Фаблирани наследни кодови јули 2023 година - Добијте возбудливи бесплатни понуди

Сакате да стекнете неколку бесплатни работи за искуството на Fabled Legacy Roblox? Потоа, дојдовте на вистинската страница затоа што ќе обезбедиме колекција на работни кодови за наследени басни што може да ви донесат некои добрини во играта. Дијамантите, скапоцените камења и другите бесплатни награди може да се откупат со користење на новите и работните кодови.

Fabled Legacy е уште едно врвно искуство на платформата Roblox создадено од развивач наречен Fabled Legacy. Играта е стара само неколку месеци бидејќи првпат беше објавена во декември 2022 година, но брзо стана популарна авантура со над 12 милиони посети и 35 илјади омилени.

Тоа е игра со влечка на зандани каде што истражувате зандани и се борите со непријателите за да добиете подобар оклоп и оружје. Можете да се здружите со вашите пријатели и да истражувате заедно, откривајќи скриени тајни додека одите подлабоко во занданите. Целта е да се стане најсилниот воин.

Кои се Басните наследени кодови

Овде ќе најдете вики на Fabled Legacy Codes што ги содржи сите информации за шифрите објавени од развивачот на играта. Ги вклучува информациите за наградите заедно со постапката што го опишува процесот на откуп што треба да го извршите за да ги добиете бесплатните.

Откупниот код е специјална комбинација од букви и бројки дадени од развивач на игри. Тие ги даваат овие шифри на играчите како начин да добијат бесплатни работи во играта како скапоцени камења, дијаманти и предмети достапни за користење во играта. Можете да ги користите шифрите за да ги отклучите овие ставки и да уживате во нив додека играте.

Со користење на овие алфанумерички комбинации, можете да добиете специјални овластувања и бонуси во играта, кои ќе ви помогнат да ги подобрите вашите способности. Со овие засилувања, можете побрзо да се израмните и да ги поразите другите играчи кои се обидуваат да ве предизвикаат. Најдобриот дел е што можете да добиете вредни предмети и ресурси бесплатно без да мора да трошите вистински пари.

Ако кодот не работи, играчите може да се обидат да ја затворат играта и повторно да ја отворат. Со тоа, тие можат да се поврзат со друг сервер кој неодамна е ажуриран. Постои можност кодот да работи на новиот сервер, дозволувајќи им на играчите да го користат успешно. Тие исто така се осетливи на букви, затоа имајте го ова на ум додека ги внесувате во одредената област.  

[🎉 НАСТАН] Басни наследни кодови од јули 2023 година

Следната листа ги содржи сите кодови на Roblox Fabled Legacy 2023 заедно со бесплатни информации.

Список со активни кодови

 • 26KLIKES – Откупете го кодот за бесплатни награди (ново!)
 • БАЛОН - Откупете го кодот за бесплатни награди
 • CURSEDMARSHES - Откупете го кодот за 100 Ggems
 • 22KLIKES – Откупете го кодот за 100 скапоцени камења
 • 10MVISITS - Откупете го кодот за 100 скапоцени камења
 • 18KLIKES – Откупете го кодот за 100 дијаманти
 • 15 kLIKES – 100 дијаманти
 • 12 KLIKES – 100 дијаманти
 • 10 KLIKES – 100 дијаманти
 • SUNKENFORTRESS – 100 дијаманти
 • 8 KLIKES – бесплатни награди
 • 3MVISITS – бесплатни награди
 • 6KLIKESOMG – бесплатни награди
 • 5 KLIKES – награди
 • ВЕЛИГДЕН – 100 јајца
 • 2MVISITS – 100 дијаманти
 • ОСЛОБОДУВАЊЕ – 100 дијаманти

Список со истечени шифри

 • Во моментов, нема истечени кодови за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во Fabled Legacy Roblox

Како да ги откупите кодовите во Fabled Legacy

Еве како корисникот може да откупи код во оваа игра.

Чекор 1

Прво, отворете го Fabled Legacy на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Поставување достапно на десната страна на екранот.

Чекор 3

На оваа нова страница, ќе најдете поле со ознака Внесете код, внесете го активниот код во тоа поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, откако ќе ја внесете шифрата ако работи, автоматски ќе ја добиете соодветната награда, а ако не работи, кодот ќе исчезне од полето.

Запомнете дека овие кодови се временски ограничени и ќе истечат откако ќе го достигнат својот рок на траење. Кодовите за откуп исто така стануваат неактивни откако ќе се направат одреден број откупи. Значи, добијте откуп што е можно побрзо.

Можеби ќе бидете заинтересирани да го проверите новото Кодови за прдеж на трки

Заклучок

Нема ништо подобро од добрите што можат да ја подобрат вашата игра во потполност и тоа е она што го има за вас Fabled Legacy Codes 2023. Користејќи ја горната процедура, можете да ги откупите и да ги искористите бесплатните награди.

Оставете коментар