќи ја волшебната приказна на играта. Вашата цел е да го зајакнете вашиот тим за да се бори против силите на злото и да ги надминете предизвиците во оваа извонредна авантура. Можете да играте различни режими, како што е PvP Arena и многу повеќе.

Кои се епските седум кодови

Составивме збирка на Epic Seven Redeem Codes 2023-2024 кои функционираат и можат да ви добијат неколку корисни бесплатни залихи. Бесплатите може да се користат во играта за да се подобрат способностите на ликот и да се олесни вашиот напредок. Исто така, ќе научите како да ги користите овие кодови во играта за да немате никакви проблеми со стекнувањето на бесплатните награди.

Многу играчи навистина сакаат да ги откупат овие кодови затоа што можат да ја подобрат играта со стекнување корисни ставки и ресурси. Овие добрини можат да направат ликот да изгледа подобро, а исто така да ги отклучат бесплатните работи за прилагодување во играта.

Креаторот на играта дистрибуира откупливи кодови составени од алфанумерички знаци. Овие алфанумерички комбинации може да се искористат за да се добијат бесплатни ставки во играта, отклучувајќи единечни или повеќекратни награди.

Мобилните игри обично ги наградуваат играчите кога завршуваат мисии и нивоа и оваа игра не се разликува. Сепак, можете да добиете некои ставки во играта бесплатно и со помош на шифрите. Со користење на наградите, можете да изградите силен тим и ликови со влијателни способности.

Сите епски седум кодови 2024 јануари

Еве го комплетниот список на кодови за купони Epic Seven 2024 заедно со детали за наградите поврзани со секоја од нив.

Список со активни кодови

 • 09FINALS23 – бесплатни награди
 • LIVE0917DAY3 – бесплатни награди
 • DAY2LIVELIVE – бесплатни награди
 • 0909LIVEGIFT – бесплатни награди
 • DRAW0826DRAW – бесплатни награди
 • EULIVE0820 – Leif x3 и Gold x300,000
 • JAPANRO8 – Leif x3 и Gold x300,000
 • 0819GLOBAL – Leif x3 и Gold x300,000
 • E7WCASIARO16 – Leif x3 и Gold x300,000
 • E7WC2023OPEN – Leif x3 и Gold x300,000
 • океан бриз – Леиф x3 и злато x300,000
 • speedfarm – Leif x3 и Gold x300,000
 • реквием – Leif x3 и Gold x300,000
 • 09 FINALS23 – Бесплатни награди
 • LIVE0917DAY3 – бесплатни награди
 • DAY2LIVELIVE - бесплатни награди
 • 0909LIVEGIFT – бесплатни награди
 • DRAW0826DRAW – бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • 5 ГОДИНИ - Енергија × 1,000, 1,000,000 злато, епски артефакт шарм x1 (важи до 1 септември)
 • вампир
 • e7xtensura
 • balancead13 – Код на видео кутија
 • zerodefect – Код на видео кутија
 • daggersicar – Код на видео кутија
 • petimprove
 • 0223 среде
 • полумесечина
 • миротворец
 • дилер на смрт
 • MYaespa – 10 Leif
 • E7xaespa – 10 обележувачи на Aespa
 • frameoflight – лозинка за видео кутија
 • императорцио
 • освојување
 • ЕПИСТИЧКИ ПОДАРОК
 • 2022 E7СОВЕТ
 • Код на најновата кутија за подарок – mltheater
 • girloffate – лозинка за видео кутија
 • halloween22 – Лозинка за видео кутија
 • Scarowell – Лозинка за видео кутија
 • astromancer – Лозинка за видео кутија
 • E7 СРЕЌЕН ПОДАРОК
 • Летен Распуст
 • далтоки
 • силвансаж
 • епско лето
 • epicsevenxr
 • EPIC7YOUTUBE100K
 • e7wc започне
 • holyflame
 • ти ти
 • пикнициуфин
 • воздух
 • 03ggjacko18
 • Глен0303
 • Валентин22
 • нова 3 ѕвезда
 • epictalkshow
 • Лавовско Срце
 • Еп15белјан
 • epic0901подарок
 • подарок4u
 • епски седум
 • авантура
 • Арказус
 • Камп
 • EpicSevenLike
 • Голем
 • Легендата
 • стигмата

Како да ги откупите кодовите во Epic Seven

Како да ги откупите кодовите во Epic Seven

На следниот начин, играчот може да откупи работен код во оваа конкретна мобилна игра.

Чекор 1

Отворете ја играта Epic Seven на вашиот уред.

Чекор 2

Кликнете/допрете на иконата поштенско сандаче на десната страна од екранот.

Чекор 3

Одете во Вести за настани и изберете ја опцијата Код за купон.

Чекор 4

Сега внесете или копирајте-залепете активен код во препорачаното поле.

Чекор 5

На крајот, кликнете/допрете го копчето ОК за да ги добиете наградите.

Како да ги откупите кодовите на Epic Seven користејќи ја веб-страницата за награда за купони Epic Seven

Како да ги откупите кодовите на Epic Seven користејќи ја веб-страницата за награда за купони Epic Seven
 • Прво, отворете ја апликацијата за игри на вашиот уред
 • Соберете информации за вашата сметка како сервер, број на членство и прекар
 • Сега преминете на наградата за купон на играта
 • Потоа изберете го вашиот сервер и внесете ги сите други потребни детали како број на членство и прекар
 • Сега внесете работен код во препорачаното поле за текст
 • Конечно, кликнете/допрете го копчето Испрати на дното за да ги добиете бесплатните
 • Бесплатите ќе бидат испратени во поштенското сандаче во играта

Забележете дека шифрите имаат одредено временско ограничување за кое може да се користат по што повеќе нема да важат. Покрај тоа, постои ограничување на бројот на пати алфанумеричкиот код може да се откупи. За да ги максимизирате нивните придобивки, препорачливо е да ги искористите веднаш.

Можеби ќе бидете заинтересирани да проверите Кодови на митски херои

Заклучок

Достапни се многу големи награди преку функционалните Epic Seven Codes 2023-2024 кои можат да му помогнат на играчот брзо да напредува во играта. Ако следите една од горенаведените процедури, ќе можете да ги откупите и да уживате во вашите бесплатни награди.

Оставете коментар