Преземање на сертификат за Aarogya Setu

Преземи сертификат Aarogya Setu: Водич чекор-по-чекор

Преземањето на сертификатот Aarogya Setu ви го дава најлесниот начин без проблеми да го добиете потврдениот документ кој го потврдува статусот на вашата вакцинација. Затоа, овде ќе ви кажеме како да го преземете сертификатот за COVID користејќи ја оваа едноставна, но одлична апликација. И покрај големото население, Индија направи голем напредок во зајакнувањето на имунитетот на својот народ…

Прочитај повеќе

коваксин наспроти ковишилд

Која вакцина против Ковид е подобра Covaxin наспроти Covishield: стапка на ефикасност и несакани ефекти

Акцијата за вакцинација против Ковид 19 има долг пат да помине. Кога зборуваме за Индија, половина од луѓето во вкупното население се уште се невакцинирани. Ако и вие размислувате помеѓу две опции овде, ќе зборуваме за Covaxin против Covishield. Доколку сте неодлучни за тоа кој да изберете или…

Прочитај повеќе

Проектот за нараквици TikTok

Што е проектот за нараквица TikTok? Објаснето значење на боите

Можеби ќе наидете на многу бизарни и нелогични трендови на платформата за споделување видеа TikTok, но има прилики кога треба да го цените концептот. Проектот за нараквици е еден од оние трендови на кои ќе им се восхитувате, па во оваа објава детално ќе дознаете што е проектот за нараквици TikTok. TikTok е еден од…

Прочитај повеќе

био вести од сина птица

Био вестите на Bluebird: Добри вести од ФДА

Дали ги следите новостите на Bluebird Bio? Ако не сте, време е да се запознаете и да ги вклучите вашите известувања за сите најнови ажурирања во врска со оваа компанија. Затоа што е поставена да достигне нови височини во секој момент. Се очекува дека акциите на оваа компанија може да пораснат…

Прочитај повеќе

Мем од мајмунски сипаници

Мајмунски сипаници: Најдобри реакции, теории на заговор и повеќе

Во оваа ера на социјалните мрежи, создавачите на меми не штедат ништо, а секоја жешка тема станува тема за меми. Можеби сте виделе социјалните мрежи преплавени со мемиња од мајмуни сипаници и луѓе кои реагираат на тоа со смешни одговори исто така. Токму кога многу луѓе помислија дека пандемијата е завршена и тие се враќаат на нормалната животна рутина,…

Прочитај повеќе

Дигитална здравствена лична карта

Дигитална здравствена лична карта: Процес на регистрација 2022 година, детали и повеќе

Индија забрзано се движи кон дигитализација во секое поле од животот и во здравствениот сектор земјата направи големи чекори во насока на дигитализација со големи иницијативи како „Дигитална здравствена лична карта“ и многу други. Во септември 2021 година, владата на Индија започна програма наречена „Дигитална мисија Ајушман Бхарат“ која…

Прочитај повеќе

RT PCR Преземи онлајн

RT PCR Преземи онлајн: Полноправно водич

Обратна транскрипција полимеразна верижна реакција (RT-PCR) е еден од најкористените лабораториски методи за откривање на коронавирус во човечко тело. Тоа е еден од најточните методи за тестирање за Ковид 19, затоа сме тука со RT PCR Download Online. Тоа е метод за проверка и откривање на присуството на…

Прочитај повеќе

Корекција на сертификатот Cowin

Корекција на сертификатот Cowin: Целосен водич

Дали погрешно ги напишавте погрешните акредитиви на вашиот сертификат Covid 19 Cowin и не знаете како да го поправите? Тогаш не грижете се затоа што ние сме тука водич за корекција на сертификатот Cowin кој ви помага да го решите овој голем проблем. Од пристигнувањето на коронавирусот и неговата вакцинација, владата на Индија е зафатена со дистрибуција на вакцините…

Прочитај повеќе

Сертификат Cowin преземање по мобилен број

Сертификат Cowin преземање по мобилен број: Целосен водич

Индија е една од најпогодените земји од Ковид 19 која влијаеше на животите на луѓето и го промени начинот на живеење. Сега е од суштинско значење да имате сертификати Covid 19 за да патувате, да работите во канцеларии и да вршите разни други активности, затоа сакаме да ве водиме за преземање на сертификатот Cowin од…

Прочитај повеќе