Кодови на Farmville 3 октомври 2022 година Добијте дијаманти, скапоцени камења и други корисни работи

Дали ги барате новите шифри Farmville 3? Да, тогаш дојдовте на вистинската страница бидејќи ние сме тука со збирка кодови за откупување за Farmville 3. Има многу бесплатни награди за стекнување, како што се скапоцени камења, токени, дијаманти и многу повеќе.

Farmville 3 е неверојатно искуство на фармата развиено од Zynga. Таа е една од најпопуларните игри во својата категорија и е достапна за Android и iOS платформи. Бесплатно е за играње и доаѓа со некои фасцинантни карактеристики заедно со неверојатна графика.

Во оваа игра, ќе се обидете да реструктуирате напуштена фарма и да вработите помош во форма на разни фарми. Ќе добиете загатка од секојдневниот селски живот додека се грижите за вашите животни, садите и берете култури, градите, приспособувате и украсувате.

Farmville 3 кодови

Во оваа објава, ќе претставиме вики на Farmville 3 Codes што содржи 100% работни кодови за откупување за оваа игра заедно со бесплатни награди прикачени на неа. Исто така, ќе се запознаете како да ги користите овие кодови и да ги стекнете понудените бесплати.

Додека ја играте оваа игра, можете да ангажирате и да израмните голем број фармаши. Секој земјоделец има свои посебни вештини и тие стануваат поефикасни додека ги израмнувате. Добрите што ги добивате со откупување на кодовите можат да ви помогнат во сите овие цели во играта.

Слика од екранот на Farmville 3 Codes

Код е алфанумерички ваучер обезбеден од развивачот на играта. Секој ваучер може да се користи за отклучување на повеќе награди. Програмерот редовно ги објавуваше овие ваучери преку социјалните платформи и особено кога играта достигна пресвртници.

Тоа е најлесниот начин да добиете бесплатни работи во оваа гејмерска авантура, во спротивно ќе треба да завршите разни мисии во играта или да достигнете одредено ниво за да ги отклучите. Значи, ова е вашата можност да добиете неколку корисни бесплатни ставки и ресурси.

Farmville 3 Codes 2022 (октомври)

Еве ги сите Farmville 3 Redeem Codes 2022 кои можат да ви помогнат да ги стекнете долунаведените награди.

Список со активни кодови

 • Среќни празници – Откупете го кодот за 3 Карлос налепници
 • lovefv3 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • HELLOFARMVILLE – Откупете го кодот за 25 дијаманти
 • Welcomehome – Откупете го кодот за Farmville 1 & 2 Legend Decorations
 • tropicescape – Откупете го кодот за Farmville: Tropic Escape Legend Decoration
 • countryescape – Откупете го кодот за Farmville: Country Escape Legend Decoration
 • lovefarmville3 – Откупи код за егзотичен жетон за миленичиња и налепници за фарма
 • Welcomefv3 – Откупете го кодот за егзотичен токен за домашни миленици и налепници за фарма
 • farmvillelaunch – Откупете го кодот за 50 скапоцени камења
 • farmvillelivestream – Откупете го кодот за 5 рубини
 • katie – Откупете го кодот за 2 буриња со цвеќиња
 • чад – Откупете го кодот за 3 налепници со карактери на Чад фармак
 • другар – Откупи го кодот за жетон за егзотично животно
 • marie – Откупете го кодот за 3 налепници со знаци Marie Farmhand
 • поздрави за сезоната – Откупете го кодот за 1 Garden Gnome (НОВ)
 • readyfor2022 – Откупете го кодот за 2 Емералди
 • merryfarmer – Откупете го кодот за 3 налепници на Кејти
 • nala – Откупете го кодот за 3 налепници Мари, 3 налепници Чад и 1 златен егзотичен жетон

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во Farmville 3

Како да ги откупите кодовите во Farmville 3

Следната постапка чекор-по-чекор ќе објасни како да добиете откуп во оваа апликација за игри. Само извршете ги упатствата дадени во чекорите за да ги соберете сите бесплатни работи прикачени на кодовите.

Чекор 1

Прво, стартувајте Farmville на вашиот мобилен уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете ја опремата Поставки во горниот десен агол на екранот.

Чекор 3

Потоа допрете на копчето Откупи кодови достапно во поставката и продолжете.

Чекор 4

Сега ќе се отвори прозорецот за откупување, тука внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 5

На крајот, допрете на копчето Испрати за да го завршите процесот на откуп и да уживате во бесплатните.

Овие алфанумерички ваучери важат до одредено време и не работат по истекот на времето. За повеќе кодови редовно посетувајте ја нашата веб-страница и обележувајте ја нашата страница за да добиете побрз пристап до него.

Можеби ќе сакате да проверите Работни промо кодови на Pokémon Go

Конечната пресуда

Па, има толку многу работи за користење на кодовите Farmville 3, како што се Чад налепници, буриња за цвеќиња и многу повеќе. Значи, само откупете ги користејќи го методот споменат погоре и направете го вашето искуство со игри повозбудливо.

Оставете коментар