Gumball Factory Tycoon Codes март 2024 година Откупете ги најдобрите гратис

Барате наоколу за најновите шифри на фабриката за џвакање магнати? Потоа, дојдовте на вистинското место бидејќи ви добивме колекција на работни кодови за Factory Tycoon Roblox што може да се користат за откупување на некои од најдобрите ставки во апликацијата, како што се готовина, Boosts и многу повеќе.

Ова е една од неодамна објавените апликации за игри на платформата Roblox развиена од компанија наречена Rep Rep's Studio. Главната цел на играчот е да стане врвен сопственик на фабрика во светот нудејќи ја најдобрата гума за џвакање.

Ќе собирате гуми за џвакање од машина за да ги продадете за готовина и ќе се обидете да ги обезбедите најдобрите производи со додавање нови вкусови за да заработите повеќе пари. Кодовите што може да се откупат може да ви помогнат да го постигнете сонот да станете врвен фабрички тајкун.

Тајкунски кодови на фабриката за џвакање џвакање

Во оваа статија, ќе го обезбедиме списокот на Вики со кодови за тајкунски кодови на Gumball Factory што содржи 100% работни алфанумерички купони. Исто така, ќе се запознаете со поврзаните бесплатни награди и постапката за откуп за оваа игра на Roblox.

Играта можеби е нова за платформата, но импресионираше пристоен број посетители на платформата и кога последен пат ја проверивме имаше над 42,638,930 посетители. 196,433 играчи од нив го додадоа фасцинантното искуство со игри на нивните омилени.

Тоа е бесплатна игра достапна на познатата платформа Roblox. Програмерот ги нуди шифрите за откуп од објавувањето на 21 јуни 2022 година. Редовно ги обезбедува овие кодирани купони преку официјалната рачка на Твитер на играта.

Користењето на овие купони е најлесниот начин да добиете бесплатни за оваа игра, инаку мора да ги завршите задачите во играта за да ги отклучите ставките и ресурсите. Играчите ќе добијат различни бенефиции бидејќи можат да ја подобрат нивната севкупна игра користејќи ги понудените награди.

Исто така прочитајте: Гранд пиратски кодови

Roblox Gumball Factory Tycoon Codes 2024 (март)

Овде ќе ја претставиме колекцијата на Gumball Factory Tycoon Roblox Codes со споменување на наградите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • 100 KLIKES – 2 засилување за пари и 15 минути шеќерна брзање
 • ШЕЌЕРЕН ТОПКИ – 5000 УСД готовина и троен шеќер
 • FUNGUMBALLS – бесплатни награди (Мора да биде член на групата)
 • 140 KLIKES – 3 пати пари и 25 минути наплив на шеќер
 • БЛАГОДАРАМ135K – 3 пати пари и 20 минути брзање шеќер
 • НОВОГОДИ – 2 пати пари и 3 ЧАСОВИ на шеќер
 • СРЕЌНО ПОДАРУВАЊЕ – бесплатни награди и засилувања
 • GUMBALLSRFUN – 2 пати пари и 15 минути шеќерна брзање
 • Ноќта на вештерките - 10 минути се забавува со шеќерна брзање
 • БЛАГОДАРИМЕ 120 КЛИК – 1.5 пати ПАРИ И 5 МИНУТИ ШЕЌЕР РАШ
 • AWESOMEGUMBALLS - Кеш и шеќерна брзање Buff
 • 110 КЛИКИ – 5,000 УСД И 5 МИНУТИ ШЕЌЕР РАЗ
 • UPGRADER4100K – 100K ПОГРАДУВАЊЕ И 3 МИНУТИ ШЕЌЕР РАШ
 • 100 КЛИКИ – 2X ПАРИ И 15 МИНУТИ ШЕЌЕР РАШ
 • GUMBALLIS4FANS – Бесплатен готовина и засилување (мора да биде член на групата)
 • 80 КЛИКИ – 10,000 УСД И 4 МИНУТИ ШЕЌЕР РАЗ
 • SUGARGUMBALLS – 5,000 долари готовина и 3 минути зголемување на шеќерот
 • FUNGUMBALLS - бесплатен готовина (мора да биде член на групата)
 • 60 KLIKES – 8,000 долари готовина и 2 минути Sugar Rush Buff
 • 10KCASH - Бесплатен готовина и љубител (Мора да биде член на групата)
 • MOREGUMBALLS – 4,500 долари готовина и 2 минути Sugar Rush Buff
 • 45 КЛАЈК – 2 пати од вашите пари и 2 минути шеќерна брзање
 • 10 МИЛВИЗИТИ – 3,500 долари готовина и 2 минути Sugar Rush Buff
 • YAYFREEGUMS – 2,500 долари готовина и 1 минута Sugar Rush Buff
 • BUBBLEGUMS – 2,000 долари готовина и 1 минута Sugar Rush Buff
 • 15 KLIKES – 1.5 илјади долари готовина и 2 минути Sugar Rush Buff
 • MOARMONEY - 2 пати од вашата готовина и 2 минути Sugar Rush Buff
 • ЈУМИГУМС – 1.5 илјади долари и 60 секунди шеќерна слатка

Список со истечени шифри

 • 4 ТИЈУЛИ – Бесплатни награди
 • GUM4FANS - бесплатни награди
 • THX20KLIKES – 2.5 пати од вашите пари и 2 минути наплив на шеќер
 • МОРЕЛИКС - 600 УСД Кеш и шеќерна треска
 • 2KLIKES – 800 УСД Кеш и шеќерна треска
 • BIGUPDATE - 500 УСД Кеш и шеќерна треска

Како да ги откупите кодовите во Gumball Factory Tycoon

Како да ги откупите кодовите во Gumball Factory Tycoon

Процесот на откуп исто така не е толку комплициран и играчите ги постигнуваат откупите во играта. Следете ја чекор-по-чекор процедурата дадена подолу и извршете ги упатствата за да ги добиете корисните бесплатни работи споменати погоре.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Gumball Factory Tycoon на вашиот уред користејќи ја веб-страницата или апликацијата Roblox.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Поставки на страната на екранот

Чекор 3

Сега ќе се отвори прозорецот за откуп, напишете код во полето за текст што е достапно на екранот или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете на копчето Откупи за да го завршите откупот и наградите ќе се додадат во вашата шкафче во играта.

Ова е како можете да откупите код во оваа авантура на Roblox и да го направите вашето искуство попријатно. Играчите треба да запомнат дека купонот е валиден до одредено време поставено од развивачот и истекува по истекот на временскиот рок, па затоа е задолжително да го откупите на време.

Можеби ќе бидете заинтересирани да проверите Кодови на Светата војна 3

Конечната пресуда

Па, ги претставивме сите најнови Gumball Factory Tycoon Codes 2024 кои сигурно ќе ви дадат бесплатни работи. Само откупете ги користејќи ја постапката спомената погоре и искористете ги бесплатните додека играте.

Оставете коментар