Кодови на Haze Piece февруари 2024 година - Побарајте корисни бесплатни услуги

Ќе ги обезбедиме работните кодови Haze Piece што ги користите за да ги откупите практични предмети во играта. Скапоцени камења, вртења и други корисни бесплатни понуди може да се набават со помош на новите кодови за Haze Piece Roblox. Играчите можат да ги подобрат способностите на нивните ликови во играта користејќи ги овие ставки и ресурси.

Hazel Piece е уште едно врвно искуство на Roblox инспирирано од многу познатата аниме серија One Piece. Играта е развиена од Holy Developer Council и првпат беше објавена во јуни 2021 година. Од денес, има над 36 милиони посети и 180 илјади омилени на платформата.

Во оваа игра Roblox, ќе создавате лик од светот на манга One Piece и ќе се обидете да станете врвен пират. Ќе бидете задолжени за тежок маринец и ќе ги истражувате островите во потрага по ѓаволски плодови. Победете ги непријателите кои се обидуваат да ви излезат на патот и да го фатат светот на морето.

Кои се шифрите на Haze Piece

Ќе ви претставиме комплетно вики Haze Piece Codes во кое ќе ги најдете сите информации во врска со шифрите и како тие функционираат. Искупувањето на овие ќе ве натера да фатите некои прекрасни награди кои ќе ви помогнат во вашето патување да станете непобедлив пират.

Шифра е комбинација од букви и броеви распоредени на специфичен начин. За да ги добијат бесплатните работи, играчите треба да го внесат кодот точно како што е обезбеден од развивачот во полето за откуп. Развивачот на играта ги создава и ги споделува преку платформите за социјални медиуми.

Можете да добиете некои навистина практични бесплатни работи со откупување на кодови, како што се скапоцени камења што можете да ги користите во играта, корисни засилувања, вртења и ставки за вашите ликови. Има и други ставки што можете да ги купите од продавницата на играта користејќи ја валутата во играта што ја заработувате додека играте.

Ако кодот не работи, играчите може да се обидат да ја затворат играта и повторно да ја отворат. Со тоа, тие можат да се поврзат со друг сервер кој неодамна е ажуриран. Постои можност кодот да работи на новиот сервер, дозволувајќи им на играчите да го користат успешно. Тие исто така се осетливи на букви, затоа имајте го ова на ум додека ги внесувате во одредената област. 

Roblox Haze Piece Codes 2024 February

Еве ги сите активни кодови за Haze Piece 2023-2024 заедно со детали за наградите.

Список со активни кодови

 • LETSGO375KHAZE – Redeem code for 15 gems, one stat refund, and three race spins
 • XMAS2023 – Откупете го кодот за засилување на XP
 • NEXTAT350KLIKES – Откупете го кодот за 15 скапоцени камења, едно рефундирање на статистиката и три тркачки вртења
 • WOW325KMLG – Откупете го кодот за 15 скапоцени камења, три тркачки вртења и еден рефундирање на статистиката
 • NEXT300KCOOL – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, + 15 скапоцени камења, + рефундирање на статистиката
 • GEAR5TH – Откупете го кодот за +3 тркачки вртења, +10 скапоцени камења, +1 час x2 EXP
 • 275KNEXTLETSGO – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, + 15 скапоцени камења, + рефундирање на статистика
 • 250KLETSGO – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, + 15 скапоцени камења, + рефундирање на статистиката
 • SHUTDOWN4 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • 220KLIKES4CODE – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, +15 скапоцени камења, + рефундирање на статистика
 • DRAGONUPDATE23 – Откупете го кодот за +3 тркачки вртења, +20 скапоцени камења, +1H x2 EXP (НОВ)
 • WOW190KFORNEXT – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, +15 скапоцени камења, + рефундирање на статистиката
 • 160KLIKESFORNEXT – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, +15 скапоцени камења, + рефундирање на статистика
 • FREEX2EXP – Откупете го кодот за x2 EXP 1h
 • 145KLIKESFORNEXT – Откупете го кодот за +4 вртења на трка, +15 скапоцени камења, + рефундирање на статистика
 • WOWZERS125K – Откупете го кодот за +3 вртења на трка, +15 скапоцени камења, +1 рефундирање на статистиката
 • САМО ГРУПНО – Откупете го кодот за +10 илјади долари готовина (само Roblox Group)

Список со истечени шифри

 • LIKETHEGAME4MORE: 10,000 готовина, 3 вртења и 20 скапоцени камења
 • СЛЕДНО@115 КЛИКИ: 3 вртења, 10,000 готовина и 10 скапоцени камења
 • NEXTCODEAT100K: 2 вртења, 10,000 готовина и 10 скапоцени камења
 • HAPPYNEWYEARS: Бесплатни награди
 • 50 KLIKESOMG: 15 скапоцени камења и 2 вртења
 • 100 KFOLLOWS: x2 EXP (30 минути)
 • ИЗДАВАЊЕ: бесплатни награди
 • XMASUPDATE2022: бесплатни награди
 • 20KLIKESCOOL: Бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Haze Piece

Како да ги откупите кодовите во Haze Piece

На следниот начин, играчот може да откупи код што работи моментално.

Чекор 1

За почеток, отворете Haze Piece на вашиот уред.

Чекор 2

Сега почекајте играта да се вчита и потоа кликнете/допрете на копчето Мени на страната на екранот.

Чекор 3

Кликнете/допрете го копчето Твитер.

Чекор 4

На вашиот екран ќе се појави поле за откуп каде што треба да ги внесете работните кодови. Значи, внесете или копирајте код од нашата листа и ставете го во полето за текст „Внесете код овде“.

Чекор 4

За да го завршите процесот, кликнете/допрете на копчето Откупи и ќе ги добиете бесплатните.

Запомнете дека секој код за откупување даден од развивачот е валиден само за ограничено време. Затоа, погрижете се да ги користите брзо пред да истечат. Исто така, имајте на ум дека штом кодот што може да се откупи ќе се искористи одреден број пати, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Мотоцикл осакатување кодови

Заклучок

If you redeem the active Haze Piece Codes 2024, you will get awesome rewards. To get the freebies, all you have to do is redeem the codes. Just follow the steps mentioned above to redeem them. If you have any other questions, feel free to ask in the comment box below

Оставете коментар