ESIC парамедицинска картичка за прием 2023 година

ESIC парамедицинска картичка за прием 2023 година Линк за преземање, датум на испит, важни детали

Според најновите случувања, ESIC Paramedical Admit Card 2023 е објавена од страна на Државната корпорација за осигурување на вработените (ESIC) денес. На веб-страницата на организацијата esic.gov.in е активирана врска за проверка и преземање на сертификатите за прием преку Интернет. Сите кандидати се упатени да ги набават билетите за испитната сала од веб-страницата. Илјадници…

Прочитај повеќе

Приемна картичка на UKPSC RO ARO 2023 година

Датум на приемна картичка UKPSC RO ARO 2023 година, врска за преземање, датум на испит, корисни детали

Според најновите вести од Утараханд, Комисијата за јавни услуги на Утараханд (UKPSC) ја издаде картичката за прием на UKPSC RO ARO 2023 на својата веб-страница денес. Сите апликанти кои се дел од оваа акција за вработување RO (Офицер за преглед) и ARO (помошник референт за преглед) треба да ја посетат веб-страницата на комисијата за да ја проверат и преземаат салата за испити…

Прочитај повеќе

JKSSB VLW Прифатна картичка 2023 година

Преземете ја картичката за прием на JKSSB VLW 2023, како да проверите, корисни ажурирања

Според најновите случувања од Џаму и Кашмир, Одборот за избор на услуги на Џаму и Кашмир (JKSSB) ја објави толку очекуваната картичка за прием на JKSSB VLW 2023 година на 4 декември 2023 година. Сите кандидати регистрирани за кампањата за регрутирање секретар на VLW Panchayat може да ја проверат и преземаат нивните билети за испитна сала со упатување на веб-страницата jkssb.nic.in. …

Прочитај повеќе

Прифатна картичка SNAP 2023

Линк за преземање картичка за прием SNAP 2023, како да се провери, датум на испит, корисни детали

Според најновите ажурирања, Меѓународниот универзитет Symbiosis го објави SNAP 2023 Admit Card Test 1 денес преку својата официјална веб-страница. Сите апликанти кои го завршија процесот на запишување за претстојниот тест 2023 за Национален тест за способност Симбиоза (SNAP) 1, сега можат да го проверат и преземаат билетот за испитната сала со упатување на…

Прочитај повеќе

Приемна картичка на UGC NET 2023 година

Датум на приемна картичка UGC NET 2023 година, врска за преземање, како да се провери, корисни ажурирања

Според најновите случувања, Националната агенција за тестирање (NTA) го издаде упатството за информирање на градот UGC NET во декември 2023 година за претстојната Комисија за грантови за универзитети - Национален тест за подобност (UGC NET) 2023 година. НТА ќе ја објави картичката за прием UGC NET 2023 година следната а исто така ќе биде достапен онлајн на веб-локацијата на ugcnet.nta.nic.in. …

Прочитај повеќе

Прифатна картичка на полицијата на Бихар SI 2023 година

Прифатна карта за 2023 година, Линк за преземање, датум на испит, корисни детали

Според најновите ажурирања, Комисијата за подредени служби на полицијата во Бихар (BPSSC) ја објави картичката за прием на полицијата во Бихар SI 2023 на 1 декември 2023 година. Регистрираните кандидати сега можат да ги проверат и преземаат билетите за испитната сала со тоа што ќе се префрлат на веб-порталот користејќи го дадениот врска. BPSSC издаде известување за вработување за работни места во SI…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка за диригент на HRTC 2023 година

Врска за приемна картичка HRTC Conductor 2023, Како да преземете, Важни детали

Според најновите случувања, Комисијата за јавни услуги на Химачал Прадеш (HPPSC) ја издаде картичката за прием на диригент HRTC 2023 на 30 ноември 2023 година. Билетите за испитната сала сега се достапни на официјалната веб-страница преку врска до која може да се пристапи користејќи детали за најавување. Кандидатите треба да ја посетат веб-страницата на hppsc.hp.gov.in за да проверат и преземаат…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка AIBE 18

AIBE 18 Приемна картичка 2023 година Датум на објавување, линк за преземање, датум на испит, корисни детали

Според најновите случувања, AIBE 18 Admit Card ќе биде објавена утре на 1 декември 2023 година од страна на Адвокатскиот совет на Индија (BCI). Сертификатот за прием на 18-тиот Адвокатски испит во цела Индија (AIBE) 2023 година ќе биде издаден на веб-страницата barcouncilofindia.org. Ќе биде достапен линк за проверка и преземање на билетите за испитната сала…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка за дипломиран приправник на PGCIL 2023 година

Прифатна картичка за дипломиран приправник PGCIL 2023 година, Линк за преземање, датум на испит, корисни детали

Според најновите ажурирања, Power Grid Corporation of India Limited ја објави картичката за прием на диплома PGCIL 2023 на 26 ноември 2023 година. ) сега можат да ги проверат и преземаат нивните сертификати за прием од веб-страницата powergrid.in. А…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка HTET 2023

HTET 2023 Дознај картичка, линк за преземање, како да провериш, важни детали

Според најновите ажурирања, Одборот за училишно образование, Харјана ја објави картичката за прием HTET 2023 на 24 ноември 2023 година преку својата веб-страница. Оние кои имаат завршено регистрации за претстојниот Тест за подобност за наставници во Харајана (HTET) 2023 година, можат да ја посетат веб-страницата и да ја користат дадената врска за да ги преземат своите билети за испитната сала. Илјадници…

Прочитај повеќе

Службеник за обука на JSSC ITI Приемна картичка 2023 година

Службеник за обука на JSSC ITI Приемна картичка за 2023 година, датуми за испит на JITOCE, корисни детали

Според најновите извештаи, картичката за прием на службеник за обука на JSSC ITI 2023 е објавена денеска од страна на Комисијата за селекција на персоналот во Џарканд (JSSC). Приемните картички сега се достапни на веб-страницата на комисијата каде што е активиран линк за проверка и преземање на билетите за испитната сала. Сите кандидати кои се запишале…

Прочитај повеќе

Прифатна картичка на индиската крајбрежна стража 2023 година

Индиската крајбрежна стража Датум за прием на картичка 2023 година, врска, како да се провери, важни ажурирања

Според најновите извештаи, индиската крајбрежна стража (МКГ) е подготвена да ја ослободи картата за прием на индиската крајбрежна стража 2023 година во догледно време. Организацијата го издаде датумот на испитот и ливчето за информирање на градот за работни места за морнар (GD), морнар (DB) и морнар (Механички). Следниот потег ќе биде издавање на…

Прочитај повеќе