Список за заслуги на АНМ во Раџастан

Раџастан Список за заслуги на АНМ 2022-23 година Преземи PDF-врска, датум, фини поени

Одделот за медицина, здравје и семејна благосостојба (DMHF), Владата на државата Раџастан е подготвена да го објави списокот за заслуги на Раџастан ANM 2022-23 во наредните денови. Известено е од многу медиумски ќелии и доверливи извори, листата за заслуги ќе биде објавена во ноември 2022 година. Откако ќе се објави, кандидатот може да ја провери и преземе…

Прочитај повеќе

Приемна картичка AIIMS INI CET 2023 година

AIIMS INI CET Прифатна картичка 2023 година - датум, врска за преземање, фини поени

Според најновите вести, Институт за медицински науки во цела Индија (AIMS) ја објави картичката за прием AIIMS INI CET 2023 денес, 8 ноември 2022 година. Врската за преземање на картичката од веб-страницата е активирана сега и кандидатите можат да пристапат до нив користејќи ги нивните Кориснички ИД/Бр на регистрација. и Датум на раѓање. Неколку …

Прочитај повеќе

Прифатна картичка ICSI CSEET

Датум на приемна картичка ICSI CSEET 2022 година, врска за преземање, корисни детали

Институтот за секретари на компании на Индија (ICSI) ја објави ICSI CSEET Admit Card 2022 на 2 ноември 2022 година преку официјалната веб-страница. Апликантите кои навреме го завршиле процесот на регистрација можат да ги проверат своите картички користејќи ги нивните ингеренции за најава. Тестот за влез на извршниот секретар на компанијата (CSEET) 2022 година ќе се одржи на 12-ти…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка AWES

Датум на издавање AWES Приемна картичка 2022 година, врска за преземање, фини поени

Според најновите извештаи, Здружението за образование за благосостојба на армијата (AWES) ќе ја објави картичката за прием AWES на 23 октомври 2022 година (недела) во 1 часот. Оние кои успешно го поднеле формуларот за апликација може да ја преземат својата картичка со посета на официјалната веб-страница AWES. Онлајн скрининг тестот (ОСТ) за регрутирање на наставници во армиското јавно училиште е…

Прочитај повеќе

Список за заслуги за прием на JNU 2022 година

Список за заслуги за прием во JNU 2022 година Датум на објавување, важни детали, врска

Универзитетот Џавахарлал Нехру (ЈНУ) се очекува наскоро да го објави списокот за заслуги за прием на ЈНУ 2022 година. Според најновите извештаи, голема е веројатноста да биде објавен денес, 17 октомври 2022 година и кандидатите кои се пријавиле онлајн додека прозорецот бил отворен може да го проверат со посета на веб-страницата на JNU. На…

Прочитај повеќе

Пратеник PNST Прифатна картичка

Приемна картичка за пратеник PNST 2022 година, Линк за преземање, датум на испит, фини поени

Професионалниот одбор за испити во Мадја Прадеш ја издаде картичката за прием на MP PNST 2022 денес, 13 октомври 2022 година преку официјалната веб-страница. Аспирантите кои успешно ги завршија регистрациите во дадениот прозорец сега можат да ги преземат своите билети за сала користејќи ги нивните акредитиви за најава. Испитот за избор на пратенички тест за селекција (PNST) 2022 година ќе се спроведе на…

Прочитај повеќе

Приемна картичка AIAPGET

Приемна картичка AIAPGET 2022 година, линк за преземање, датум, фини поени

Индискиот институт за Ајурведа (AIIA) е подготвен да ја издаде картичката за прием AIAPGET 2022 година во наредните часови според најновите вести. Кандидатите кои успешно ги завршија своите регистрации можат да пристапат до нив користејќи го нивниот регистарски број и лозинка. Билетот за сала наскоро ќе биде достапен на официјалната веб-страница и на…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка за наставник од 1-во одделение на RPSC

RPSC Прифатна картичка за наставник од 1-во одделение 2022 година Преземање, датум на издавање, фини поени

Комисијата за јавна служба во Раџастан (RPSC) ќе ја објави RPSC картичката за прием на наставници од прво одделение 1 година во првата недела од октомври 2022 година, според многу веродостојни извештаи. Истиот ќе биде објавен преку официјалната веб-страница на комисијата. Оние кои успешно ги поднеле апликациите во закажаниот прозорец можат да ги проверат и преземаат своите…

Прочитај повеќе

JEECUP Советување 2022 година

JEECUP Counseling 2022 Резултат за доделување седишта, датум, врска, фини поени

Резултатот од JEECUP Counseling 2022 година од 2. коло за распределба на седишта е објавен и е достапен на веб-страницата на советот. Кандидатите кои се квалификувале за фазата на програмата за прием може да го проверат исходот користејќи ги нивните ингеренциите за најава. Заедничкиот совет за приемен испит во Утар Прадеш (JEECUP) го објави вториот круг на Политехничкиот UP…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка за наставник од мастер кадри од Пенџаб 2022 година

Прифатна картичка за наставник од мастер кадри од Пенџаб 2022 година Линк за преземање, фини поени

Одборот за регрутирање на образованието во Пенџаб (PERB) ја издаде долгоочекуваната картичка за прием на мастер кадри во Пенџаб за 2022 година преку официјалната веб-страница. Оние кои успешно ги поднеле апликациите за да се појават на испитот, сега можат да ги преземат овие картички со посета на веб-страницата. Писмениот испит ќе се одржи за регрутирање на местата магистер…

Прочитај повеќе

ТНГАСА ранг листа 2022 година

Список за рангирање на TNGASA 2022 година Линк за преземање, процедура, фини поени

Владиниот колеџ за уметност и наука во Тамил Наду (TNGASA) ќе ја издаде ранг листата на TNGASA 2022 преку официјалната веб-страница денес, 3 август 2022 година. Кандидатите ја проверуваат и преземаат со посета на веб-страницата користејќи го името на апликацијата. Голем број кандидати се регистрираа за оваа програма за прием и аплицираат преку онлајн…

Прочитај повеќе

Приемна картичка во Раџастан PTET 2022 година

Прифатна картичка во Раџастан PTET 2022 година за преземање линк и фини поени

Универзитетот Jai Narain Vyas (JNVU) е подготвен да ја ослободи картата за прием во Раџастан PTET 2022 година и оние кои успешно го поднеле својот формулар за апликација можат да пристапат до него од веб-страницата на универзитетот. Научете ги сите детали, важни датуми и добри точки во овој пост. JNVU е одговорен за спроведување на Подобност за преднаставници…

Прочитај повеќе