Кодови на Fruit Warriors, март 2023 година - Добијте добри награди

Дали сте ги барале најновите кодови на Fruit Warriors? Тогаш сте дошле на вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме сите нови кодови за Fruit Warriors Roblox. Играчите ќе можат да откупат некои корисни бесплати како што се засилување на енергијата, вежбање EXP, токени, Beli и многу повеќе.

Fruit Warriors е игра на Roblox базирана на популарната аниме серија One Piece. Создаден е од развивач наречен Content Pioneers Studio за платформата Roblox и е една од новообјавените игри во овој универзум на игри.

Во искуството со игри, можете да изберете лик од универзумот One Piece и да се израмните за да стекнете способности. Можете да истражувате различни острови, да завршите потраги, да ги поразите шефовите и да разговарате со NPC. Целта е да се изгради силен карактер и да се уништат сите пречки за да се владее со овој свет.

Кои се кодовите на Fruit Warriors

Па, ќе ги научите сите работни кодови за оваа игра бидејќи ќе претставиме вики за кодови на Fruit Warriors. Сите работни ќе бидат достапни заедно со информациите за наградите. Исто така, ќе се запознаете со процесот на откуп што треба да го спроведете за да ги добиете бесплатните.

Продолжувајќи го трендот поставен од другите развивачи на игри на Roblox, Content Pioneers Studio издава кодови за откуп. Во кодот има алфанумерички цифри и може да биде од која било големина. Цифрите на кодот обично претставуваат нешто поврзано со играта, како ново ажурирање, одредена пресвртница итн.

Добивањето многу бесплатни награди е една од најдобрите работи за да се биде обичен играч. Ова е она што шифрите за откуп им го нудат на играчите откако ќе ги откупат. Вашата игра е подобрена на различни начини и можете да ги подобрите способностите на вашите херои во играта.

Бесплатите се голема привлечност за корисниците на Roblox, па тие ги ловат низ целиот интернет. Сепак, не треба да одите на друго место бидејќи нашата страница ги има сите најнови кодови за оваа и другите игри на Roblox. Играњето игра со вашите омилени херои го прави попријатно.

Кодови на Fruit Warriors 2023 март

Еве ги сите работни шифри на Fruit Warrior со бесплатни услуги поврзани со секоја од нив.

Список со активни кодови

  • ИЗВИНИ – Откупи го кодот за 30 минути од два пати EXP, два токена и 1.5k beli (нов!)
  • DAILYHOTFIX1 – Откупете го кодот за 30 минути од два пати beli и два пати EXP (нов!)
  • БРОКЕНКОДИ - еден час со два пати бели, два пати EXP и 5,000 долари (нови!)
  • ОСЛОБОДУВАЊЕ – пет токени

Список со истечени шифри

  • СЛУЧАЈНО ИСКЛУЧУВАЊЕ
  • СОРИРФОРСУДАН

Како да ги откупите кодовите во Fruit Warriors

Како да ги откупите кодовите во Fruit Warriors

Еве чекор-по-чекор процедура што можете да ја следите за да ги откупите сите понудени бесплатни надоместоци.

Чекор 1

За да започнете, стартувајте Roblox Fruit Warriors на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Сега, откако играта е целосно вчитана, допрете/кликнете на копчето Поставки на страната на екранот.

Чекор 3

На екранот ќе се појави поле за откуп каде што треба да ги внесувате шифрите еден по еден, па копирајте код од нашата листа и залепете го во препорачаното поле за текст.

Чекор 4

Потоа допрете/кликнете на копчето Откупи за да ги примите добрите поврзани со секоја од нив.

Кодот може повторно да се провери со затворање и повторно отворање на играта ако не работи. Сметката ќе биде префрлена на друг сервер, кој можеби ќе работи подобро за вас во иднина. За кодот ќе се дефинира датум на истекување доколку има ограничен период на важност. Ако играчите сакаат да го откупат кодот пред да истече, треба да го сторат тоа што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите и најновото Контрола на армиски кодови

Завршни зборови

Ако сакате да ги зголемите вештините на карактерот во играта и да ја подобрите вашата севкупна игра, следете ги чекорите наведени погоре за да ги користите Fruit Warriors Codes 2023. Во коментарите, кажете ни што мислите и што би сакале да дознаете повеќе за игра.

Оставете коментар