Кодови на војни со знамиња Нови декември 2023 година - Добијте ги најдобрите бесплатни пари

Дали сте ги барале најновите кодови за војни со знамиња? Да, тогаш дојдовте на вистинската страница бидејќи ќе претставиме компилација од нови кодови за Flag Wars Roblox. Откако ќе ги откупите, ќе добиете неколку многу корисни бесплатни подароци, како што се готовина и други предмети.

Flag Wars е игра на Roblox заснована на заштита на вашето знаме од непријатели што е можно подолго. Таа е развиена од Scriptly Studios и е едно популарно искуство со игри на оваа платформа. Првпат беше објавен на 24 мај 2019 година.

Во оваа авантура на Roblox, ќе копате околу непријателската база за да ја изложите и да го добиете нивното знаме. Потоа вратете го знамето во вашата база и продолжете да го заштитувате. Можете исто така да користите бројни оружја и да ја надградите валутата со користење во играта.

Кои се Roblox Flag Wars Codes 2023 година

Во оваа статија, ќе обезбедиме збирка вики со кодови за војни знаме што се состои од работни кодови заедно со понудените награди. Ќе се запознаете и со постапката за откуп што треба да ја извршите за да ги соберете бесплатните награди.

Слика од екранот на кодовите на војните на знамето

Бесплатите е тешко да се добијат во оваа игра, но со помош на овие алфанумерички ваучери, можете лесно да ги набавите. Во спротивно, ќе мора да завршите бројни мисии и да се израмните за да заработите некои награди за да го подобрите вашиот оклоп.

Како и повеќето игри на платформата ROBLOX, развивачот на оваа апликација за игри, исто така, почна да објавува често откупливи кодови одамна. Програмерот ги објавува најчесто кога играта ќе достигне различни пресвртници.

Редовните играчи сакаат да добиваат бесплатни награди бидејќи можат да им помогнат брзо да напредуваат и да додадат корисни предмети во нивниот оклоп. Што се однесува до бројот на играчи, од нејзиното објавување, оваа игра забележа повеќе од 99,516,560 посетители и од нив, 287,163 играчи ја додадоа оваа Roblox авантура во своите омилени.

Roblox Flag Wars Codes 2023 (декември)

Следната листа ги содржи сите работни кодови на Flag Wars заедно со информации за добрите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • THX4LIKES – Откупете го кодот за 1,200 долари во играта (НОВО)
 • PART2FEDORA – Откупете го кодот за да ја преземете новата и ексклузивна Black Sparkle Fedora
 • CANDY - Откупете го кодот за 25,000 Candy во играта
 • TREASURE – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • КОИНИ - Откупете го кодот за бесплатни награди
 • TyFor265k – Откупете го кодот за 1,500 долари во готовина
 • ВЕЛИГДЕН 2023 - Откупете го кодот за 1,500 јајца
 • FREEP90 – Откупете го кодот за бесплатен P90
 • TyFor200k – Откупете го кодот за 1,500 долари во готовина
 • 80KCANDY - Откупете го кодот за 80,000 бонбони
 • Candy4U – Откупете го кодот за 8,500 бонбони
 • FREEMP5 - Откупете го кодот за бесплатен пиштол
 • 100 MIL - Откупете го кодот за 1,200 готовина
 • THX4LIKES – Откупете го кодот за 1,200 готовина
 • SCRIPTLY - Откупете го кодот за 800 готовина

Список со истечени шифри

 • GINGERBREAD – Откупете го кодот за 12K джинджифилово и 500 готовина
 • FREETEC9 - Откупете го кодот за бесплатен пиштол
 • TyFor100k – Откупете го кодот за 1,500 готовина
 • TyFor195k – 1,200 долари готовина
 • АЖУРИРАЊЕ НАСКОРО - Откупете го кодот за 2,500 готовина
 • TyFor30k – Откупете го кодот за 1,250 готовина и 19,500 снегулки
 • Snow4U – Откупете го кодот за 900 кеш и 12,500 снегулки
 • FROST – Откупете го кодот за 500 готовина и 4,500 снегулки
 • XMAS – Откупете го кодот за 2,000 снегулки

Како да ги откупите кодовите во Flag Wars Roblox

Како да ги откупите кодовите во Flag Wars Roblox

Ако сакате да ги добиете сите поволности што се нудат, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Само извршете ги чекорите како што е за да ги стекнете сите бесплати.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Flag Wars на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на купонот кој се наоѓа во горниот десен агол на екранот.

Чекор 3

Прозорецот за откуп ќе се појави на вашиот екран, сега внесете код во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите и командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 4

На крајот, кликнете/допрете го копчето Откупи во близина на полето за да го завршите откупот и да ги добиете поврзаните награди.

Ова е начин да се користат кодови за откупување во оваа конкретна игра на Roblox. Запомнете дека купонот не работи кога ќе ги достигне своите максимални откупи и купоните исто така важат до одредено време и не работат по истекот на времето.

Вие исто така може да сакате да проверите Кодови за потрага по богатство

Најчесто поставувани прашања

Каде можам да добијам повеќе вести за кодови за Flag Wars?

За да бидете во тек со доаѓањето на новите кодови за оваа игра на Roblox, само следете и претплатете се Цилипсон на YouTube. Програмерот има тенденција да ги објавува шифрите преку овој медиум.

Кој уред е погоден за играње Flag Wars?

Оваа игра можете да ја играте на вашиот компјутер, како и на мобилен уред. Не бара високи спецификации и е достапен само за корисниците на Roblox.

Конечната пресуда

Па, колекцијата Flag Wars Codes 2023 има некои од најдобрите награди во продавницата за апликации и можете да ги стекнете користејќи го методот споменат погоре. Ќе го подобри вашето искуство како играч и ќе го направи позабавно. 

Оставете коментар