Кодови за трка на прдеж јули 2023 година - Откупете корисни бесплати

Ќе ги обезбедиме сите нови шифри за трка на прдеж кои можат да ви помогнат да ги откупите врвните бесплатни пари што можете да ги користите додека ја играте играта. Играчите можат да добијат тоалети, миленичиња и многу други бесплатни добра без да потрошат ништо.

Fart Race е позната игра Roblox развиена од Game Geek Studio за платформата. Тоа е една забавна игра со тркачки кликачи објавена во декември 2022 година. Искуството со Roblox постигна огромна слава за неколку месеци со над 59 милиони посети и 89 илјади омилени.

Игрите ќе ви овозможат да истражувате тркачки свет полн со прдежи. Наполнете ја вашата околина со преслатки миленичиња, соберете многу емотикони со измет и натпреварувајте се за да заработите специјални награди како што се подобри миленичиња и тоалети. Може да постигнете и повторно раѓања кои ви даваат долготрајни и неверојатни награди поврзани со прдежот.

Кои се шифрите за трка на прдеж

Овде ќе го претставиме викито на Fart Race Codes во кое ќе научите за сите нови и работни кодови заедно со наградите поврзани со нив. Заедно со нив, ќе разговараме како да ги искористиме во играта за да ги откупиме бесплатните награди што се нудат.

Кодот за откупување е како специјална алфанумеричка комбинација составена од бројки и букви што можете да ги користите за да добиете кул бесплатни работи во играта. Креаторот на играта ги дава овие кодови. Тие ги ослободуваат преку социјалните платформи на играта како Discord, Twitter, итн.

бесплатните се достапни во различни форми како што се валута во играта, скинови, засилувања и други ставки. Овие бесплатни понуди обично се дистрибуираат за време на значајни настани како што се лансирање на игри или ажурирања и остануваат достапни ограничено време пред нивното истекување.

Во повеќето случаи, отклучувањето на наградите бара завршување на мисии или достигнување одредени нивоа. Со други зборови, алфанумеричките комбинации што можат да се откупат се најлесниот начин да добиете бесплатни пари. Играта Roblox ви дава можност да заработите неколку корисни награди бесплатно со овие кодови.

Roblox Fart Race Codes 2023 јули

Еве список што ги содржи сите кодови на Fart Race Roblox заедно со информации за бесплатни награди.

Список со активни кодови

  • Огромно - Откупете го кодот за бесплатен тоалет (нов!)
  • ENCHANT - Откупете го кодот за тоалет (нов!)
  • 1000 fart – Откупете го кодот за тоалет со октопод
  • 3000like – тоалет со едрилица
  • 10000СУПЕР – тоалет со едрилица
  • 60 кг - тоалет
  • 30KYEAH – тоалет со едрилици
  • HAPPY100 – домашно милениче
  • 500ТОАЛЕТ – тоалет

Список со истечени шифри

  • Во моментов, нема истечени кодови за оваа игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во Fart Race Roblox

Како да ги откупите кодовите во прдежната трка

Следниве чекори ќе ве водат како да ги откупите работните во оваа игра.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте Fart Race на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, отворете го копчето Твитер од страната на екранот и полето за текст ќе се појави на екранот на вашиот уред.

Чекор 3

Внесете шифра во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 4

На крајот, кликнете/допрете го копчето Откупи за да го завршите процесот и наградите ќе ги добиете.

Поради ограничената важност на алфанумеричките кодови, тие мора да се откупат во таа временска рамка. Дополнително, не функционира откако ќе се достигне максималната граница за откуп. Друга причина зошто кодот нема да работи е тоа што веќе сте го откупиле и дозволено е само едно откупување по сметка.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите следново:

Кодовите на Flash Project Speedforce

Шифри за симулатор на армијата на зомби

Заклучок

Можете да напредувате побрзо во возбудливата Roblox авантура користејќи ги кодовите за трка на прдеж. Овие кодови ви даваат предности во играта со обезбедување бесплатни работи, затоа погрижете се да ги користите. Тоа е се за овој, бидејќи сега за сега земаме одмор.

Оставете коментар