Fortnite Redeem Codes јануари 2024 година Добијте најдобри награди

Fortnite е многу популарна борбена ројал игра која редовно ја играат милиони ширум светот. Секој играч во играта бара бесплатни пари за да стекне предмети и ресурси без потрошен денар и Fortnite Redeem Codes може да ви ја дадат таа услуга.

Fortnite е видео игра објавена во 2017 година и има огромен успех од нејзиното објавување. Достапно е и за уредите со Android и iOS, како и за Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One и неколку други конзоли за игри.

Тоа е играчко искуство каде играчите можат да уживаат во различни режими како Save the world, Battle Royale, Fortnite Creative итн. Програмерите на играта постојано ја ажурираат со нови теми и настани заедно со работи достапни на продавницата во апликации.

Fortnite Redeem Codes

Во оваа објава, ќе претставиме збирка на бесплатни Fortnite Redeem Codes 2023 кои функционираат и се достапни за откупување на некои од најдобрите ставки и ресурси во играта, како што се легендарните облеки, скинови, V-Bucks и многу повеќе.

овие Бесплатни откупи кодови вклучи Fortnite Redeem Codes 2023 што не е истечен долго време. Во случај да не знаете, кодот е алфанумерички купон или ваучер што го нуди развивачот. Тоа е начин да се ангажира играч повеќе со нудење бесплатни награди преку ваучери што може да се откупат.

Нормално, кога купувате предмети од продавницата во апликации, тоа може да ве чини цело богатство бидејќи треба да ги купите користејќи валута во играта и пари од реалниот живот. За да купат валута во играта, на играчите им требаат пари, така што тоа не е изводливо за секого.

Понекогаш програмерот додава премиум работи на овие бесплатни понуди кои обично се достапни за многу пари во продавницата во играта. Така, тоа е одлична можност за играчите на оваа игра да добијат неколку бесплатни награди и да ги користат додека играат.

Fortnite Redeem Codes 2024 година (15 јануари и натаму)

Сега, кога се користат купоните и бесплатните работи што се достапни, овде ќе го обезбедиме списокот со шифри за Fortnite 2023-2024 што се активни, како и списокот со истечени.

Список со активни кодови

 • БАНАНАНАНА - Нанер Рингер емоти (ретко)

Во моментов, ова се активни купони достапни за да ги откупите следните бесплати. Некои од овие купони можеби нема да работат бидејќи можеби го достигнале максималниот откуп.

Список со истечени шифри

 • 9BS9-NSKB-JAT2-8WYA
 • LJG6-DGYB-RMTH-YMB5
 • D8PT-33YY-B3KP-HHBJ
 • 69JS-99GS-6344-STT8
 • WDCT-SD21-RKJ6-UACP
 • XTGL-9DKO-SD9D-CWML
 • PAX7N-79CGE-NMW6T-C9NZG - V-Buck
 • FAT6P-PPE2E-4WQKV-UXP95 – V-Buck
 • 8Z35X-3ZWAB-BC57H-EQTQZ – V-Buck
 • YNQJ7-4EVUP-RJDMT-ENRK6 – V-Бак
 • C4LEL-LSTSH-4EYEG-7BN8P V-BUCK (САМО 1 ЛИЦЕ)
 • WDCT-SD21-RKJ6-UACP – Кожа на дива мачка
 • XTGL-9DKO-SD9D-CWML – V-Bucks
 • XTGL-9DKO-SDBV-FDDZ – V-Bucks
 • GNHR-LWLW5-698CN-DMZXL – V-Bucks
 • 7A8D4-XAVA4-GYL7Z-3Y2MK – Frozen Suit
 • MYTJH-AXUFM-KA4VF-JV6LK – Облека од роза
 • 3QVS2-A9R27-2QFGZ-PF7W7 – Taxi Banner
 • 7A8D4-XAVA4-GYL7Z-3Y2MK – Batman
 • LPYDF-3C79V-TTFLG-YSBQP – Nalia Skin
 • WDCT-SD74-2KMG-RQPV – Кожа на дива мачка
 • WDCT-SD21-RKJ1-LDRJ – Кожа на дива мачка
 • YXTU-DTRO-S3AP-QRHZ – V-Bucks
 • MK2T-7LGP-UFA8-KXGU – V-Bucks
 • MK2T-UDBL-AKR9-XROM – V-Bucks
 • MPUV-3GCP-MWYT-RXUS – V-Bucks
 • SDKY-7LKM-ULMF-ZKOT – V-Bucks
 • SDKY-7LKM-UTGL-LHTU – V-Bucks
 • PAX7N-79CGE-NMW6T-C9NZG
 • FAT6P-PPE2E-4WQKV-UXP95
 • 8Z35X-3ZWAB-BC57H-EQTQZ
 • YNQJ7-4EVUP-RJDMT-ENRK6
 • Z4A33-NLKR2-V9X34-G3682
 • LPYDF-3C79V-TTFLG-YSBQP
 • 7A8D4-XAVA4-GYL7Z-3Y2MK
 • FGNHR-LWLW5-698CN-DMZXL
 • 3QVS2-A9R27-2QFGZ-PF7W7
 • MYTJH-AXUFM-KA4VF-JV6LK
 • VHNJ-GM7B-RHYA-UUQD
 • XTGL-9DKO-SDBV-FDDZ
 • XTGL-9DKO-SD9D-CWML
 • SDKY-7LKM-UTGL-LHTU
 • SDKY-7LKM-ULMF-ZKOT
 • MPUV-3GCP-MWYT-RXUS
 • MK2T-UDBL-AKR9-XROM
 • MK2T-7LGP-UFA8-KXGU

Како да ги откупите кодовите во Fortnite

Како да ги откупите кодовите во Fortnite

Ако не го знаете процесот на откуп за оваа гејмерска авантура, тогаш не грижете се бидејќи овде ќе обезбедиме процедура чекор-по-чекор. За да ги добиете наградите што се нудат само следете ги упатствата дадени подолу.

Чекор 1

Прво, посетете ја официјалната веб-страница на Epic Gaming Platform. Кликнете/допрете ја врската овде Epic Games за да отидете на страницата за откуп.

Чекор 2

Кликнете/допрете ја опцијата за награда и ќе ги видите опциите за најавување и најавување, па ако немате сметка, најавете се со сметката што ја користите во играта и продолжете.

Чекор 3

Откако ќе направите сметка, само најавете се со вашите ингеренции и таа ќе ве упати на нова страница.

Чекор 4

Овде ќе се отвори дијалог прозорец за награда каде што треба да го внесете кој било код за откупување даден погоре и да кликнете/допрете на копчето за откуп.

Чекор 5

На крајот, отворете ја играта и одете во делот за пораки за да ги добиете наградите за откупување на кодираните купони.

Ова е начин да се постигне целта за откупување и стекнување на бесплатните награди што се нудат.

Откупување V Buck кодови

Откупување V Buck кодови

Играчите треба да купонираат V Buck поинаку, така што за да го направите тоа само следете ги чекорите подолу.

 1. Одете на официјалната веб-страница на Epic Gaming Company
 2. Најавете се на веб-страницата за откуп со вашата одредена сметка
 3. Кликнете/допрете на опцијата „Започнете“ и продолжете
 4. Овде, изгребете ја картичката за гребење и внесете го материјалот за кодирање V Buck што го споменавме погоре во полето за дијалог
 5. Сега изберете ја платформата за игри и кликнете/допрете на неа
 6. овде само кликнете/допрете ја опцијата Следно за да го потврдите вашето откупување

Вие исто така би сакале да прочитате Промо кодови на Pokemon Go денес

Последни мисли

Па, научивте за најновите Fortnite Redeem Codes и постапката за откуп на овие кодирани купони. Толку за оваа објава ако имате нешто да кажете, направете го тоа во делот за коментари.

Оставете коментар