Како да се користи Dall E Mini: Водич за целосен правец

Dall E Mini е софтвер со вештачка интелигенција што користи програма од текст во слика за да креира слики од вашите пишани потсетници. Тој е еден од вирусните софтвери за вештачка интелигенција што деновиве го користат многу луѓе и можеби веќе сте биле сведоци на некои од сликите на социјалните мрежи, овде ќе научите како да користите Dall E Mini.

Софтверот добива огромни комплименти од целиот свет и е во тренд на различни социјални мрежи. Луѓето објавуваат слики генерирани од овој софтвер на социјалните платформи и се чини дека сите го сакаат поради неговите карактеристики.

Но, секоја добра работа има некои недостатоци. Детално ќе разговараме за софтверот и неговата употреба и ќе ги обезбедиме сите значајни информации.

Како да се користи Dall E Mini

Dall E Mini е програма за вештачка интелигенција која генерира уметност од информации дадени од корисниците и обезбедува неверојатни уметнички резултати. Вештачката интелигенција (ВИ) промени многу работи во човечкиот живот и малку го олесни животот со решавање на сложени прашања.

Светот на интернет стана повеќе напојуван со вештачка интелигенција со програми и алатки како Dall E Mini. Бесплатна е за користење платформа со кориснички GUI што го прави софтверот лесен за употреба. Корисниците можат да создаваат секакви слики како аниме ликови, ликови од цртани филмови, познати личности со чудни лица и многу повеќе.

Дал е мини

Потребна е само команда за да продолжите и да креирате слики. Во случај да не сте го користеле до сега и немате идеја како да го користите Dall E Mini, тогаш не грижете се и повторете ги наведените чекори дадени овде за да направите уметност самостојно.

  • Прво, посетете ја официјалната веб-страница на Дал е мини
  • Сега на почетната страница, ќе го видите полето каде што треба да ги внесете информациите за сликата на средината на екранот.
  • Откако ќе ги внесете информациите, кликнете/допрете на копчето Стартувај достапно на екранот
  • Конечно, почекајте неколку минути бидејќи вообичаено се потребни речиси две минути за да се генерираат слики

Вака можете да ја користите оваа програма за вештачка интелигенција преку веб-страницата. Програмата е достапна и како апликација на Google Play Store и iOS App Store. Можете да го користите на мобилни уреди со преземање на апликацијата.

Како да инсталирате Dall-E

Како да инсталирате Dall-E

Овој софтвер доаѓа во две верзии, едната Dall E позната и како Dall E 2 и едната е Dall E Mini. Разликата меѓу двете е тоа што Dall-E 2 е приватна услуга, која нуди пристап врз основа на долга листа на чекање и не е бесплатна за користење.

Dall E Mini е програма со отворен код, бесплатна за употреба, која може да ја користи секој преку нејзината апликација или со посета на веб-локацијата. Сега кога го знаете начинот на користење преку веб-страницата, овде ќе обезбедиме процедура за преземање и инсталирање на нејзината апликација.

  1. Стартувајте ја апликацијата Play Store на вашиот уред
  2. Допрете ја лентата за пребарување и напишете го името на софтверот или кликнете/допрете ја оваа врска Дал е мини
  3. Сега кликнете на копчето Инсталирај и почекајте неколку минути
  4. Откако ќе заврши инсталацијата, стартувајте ја апликацијата за да ја користите
  5. Конечно, само внесете ги информациите за сликата што сакате да ја креирате и допрете го копчето за извршување

На овој начин, можете да ја преземете и инсталирате оваа апликација за генерирање слики на вашите паметни телефони и да уживате во услугите.

Еве неколку најчесто поставувани прашања заедно со нивните одговори.

Колку време е потребно за да се генерира Dall e Mini?

Обично потребни се до 2 минути за да се генерира слика. Некогаш поради густ сообраќај забавува и можеби нема да ви го даде посакуваниот излез.

Колку време е потребно за да се кандидира Dall e Mini?

Па, потребни се 2 минути или помалку од тоа ако сообраќајот е нормален.

Колку време трае Dall E Mini

Генерално, потребно е одредено време за да се генерира посакуваниот излез на корисникот врз основа на командата дадена од корисникот.

Можеби исто така сакате да го прочитате Инстаграм Оваа песна е моментално недостапна Објаснета грешка

Завршни линии

Како да се користи Dall E Mini повеќе не е мистерија бидејќи ги презентиравме сите информации и детали поврзани со овој неверојатен софтвер. Тоа е сè за оваа објава ако имате дополнителни прашања, тогаш споделете ги во делот за коментари.

Оставете коментар