Фанки петочни шифри декември 2023 година Откупете одлични бесплати

Барате наоколу за најновите кодови на Фанки петок? Да, тогаш сте го посетиле вистинското место бидејќи ние сме тука со колекција на кодови за фанки петок Roblox. Можете да откупите многу корисни работи во играта, како што се анимации, микрофони, поени и многу повеќе.

Funky Friday е добро позната игра на Roblox базирана на ритамска игра развиена од Lyte Interactive. Како што сугерира името, тоа е искуство исполнето со забава и вашата цел е да станете голема ѕвезда. Вашите вештини за пеење ќе бидат прикажани во оваа фасцинантна авантура на Roblox.  

Првпат беше објавена на 26 февруари 2021 година и оттогаш е една од најпопуларните игри на платформата Roblox. Досега има забележано над 1,433,068,725 посетители на платформата и 3,702,970 играчи ја додале оваа игра во нивните омилени.

Кои се кодовите за фанки петок

Во оваа статија, ќе го обезбедиме Викито со кодови за фанки петок што содржи 100% работна листа на алфанумерички купони заедно со поврзаните бесплатни награди. Ќе ја научите и постапката за откупување на овие работни купони.

Развивачот на играта ги обезбедува овие купони редовно преку официјалните рачки на социјалните медиуми на играта за да им понуди на играчите работи во играта бесплатно. Секој играч ужива во бесплатни награди бидејќи работите што ги добиваат може да помогнат во подобрувањето на нивната севкупна игра и вештини.

Авантурата за игри доаѓа со некои многу добри карактеристики како продавница во продавница за апликации, опции за прилагодување на карактери и многу повеќе. Откупот на купоните може да ви помогне во многу аспекти на гејмерската авантура и да го направи вашето искуство попријатно.

Можете бесплатно да ги користите ресурсите во апликацијата користејќи ги овие шифри кои понатаму може да се користат за купување други различни ставки од продавницата во апликации. Сигурно не сакате да ја пропуштите оваа шанса и да земете корисни бесплатни награди користејќи ги купоните споменати подолу.

Исто така, проверете: Најкраткиот одговор победува кодови

Фанки петок кодови 2023 Roblox (декември)

Овде ќе ја претставиме листата на работни кодови за оваа авантура на Roblox која вклучува 1000 поени од Фанки петок.

Список со активни кодови

 • SPOOKYMIC – плашлив временски микрофон
 • TAMBRUSHISBACK – бесплатен звучник
 • funkmillion – бесплатен специјален микрофон
 • 1yearscoop – микрофон за една година лажичка
 • 1yearfunky – 1,000 поени
 • 2v2!! – микрофон сакурома
 • CHEEZEDTOMEETYOU – микрофон со сирење
 • XMAS21 – анимација со бонбони
 • 1 BILCHEESE – фанки анимација со сирење
 • 9keyishe – 500 поени
 • МИЛИОНИ СЛИКА – радио емоти
 • 100kactive – 250 поени
 • Половина милијарди - 500 поени
 • Smashthatlike копче – 300 поени
 • 250M
 • 1MILFAVS – анимација на Boombox
 • 100 М – 500 поени
 • 19ДОЛАРИ – РикРол анимација

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во Фанки петок

Како да ги откупите кодовите во Фанки петок

Откупот на купоните е исто така многу лесно во оваа авантура, само следете ја чекор-по-чекор процедурата дадена подолу и извршете ги инструкциите за да добиете некои плодни подароци што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја апликацијата за игри на вашиот уред користејќи ја веб-страницата на Roblox или нејзината апликација.

Чекор 2

Откако апликацијата за игри е целосно вчитана, кликнете/допрете на иконата Твитер достапна на горниот лев дел од екранот.

Чекор 3

Сега на екранот ќе се појави прозорецот за откуп, овде напишете ја шифрата или користете ја функцијата за копирање-залепување за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете на копчето Откупи за да го завршите откупот и да ги добиете поврзаните награди.

Запомнете дека кодот е валиден до одредено време поставено од развивачот и не работи ниту кога ќе го достигне својот максимален лимит за откуп. Продолжете да ја посетувате веб-локацијата за да знаете за најновите Кодови за Roblox и други игри на платформа.

Можеби ќе ве интересира да проверите Ултра нефер кодови

Конечната пресуда

Ако сакате брзо да напредувате во оваа конкретна игра и да стекнете некои многу потребни работи, тогаш откупете ги Фанки петок кодови 2023. Во случај да ви требаат повеќе насоки во врска со оваа игра, тогаш споделете ги вашите прашања во делот за коментари.

Оставете коментар