Како да го вратите повторното објавување на TikTok? Важни детали и процедура

TikTok редовно додава нови функции во својата апликација и една од неодамнешните омилени на повеќето корисници е repost. Но, понекогаш по грешка, корисниците повторно објавуваат погрешна содржина и за да ви помогнеме да ја отстраните, ќе објасниме како да го вратите повторното објавување на TikTok.

TikTok е најпознатата платформа за споделување видео низ целиот свет и постојано е на насловните страници од многу причини. Тоа е социјален трендсетер во светот и ќе бидете сведоци на сите видови на трендови, предизвици, задачи и многу повеќе работи кои ќе станат вирални на социјалните мрежи.

Ќе најдете шеги, акробации, трикови, шеги, танц и забава во форма на видеа со времетраење од 15 секунди до десет минути. Првпат беше објавен во 2016 година и оттогаш не го спречува. Достапен е за iOS и Android платформи, како и за десктоп корисници.

Како да го вратите повторното објавување на TikTok

Многу функции се променети со постојаните ажурирања што развивачот се обидува да обезбеди функционална платформа која нуди прекрасно искуство. Со лесен за користење интерфејс, TikTok им дава секакви опции на корисниците да уживаат. Една од новододадените функции е Repost и корисниците ја сакаат оваа.

Што е Repost на TikTok?

Repost е ново додадено копче на TikTok што се користи за повторно објавување на кое било видео на платформата. Како што Твитер има копче за ретвит, ова ќе ви помогне директно да ја објавите содржината што сакате да ја споделите на вашата сметка. Претходно, корисникот треба да го преземе видеото и потоа повторно да го постави за да го сподели на својата сметка. Оваа додадена функција е многу лесна за користење и со еден клик можете повторно да ги објавите вашите омилени TikToks.

Како повторно да објавувате на TikTok 2022 година

Сега, ако не знаете како да ја користите оваа нова функција, тогаш не грижете се и следете ги упатствата дадени подолу за да ја научите.

  • Прво, отворете ја апликацијата TikTok или посетете ја
  • Проверете дали сте се регистрирале и сте најавени на вашата сметка
  • Сега отворете го видеото што сакате повторно да го објавите и споделете го на вашата сметка
  • Потоа кликнете/допрете го копчето за споделување достапно во долниот десен агол на екранот
  • Овде пристапете до опцијата Send to Poop-Up и копчето за повторно објавување ќе се појави на вашиот екран
  • Конечно, кликнете/допрете го тоа копче за повторно да го објавите

Ова е начин за повторно објавување на објавите достапни на TikTok. Понекогаш можеби ќе сакате да го вратите вашето повторно објавување од различни причини, како на пример, можеби случајно сте објавиле TikTok. За да ви помогнеме да надминете таква ситуација и да ви помогнеме да го вратите вашето повторно објавување, ќе обезбедиме метод во делот подолу.

Објаснето како да го вратите повторното објавување на TikTok

Објаснето како да го вратите повторното објавување на TikTok

За да го вратите или избришете повторното објавување, не мора да правите ништо комплицирано и тоа е многу едноставно затоа, следете ги упатствата дадени во чекорите за да го вратите повторното објавување на TikTok.

  1. За почеток, одете во TikTok на вашата сметка што штотуку сте ја објавиле и сакате да ја отстраните
  2. Сега кликнете/допрете го копчето Сподели
  3. Ќе има повеќе опции достапни на екранот, само кликнете/допрете ја опцијата Отстрани повторно објавување
  4. Ќе се појави скокачка порака на вашиот екран за да потврдите, само кликнете/допрете ја опцијата Отстрани повторно и вашето повторно објавено видео ќе исчезне од вашата сметка

Ова е како корисникот може да го врати повторното објавување на оваа конкретна платформа и да го отстрани TikTok што погрешно го објавил. Користењето на оваа најнова функција е многу едноставно и корисниците можат лесно да го избришат случајно повторно објавениот TikTok.

Можеби исто така сакате да прочитате:

Како да се користи Dall E Mini

Грешка на Инстаграм Оваа песна е моментално недостапна

Што е Шок Филтер?

Завршни зборови  

Па, како да го вратите повторното објавување на TikTok повеќе не е прашање бидејќи го претставивме решението за тоа во оваа статија. Се надеваме дека овој напис ќе ви користи на многу начини и ќе ви ја обезбеди потребната помош. Тоа е сето ова засега, се потпишуваме.

Оставете коментар