Fishing Clash кодови за подароци ноември 2023 година – Побарајте врвни награди

Ќе ви претставиме колекција на нови и функционални кодови за подароци за Fishing Clash што можете да ги откупите за да добиете практични бесплатни подароци. Бесплатите вклучуваат ставки како аватари на ајкули, рамки и многу други награди што е тешко да се добијат нормално во играта.

Fishing Clash е многу популарна симулациска игра базирана на реални искуства со риболов. Развиена е од Ten Square Games за Android и iOS платформи. Мобилната игра нуди висококвалитетна графика и бројни режими на игра за уживање.

Во интригантната гејмерска авантура, треба да патувате до бреговите низ целиот свет како оние во Флорида и покрај реката Амазон. Таму ќе рибите, фаќајќи различни и посебни видови риби. Потоа, ќе следите што фаќате и продавате. За да станете најдобар рибар, треба да размислите за подобрување на опремата за риболов.

Кои се шифрите за подароци на Fishing Clash

Во овој пост, ќе ги најдете сите нови шифри за подароци за риболов судир 2023 кои работат заедно со деталите за бесплатните награди поврзани со секоја од нив. Исто така, ќе објасниме како да ги откупите кодовите за Fishing Clash во играта за да немате проблеми да ги барате бесплатните работи.

Овие шифри им обезбедуваат на играчите пакети за напојување, бисери, риболовни прачки со висок старт и други специјални награди. Код е креиран од развивачот на играта и се состои од алфанумерички знаци. Најчесто, овие комбинации се однесуваат на нешто во играта.

За да го откупите кодот, треба да отидете на одредено место во играта или да посетите посебна веб-страница. Во оваа игра, можете да користите одредено копче за да добивате награди додека играте. Со собирање предмети и ресурси во играта, можете да ја направите вашата риболовна опрема посилна.

Осигурајте се да ја посетите нашата Кодови страница често за да најдете кодови за различни игри на платформите Android и iOS. Добра идеја е да го зачувате како обележувач за да можете брзо да го најдете секогаш кога ви треба. Нашиот тим редовно ја ажурира страницата со информации за кодот.

Сите шифри за подароци за Fishing Clash 2023 ноември

Еве список што ги содржи сите работни кодови за Fishing Clash заедно со информации за бесплатни пари.

Список со активни кодови

 • CRIMSON – 100 тикви
 • Deathweaver – 100 тикви
 • WITCHFIN – 100 тикви
 • POLTERRAY – 100 ТИКВИ
 • НОСФЕР – 100 тикви
 • GHOULFISH – 100 тикви
 • Jackbite – 1 пакет за напојување

Список со истечени шифри

 • помош – 1x пакет за напојување и 1x пакет: реката Кенаи
 • Страшен – 25000 монети
 • лосос – 25 токени и 1x пакет за напојување
 • плен – 10 илјади монети и 50 бисери
 • СИРОМАШНО БОЖЕЛКА – 100 бисери
 • 2JZC20LETLS2 – 10k монети
 • фрактал – 50 бисери
 • сукунда -1x Пакет за напојување
 • Награди за Sun – Kenai Event
 • ibelieveicanflyyyy -1x златен пакет
 • 1875 - 1x пакет мами за длабокото море и 1x пакет за напојување
 • благодарам -100 бисери
 • ПЛИТКИ – x50 Бисери
 • ghabeifg – Fortune Gold Pack со мами
 • djdhabhd – 10 илјади монети
 • FROST – 5,000 монети и пакет за засилување
 • HB3ZYW – 10 илјади монети
 • gnmte – 25 Buffs
 • афион - x100 бисери
 • eve – Kenai 3-star Rod пакет
 • FCXmas20 - Fortune Gold Pack со мами
 • LHASA – + 100% среќа (x25)
 • потонати – 50 бисери
 • Филипс – ставки во играта (тежина, брзина, среќа)
 • ксилофон – кутија за златни монети на високо ниво со картички за риби
 • tvusa – црно пакување на дополнителна храна
 • ifnewlgtn – златна кутија со бонуси
 • Каапштад – фати риба (x25)
 • тарас - 25 илјади монети
 • otto – златно пакување мамки
 • Ydmcvbaew – 100 бисери
 • Румбурак - Зголемете ја брзината, среќата и шансата
 • fopbnexzr75 – Fortune Gold пакет со бонуси
 • кохаку – Златен пакет на богатство со мамки
 • 3 години – 1 Легендарно пакување со случајни мамки
 • bluecheer – 50 бисери
 • Хонолулу - 10 илјади монети
 • sxfarvsi – бронзена кутија за справување со карти
 • zyzz – 50 бисери
 • dorsz – 25,000 монети
 • Јарборо – 25,000 монети
 • EatEot – 50 бисери
 • ЕСЕН20 – монети од 25 илјади
 • Колорадо - 100 бисери

Како да ги откупите кодовите за подароци во Fishing Clash

Како да ги откупите кодовите за подароци во Fishing Clash

Следете ги упатствата дадени во чекорите за да откупите код и да ги побарате наградите.

Чекор 1

Отворете Fishing Clash на вашиот уред.

Чекор 2

Кога играта е вчитана, допрете го копчето Мени кое се наоѓа во горниот десен агол на екранот.

Чекор 3

Допрете го копчето Кодови следно.

Чекор 4

Внесете код во препорачаното поле или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 5

Допрете го копчето Побарување за да ги добиете бесплатните.

Имајте предвид дека програмерите не одредуваат датум на истекување за нивните кодови, но тие истекуваат по некое време, па затоа треба да ги откупите што е можно поскоро. Дополнително, кодовите веќе нема да работат откако ќе го достигнат својот максимален број на откуп.

Можете исто така да го проверите новото Неактивен Berserker кодови

Заклучок

Користењето на новите шифри за подароци Fishing Clash 2023 позитивно ќе влијае на вашата игра и ќе ви помогне да добиете важни ставки во играта. Следете ги чекорите споменати погоре за да ги откупите овие кодови и да уживате во бесплатните награди.

Оставете коментар