Како да го напуштите Guild Cookie Run: Cookies Run Kingdom

Cookie Run Kingdom е позната серија на бесконечни игри за трчање што се играат низ целиот свет. Ако сте ја играле оваа игра и се прашувате како да го напуштите Guild Cookie Run? Потоа ќе ви го понудиме решението и ќе ви кажеме точно како да го направите тоа.

Тоа е фасцинантно гејмерско искуство инспирирано од гроздоберот народната приказна The Gingerbread Man. Играта се однесува на колачињата кои трчаат наоколу за да се здобијат со поени и предмети со избегнување на пречките и борба против злите непријатели за десерт,

Оваа гејмерска авантура доаѓа со шест режими за играње и редовно ажурирани настани. Различните режими што играчот може да ги игра во оваа игра со трчање вклучуваат избивање, патеки за колачиња, трка со трофеи, островот на сеќавањата, режим на приказна и еснафско трчање.

Оваа популарна гејмерска авантура доби ажурирање во кое има многу нови функции и дополнувања на Guild System на играта. Овие додатоци го направија искуството со игри позабавно и поинтересно за истражување.

По ажурирањето, толку многу играчи бараат да ги напуштат своите клубови и да се приклучат на нови. Многу играчи сакаат да ги поседуваат и новите клубови во кои се приклучија. Еснафските трки станаа повозбудливи со новонаправените додатоци и функции.

Така, во овој дел од статијата, ќе разговараме за постапката за напуштање на клуб во оваа игра и уште многу други приказни во врска со еснафот. Затоа, внимателно прочитајте го и следете го овој дел.

Како да го напуштите Guild Cookie Run 2022 година

Овој процес содржи различни активности и нивоа кои мора да се завршат за да се постигнат саканите цели.

Отклучување на еснафите

Играчите треба да играат режим на истражување на светот каде што играчите ќе пристапат кон играта како тим од колачиња и ќе уништат неколку моќни шефови. Играчите треба да ги завршат фазите 3 до 6 за да го достигнат нивото за да можат да се приклучат и да создаваат еснафи.

Оваа опција е достапна на дното на екранот, допрете го копчето за да го започнете овој процес на отклучување.

Создавање еснаф

Откако ќе го допрете копчето на еснафот, ќе има опција за создавање, па допрете го копчето. Сега именувајте го клубот, напишете опис и означете различни опции дадени на екранот. Мора да платите 500 кристали за да започнете со вашиот новосоздаден еснаф.

Напуштање на еснафот

Има икона на горниот лев агол со секој еснаф. Значи, допрете на таа икона за да влезете во замокот и повторно допрете го тој амблем, сега ќе ја видите опцијата за затворање на еснафот. Забележете дека треба да бидете водач на овој конкретен еснаф.

Ако има други членови во клубот, тогаш треба да направите еден од нив лидер за да го затворите или да го напуштите. Водачот може да го исфрли членот со цел да го напушти или затвори клубот.

Значи, како да оставите еснаф во кралството со колачиња, проблемот е решен. Новото ажурирање на оваа игра дојде со некои неверојатни карактеристики за уживање, а кои се наведени овде.

Главни карактеристики

 • Оваа апликација е бесплатна и доаѓа со многу лесни за користење интерфејси во играта
 • Достапно и за уреди со Android и iOS
 • Изградете и дизајнирајте го кралството за колачиња
 • Здружете се со вашите пријатели и уживајте повеќе во гејмерското искуство
 • Изградете сопствено царство победувајќи ги десертските непријатели
 • Освојте различни режими за да освоите награди и предмети што ќе ви помогнат да го зголемите вашето ниво
 • Борете се и уживајте во играта на неколку начини и режими што се нудат
 • Играчите можат да ги отклучат и истражуваат скриените тајни на универзумот Cookie Run
 • Борете се и отклучете нови борбени нивоа со уништување на вашите непријатели
 • Играчите можат уникатно да го прилагодат своето кралство користејќи ги бројните достапни ресурси
 • Различни повеќе

Ако сакате повеќе приказни за игрите, проверете FF Redeem Code денес: Целосен водич

The Cookie Run Kingdom е брилијантна онлајн серија за мобилни игри со многу популарни верзии кои вклучуваат Overbreak, Cookie Wars, Cookie Run и уште неколку. Тоа е една од најуспешните гејмерски авантури што освои многу награди во многу земји.

Завршни зборови

Па, како да го напуштите Guild Cookie Run во Cookie Run Kingdom веќе не е прашање, можете лесно да заминете по горната процедура и да се придружите на друга за да запознаете нови пријатели.

Оставете коментар