Кодови на шампиони во мирување септември 2022 година Откупете неверојатни бесплати

Дали сте во потрага по најновите шифри на шампиони во мирување? Да, тогаш дојдовте на вистинската страница бидејќи ќе обезбедиме пакет со работни кодови за Idle Champions Roblox. Можете да откупите некои од најдобрите ресурси и ставки во играта, како што се различни ковчези.

Idle Champions Roblox е многу интригантно гејмерско искуство засновано на управување со стратегии во кое ќе го истражувате саканиот мултиверзум D&D, обединувајќи збирка иконски ликови додека се впуштате во возбудливи авантури на различни препознатливи места.  

Ќе се борите со смртоносни непријатели и ќе се обидувате да се искачите на врвот на светот во играта. Играта доаѓа и со функција за купување во апликација и има голема продавница за апликации што се состои од љубезни работи што можете да ги користите додека играте.

Неактивен шампионски кодови

Во оваа статија, ќе обезбедиме Вики со кодови за неактивен шампиони што содржи работни кодови за оваа игра заедно со имиња на бесплатни понуди поврзани со нив. Ќе се запознаете и со постапката за откуп за оваа авантура на Roblox.

Секој играч сака да добива бесплатни награди без разлика која игра ја игра. Постојат повеќе начини да добиете бесплатни за одредена игра комплетни дневни, неделни и сезонски мисии или да достигнете одредено ниво како играч во играта.

Другиот ги користи откупливите алфанумерички купони (шифри) обезбедени од развивачот на апликацијата за игри. Тоа е најлесниот начин да добиете бесплатни работи поврзани со играта само со откупување на купон. Процесот на откуп е исто така многу лесен за извршување во оваа игра на Roblox.

Овие купони редовно ги обезбедува развивачот на апликацијата за игри преку официјалните страници на играта на социјалните мрежи. Ги откупувате во најновата верзија и ажурираната верзија на играта, така што тоа е брилијантна можност за играчите на некои бесплатни работи.

Idle Champions Codes 2022 (септември)

Овде ќе го претставиме списокот на работни кодови заедно со понудените гратис.

Список со активни кодови

 • BIKE-YOCK-DOGE – електрумски гради
 • VECN-ALIV-ES!! – Корт, три златни ковчези од Корт и кожа од Векна, култот Корт
 • ИГРА-НЕДЕЛА-2022 - Аврен, Хавилар, Крул, Мелф и Нове и по 16 златни ковчези за секој
 • БАРО-ВИАН-ЛОРД – два сребрени Widdle сандаци
 • VALE-NTIN-EDAY – електрум градите
 • XXXX-XXXX-XXXX – два златни ковчези
 • ОТКРИВАЈТЕ-CKDM-СЕГА! – Dungeon Master и два златни гради Dungeon Master
 • MRHQ-KRX9-WKGH – Селест започна пакет
 • THET-ARRA-SQUE – два златни сандаци
 • LOGI-C&RE-ASON – два сребрени ковчези Алиндра
 • МЕСЕЧИНА-КАРТИЧКА-ЖЕЛБА – две сребрени ковчези Ellywick
 • JOYF-ULLY-EVIL – два сребрени ковчези на Prudence
 • MAYH-EM&M-USIC – два сребрени бригиски ковчези
 • СЕКОЈ-НЕРД-ХАСА-УЛОГА – два сребрени сандаци
 • IMPO-SING-PRES-ENCE – два сребрени Sgt. Нокс гради
 • ЕХО-ОФЗА-РИЕЛ – два сребрени сандаци
 • HEAL-ING&-FIRE – два сребрени ковчези Оркира
 • CAPT-AINS-COAT – два сребрени Коразон сандаци
 • ДЕВА-СРЕГ-АЛИА – два сребрени ковчези Ориша
 • БЛОТ-ЧОФ-СИНИ – два сребрени ковчези Д’хани
 • GRUM-PY&G-RUFF – два сребрени Mehen ковчези
 • PALA-DINO-FTYR – два сребрени ковчези Selise
 • ФЕЛ-ОУХУ-МАНС – два сребрени гради на Хју Маан
 • СПОТ-СЛАБО-БУЖЕЊЕ – два сребрени талински ковчези
 • ДОПП-ЕЛГА-НГЕР – два сребрени сандаци
 • UNHO-LYBL-IGHT – две сребрени виконија ковчези
 • SHAK-ASPU-ZZLE – два сребрени Шака сандаци
 • AMUR-DERB-UNNY – два сребрени ковчези Yorven
 • ACQI-NCEV-ELYN – Евелин и три златни Евелин ковчези
 • STRI-XACQ-INC! – Strix и три златни Strix ковчези
 • ОЧИ-ШИРОООТВОРЕНИ – еден златен ковчег Аврен
 • ELLY-WICK-CARD – пет златни ковчези
 • STAG-GERM-EATY – електрум градите
 • ТОЧНО-ТША-ГГИ! – граден електрум
 • AGYG-AXCH-EST! – граден електрум
 • ГРЕА-ТЕСТ-ГЕМИ – електрумски гради
 • GARY-CONT-TRPG – граден кош со електрум
 • GARY-CONR-ULES – електрумски гради
 • AGEM-IXMO-TOR! – граден електрум
 • КРЕГ-МОНА-РЧИ – електрумски гради
 • ACOG-NACM-YRRH – граден електрум
 • ГЕРИ-КОНЈ-АСОН – електрумски гради
 • REST-INPI-ECES-PURT – еден златен ковчег
 • MAXD-UNBA-RFTW – златен ковчег
 • THEY-AWNI-NGPO-RTAL – златен ковчег
 • WAKA-NDA4-EVER – златен ковчег
 • AGOL-DCHE-ST4U – златен ковчег
 • TAKE-THIS-LOOT-CODE – златен Strix ковчег
 • ДАЛИ-ЧАМ-ПИОН-СНЕГ – златен ковчег

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени купони за оваа авантура

Како да ги откупите шифрите во неактивен шампиони

Сите играчи кои сакаат да ги добијат горенаведените награди само ја следат постапката чекор-по-чекор дадена подолу и ги извршуваат упатствата за да ги соберат сите бесплатни работи што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја играта на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината .

Чекор 2

Откако играта ќе се вчита, кликнете/допрете на знакот за долар за да отидете во продавницата.

Чекор 3

Сега одете во делот „отклучување заклучен ковчег“ достапен на оваа страница.

Чекор 4

Потоа напишете го кодот во препорачаното поле или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 5

На крајот, кликнете/допрете на копчето Отклучи за да ги примите поврзаните бесплатни работи.

Имајте на ум дека кодот истекува кога ќе достигне максимални откупи и секој кодиран купон е валиден на одредено време, затоа, откупете го што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да проверите Кодови за симулатор на Minion

Заклучок

Па, шифрите на Idle Champions имаат многу бесплатни награди за откупување за играчите и можете лесно да ги стекнете користејќи ја постапката спомената во овој пост. Тоа е сè за овој, ако имате какви било прашања во врска со објавата, тогаш споделете ги во делот за коментари.

Оставете коментар